347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

3-4 aya askerlik mi kalıyor ya. bak para cezası oluyormuş daha iyi üzülmene gerek yok..

Kalmıyor da işte ne bileyim bi de askerlik bitmeden belli olursa hapis yatma durumu varmış bölük komutanıyla konuşmaya gitmişler diğer adam ısrar ediyormuş verin mahkemeye diye. Adam da ben kiminle uğraşayım mahkeme uğraşsın demiş.. Ailesine de söylememiş deme kimseye dedi bana da

hayırlısı olsun canım. keşke telefon sokmasaymış içeriye.

hayırlısı olsun canım. keşke telefon sokmasaymış içeriye.

Götürmedi ilk başta sonra baktı herkes de var öyle soktu.. Olmayan yokmuş telefonu ama bu adam gıcıklık yapmış kalk demiş üstünü arayacağım onun kini almış diğerlerine bişey dememiş. Allah ından bulsun inşallah...

üzülme canım ya napalım,para cezasına çevirir kurtulur inşallah.sadece rahat görüşemeyeceğinizle kalırsınız.zaten o da mutsuzdur sen çok üzüldüğünü belli edersen o daha da üzülür.hayırlısı olsun...

ankesörden ararım artık dedi... Bende hiç sorun değil dedim sana bişey yapmasınlar da günde 5 dk ya da razıyım. Zaten benle konuşmak için kaçırdın telefonu dedim olsun canım olan oldu dedi önümüze bakacağız dedi bende destek verdim inşallah bişey olmaz ya

olmaz inşallah...benim erkek arkadaşımda içeri telefon sokmuştu sadece 4 gün sonra yakalandı ama ona ceza vermediler.sen teslim ettin biz yakalamadık demişler iyilik yapmışlar yani

Dur bakalım hemen telaş etme daha bi telefon yakalattı diye ne mahkemesi böyle. Ama gıcığı varsa o ayrı konu.
Hem bak para cezası diyor askerliği uzamadan para ödersiniz olur. daha hiç birşey net değil ki

Dur bakalım hemen telaş etme daha bi telefon yakalattı diye ne mahkemesi böyle. Ama gıcığı varsa o ayrı konu.
Hem bak para cezası diyor askerliği uzamadan para ödersiniz olur. daha hiç birşey net değil ki

İnşallah... Benden başka kimseye söylememiş sende kimseye söyleme dedi bana ikimiz halledelim çok büyük bişey olmazsa dedi bende tamam tabi dedim

Benmiki 18 Ocakta çıkacak tabi bi aksilik çıkıp da uzamazsa Sordum soruşturdum askerlik bittikten sonra para cezası olur, Bitmeden gelirse go to disko.. Orası da nasıl bi yerse bilemedim

selam arkadaşlar benmde eşimin bugün belli oldu gideceği yer Manisa Kırkağaç Jandarma Komando akşamdan beri ağlamaktan helak oldum herkes kötü şeyler söylüyo

canım kötü bi yer değil sakın öle düşünme bak biz yarısını devirdik kısa dönemmi uzun dönem mi eşin canım

olmaz inşallah...benim erkek arkadaşımda içeri telefon sokmuştu sadece 4 gün sonra yakalandı ama ona ceza vermediler.sen teslim ettin biz yakalamadık demişler iyilik yapmışlar yani

hımmm ucuz kurtulmuş evet maşallah.... aman yok ya istemem telefon falan artık bu iç kuruntusyla yaşayamam ben daha ankesör yeter bize artık dayanacaz yeter ki uzamasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…