Var canım çoktaan kaç yıl önce aldıkama işte bi diyeti oturtamadım... başladım 2-3 kilo verdim dayımı kaybettim ondan 3 gün sonra nişanlım askere gitti.. ikisi üst üste geldi canım sıkılınca başlarım yemeye .şimdi tekrar yavaş yavaş başlayacağım gelinliğin içinde pot mu kalayım
Kalma tabiYıllarca gelinlik resmine bakıp pot kalmışım diyeceğine yaza kadar az sık dişini kuğu gibi gelin ol Morele, motivasyona ihtiyacın olursa her zaman buradayız Biz bayanların isteyince yapamayacağı şey yoktur.
Kaç kilosun kieminim 38 bedensindir
Benimkini hiç tepeden aşağı göremedim zayıfladı mı anlamıyorum o küçücük bozuk kameradan... Zaten cafe de 2 pc var kamerası olan onlar da bozuk yaa doğru düzgün açılmıyor neyse buna da şükür... Zayıfladın mı diyorum bilmiyorum tartılmadım diyor
yok cnm nnerde ama hedef 38 :)
benimdi 8kilo vermişşşşş
Bende değilim65 kiloyum yaaa 40 a ancak inebildim bazıları dar bile geliyor 5-6 sene önce 46 giyiyordum....
Bende değilim65 kiloyum yaaa 40 a ancak inebildim bazıları dar bile geliyor 5-6 sene önce 46 giyiyordum....
Boyun mu kısa canım, 65 çok değilki : )
inş onlarda gidecek cnm.darısı benm basıma
1.68 boyum.. Kilo olarak normal aralıktayım ama kemik yapım çok ince olduğu için ne kadar kilo da versem kilolu gözüküyorum ben.. Benden kilolu arkadaşlarım benden zayıf gözüküyor çünkü kızda bi kemik var onun benim iki elim onun tek eli... sıkı duruyor kilo alsa daO yüzden son noktayı koyup spora yazıldım
boy avantajın var canım
1.68 boyum.. Kilo olarak normal aralıktayım ama kemik yapım çok ince olduğu için ne kadar kilo da versem kilolu gözüküyorum ben.. Benden kilolu arkadaşlarım benden zayıf gözüküyor çünkü kızda bi kemik var onun benim iki elim onun tek eli... sıkı duruyor kilo alsa daO yüzden son noktayı koyup spora yazıldım
Bende sıkılaşmak için plates istiyorum ama şu an onun için hiç vaktim yok.
Yaparsın inşallah.. Kızlar ben uyuyorum iyi geceler öptüm ikinizi de
ŞAFAK 67 ZONGULDAK:13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?