o zaman bizim de 17 ocak olabilir çünkü 600 küsür kilometre var aramızda
ewt cnm bizim ki 1000km kadar var 2 gün sizinkide 17 ocak ozaman
İnşallahbugün O kadar ağladım ki başım çatlıyor... Boşuna yedim bitirdim kendimi belki de affedecekler yani.. Arkadaşım da dedi göz korkutma da olabilir diğer askerlere de ibret olsun sonra affedebilirler
bencede öyledir.. göz korkutmadır.. takma kafana.. hayırlısı olsun de.
Benmiki 18 Ocakta çıkacak tabi bi aksilik çıkıp da uzamazsaSordum soruşturdum askerlik bittikten sonra para cezası olur, Bitmeden gelirse go to disko.. Orası da nasıl bi yerse bilemedim
İlk önce geçmiş olsun.Denk gelmez gelmez işte böyle denk gelir.Benim arkadasım yakalanmıstı.1 ay ceza almıştı.Disco da kalmıştı.Askeri hapıshanede kalmıştı yani.Kogus gıbı bır yer dıyordu.Askerliği süresinden sayılmıştı yani uzamamıştı askerliği.Askeri yargıya cıkmıstı tabi.İnşallah insafa gelir komutanı da konu kapanır.Üstünü arayacak kadarsa cidden gıcık kapmış.
Off Offf inşallah yaaa çok canımız sıkıldı valla artık ne zaman ne olacak belli değil ya
Canım ya sıkma canını kızların da dediği gibi göz korkutmak için öyle söylemiştir. Bizimkide evci izninde garnizon dışına çıktı yani bulunduğu ilçe dışına çıktı. Ama komutan askeri mahkemeye falan yollamamış. Çarşısını kitlemiş. O kadar kolay olmamalı mahkemeye yollamak. Ama şimdi her yerde de aynı değildir. Ama sen yine de şimdilik sakin ol. Olan olmuş bir kere bakalım ne çıkacak belli olur birkaç güne..
Selam kızlar
ders çalıştım spor yaptım geldim
Bugün spora bile gidemedim hiç halim yok... Sen ne yapıyorsun pilates mi
yok canım benimki yürüyüş mekik falan filan işte kafama göre takılıyorum
temiz hava da yürüyüşten güzel bişey yok zaten ben de b fit e başladım haftada 3 gün de bugün gidemedim hasta mı olacam ya kendimi çok yıprattım hiç halim yok... yarın giderim inşallah
açık havada kafam dağılıyor iyi oluyor işte
b fit e benim kardeşim gitmişti haftada 5 gün gitti ama o işi sıkı tuttu
peki sonuç ne oldu memnun kaldı mı? ben daha 7 gün falan gittim yeniyim
memnun kaldı yani sıkılaşma anlamında baya işe yaradı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?