347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Kalma tabi Yıllarca gelinlik resmine bakıp pot kalmışım diyeceğine yaza kadar az sık dişini kuğu gibi gelin ol Morele, motivasyona ihtiyacın olursa her zaman buradayız Biz bayanların isteyince yapamayacağı şey yoktur.

İnşallah.. Aslında çok aşırı bi kilom yok ama ne bileyim istediğim gelinlikler hep zayıflara güzel oluyor sen kaçtan kaça düştün

benimdi 8kilo vermişşşşş

Boyun mu kısa canım, 65 çok değilki : )

1.68 boyum.. Kilo olarak normal aralıktayım ama kemik yapım çok ince olduğu için ne kadar kilo da versem kilolu gözüküyorum ben.. Benden kilolu arkadaşlarım benden zayıf gözüküyor çünkü kızda bi kemik var onun benim iki elim onun tek eli... sıkı duruyor kilo alsa da O yüzden son noktayı koyup spora yazıldım

boy avantajın var canım

Bende sıkılaşmak için plates istiyorum ama şu an onun için hiç vaktim yok.

Yaparsın inşallah.. Kızlar ben uyuyorum iyi geceler öptüm ikinizi de

ŞAFAK 67 ZONGULDAK:13:

Ah be canım, herşey iyi güzeldi de bu şafak gösterilip gidilir mi ya :2: Ben gibi 74 gün şafak sayan birine

İyi Geceler, bende kaçtım.

Hava şehitleri - Hürriyet GÜNDEM

Eylem hazırlığındaki teröristlere operasyona giden “Dadaşlar” isimli 14 kişilik jandarma özel harekâtçı ile 3 mürettebatın bulunduğu Sikorsky S-70 tipi helikopter Siirt’in, Doğanca beldesi Hasantepe mevkisinde aşırı sis ve yağış yüzünden düştü. 17 askerin şehit olduğu olayla ilgili Genelkurmay idari ve adli soruşturma başlattı.

Ben bu haberi yeni gördüm ya : ( Allah sevenlerine sabırlar versin. Çok acı.

22 Temmuz'da Dağlıca'da iniş sırasında düşen Skorsky S-70
5, 11 Ekim'de Diyarbakır'da düşen Skorsky S-70
Bugün düşen Sikorsky S-70

Bu tesadüf müdür?

günaydın kızlarrr herkese iyi pazarlarr bende bugün başlıyorum yazlık kışlık degisimine off gözümde cok buyuyo yaa bu arada şafak :64 az kaldı azzz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…