selam arkadaşlar benmde eşimin bugün belli oldu gideceği yer Manisa Kırkağaç Jandarma Komando akşamdan beri ağlamaktan helak oldum herkes kötü şeyler söylüyo
Benimde 5 dk uzağımda piyade, deniz harp okulu vardı İstanbul'a düşsün diye çok dua ettim ama hayırlısı kelimesini hep kullandım. Olmadı şimdi hayırlısı böyleymiş diyorum.
ben bu akşam daha bi fenayım sanki çok ihtiyacım var onunla konuşmaya dertleşmeye
Teşekkür ederimBu arada ismin neydi canım
Sabah gelen mesaj: " Dün gece telefonu yakalattım.. Üstümü aradılar.Mahkemeye verdiler haberin olsun.. Büyük ihtimalle askerliğimi uzatmak suretiyle ceza verecekler"..... Kızlar çok kötüyüm herşey üst üste geldi ne olacak şimdi. ;bunu da arkadaşından atmış ankesörden ara yazdım ne ses var ne seda
üzülme canım dur bi haber bekle vardır herşeyde bir hayır...
Sabah gelen mesaj: " Dün gece telefonu yakalattım.. Üstümü aradılar.Mahkemeye verdiler haberin olsun.. Büyük ihtimalle askerliğimi uzatmak suretiyle ceza verecekler"..... Kızlar çok kötüyüm herşey üst üste geldi ne olacak şimdi. ;bunu da arkadaşından atmış ankesörden ara yazdım ne ses var ne seda
İnternete baktım 25 gün- 16 gün hapis cezası yazıyor yaa(( İlk defa oluyor böyle birşey insan affeder yaa millet neler neler yapıyor da ses çıkarmıyorlar... çok merak ediyorum yaaaa
ayy canım telaş etme muhakkak bi haber verir inşallah ceza falan almaz ilk defa olmuş nasılsa
hemen canını sıkma canım, bişe olmaz belki bekle bir numara varsa sen ara sevgilini iste telefona
İnşallah... Arkadaşım da diyor ki gözünü korkutmak için mahkeme falan demişlerdir((
Evet ankesör telefonu var numara ama şimdi o haber vermeden de aramak istemiyorum çok başı kalabalıksa bi de... Ne yapacağımı bilmiyorum sabahtan beri ağlıyorum
kızlar aradı şimdi3-4 aya belli olurmuş belki sonuç o zamna sivilde olursa 15-20 gün uzatma cezası paraya döndürülebilirmiş... Bi adam varmış işte çok gıcıkmış tüm askerlere o yapmış bölük komutanıyla konuşmuşlar yoook diyormuş diğeri vereceğim mahkemeye. Gıcık tutmuş işte benimki namazını falan kılıyor bölük komutanı izin veriyor o adam da bunlara sinir kapmış bi kere ne olacak bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?