347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

selam arkadaşlar benmde eşimin bugün belli oldu gideceği yer Manisa Kırkağaç Jandarma Komando akşamdan beri ağlamaktan helak oldum herkes kötü şeyler söylüyo

Eşimin arkadaşıda manisaya düştüğünde herkes kötü olduğunu söyledi ama ben bazen eşimle feysten konuşmalarını okuyorum çok şikeyetçi değil.

ben bu akşam daha bi fenayım sanki çok ihtiyacım var onunla konuşmaya dertleşmeye

Ben bugün eşimle konuşurken bağıra bağıra ağladım, 79 gündür tuttum tuttum patladım. Telefonu kapattıktan sonra bana ankesörden mesaj atmış. Seni seviyorum kendine iyi bak bir tanem diye yaklaşık 2 saattir mesaja bakıp bakıp gülümsüyorum. Ben eşimle evlenmeden önce ayda 5 bin mesaj, evlindikten sonra ayda bin mesaj bitiriyorduk. Bu zamana kadar hiç bir mesaj bu kadar kıymetli olmamıştır.

Sevgilimle biz geldikk Karaman.
Fazla kalmayacagiz haberin olsun.Daha gezecegimiz 69 sehir var.

Günaydın kızlar

Şafak: 79 Kilis

Artık 70li rakamlardan düşmeye başladım

günaydınlar herkese bugün 70 karamandayım çok şükür yarın 60lar 10 gün sonra 50ler derken bitecek sanırım... ÇOK ÖZLEDİM (( dahada gücüüm kalmadı...

bu arada kilebek gelmiş aramıza hoş gelmiş

Sabah gelen mesaj: " Dün gece telefonu yakalattım.. Üstümü aradılar.Mahkemeye verdiler haberin olsun.. Büyük ihtimalle askerliğimi uzatmak suretiyle ceza verecekler"..... Kızlar çok kötüyüm herşey üst üste geldi ne olacak şimdi. ;bunu da arkadaşından atmış ankesörden ara yazdım ne ses var ne seda

üzülme canım dur bi haber bekle vardır herşeyde bir hayır...

ayy canım telaş etme muhakkak bi haber verir inşallah ceza falan almaz ilk defa olmuş nasılsa

İnternete baktım 25 gün- 16 gün hapis cezası yazıyor yaa (( İlk defa oluyor böyle birşey insan affeder yaa millet neler neler yapıyor da ses çıkarmıyorlar... çok merak ediyorum yaaaa

hemen canını sıkma canım, bişe olmaz belki bekle bir numara varsa sen ara sevgilini iste telefona

Evet ankesör telefonu var numara ama şimdi o haber vermeden de aramak istemiyorum çok başı kalabalıksa bi de... Ne yapacağımı bilmiyorum sabahtan beri ağlıyorum

canım ağlama ara zaten işi varsa telefona gelemiyor ki. eğer aramana kızmıycaksa ara bir.

kızlar aradı şimdi 3-4 aya belli olurmuş belki sonuç o zamna sivilde olursa 15-20 gün uzatma cezası paraya döndürülebilirmiş... Bi adam varmış işte çok gıcıkmış tüm askerlere o yapmış bölük komutanıyla konuşmuşlar yoook diyormuş diğeri vereceğim mahkemeye. Gıcık tutmuş işte benimki namazını falan kılıyor bölük komutanı izin veriyor o adam da bunlara sinir kapmış bi kere ne olacak bilmiyorum

3-4 aya askerlik mi kalıyor ya. bak para cezası oluyormuş daha iyi üzülmene gerek yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…