Akşam 7'den sonra meyveden başka birşey yemiyorum. Uzun süredir çavdar ekmeği yiyorum bu uno'ların poşette ekmekleri varya. Başta 3-4 dilim yiyordum bir öğünde azalta azalta şu an yemek istesemde günde 2 dilimden fazla yiyemiyorum miğdem küçüldü galiba. Haftada 2 gün işten sonra halk oyunlarına gidiyorum hareket oluyor. Başta çok disiplinli yürüdüm evimiz sahile yakın her akşam yürüyordum nerdeyse şimdi yürüyemiyorum fazla ama yine de dikkat ediyorum. Hamur işini pilavı makarnayı haftada 2 kere yersemde öğle yemeğinde yiyorum. Bu uzman tv var ordan yiyeceklerle ilgili baya bilgi edindim ordan ne faydalı ne faydasız ona göre beslenmeye çalışıyorum. Ara öğünü aksatmıyorum çantamda her zaman ceviz vardır. Öyle işte diyetten çok yediklerime dikkat ediyorum diyelim.
kızlar herkeslere günaydın
canım kilo verme yöntemin güzel ama bir diyetisyenden bilgi alsaydın vücut ölçümü var onu yaptırsaydın bide bebek düşünüyorsan bence diyetisyn şart abcd vitaminleri için mesela ben zayıfım ama nedense diyete girmiştim ve d değerim kötü etkilendi kan şekerim düştü sayımalr yaptırdım veee düzenli beslendim ekmeği henüz bırakamadım ama oda bir artı günde 1 dilimde olsa beyaz ekmek yenmeli
mesela et ürünlerinin yanında süt ürünleri kullanma
ara öğünler ise elma havuş ceviz fındık incir ne olursa olsun değiştirerek tüket vücut tek tipe alışınca proteinsel hastalıklar doğuruyor bünyesi çöküyor bir arkadaşımın çöktü bünyesi bağışıklık sistemi mahfoldu kefir kurtardı resmen
bilinçli hamillelikler öncesi zayıflama aşamasında diyetisyen şart bana göre çünkü bebiş için belli vitaminlerin olursa sana folik asit ve diğer hapları kullandırmazlar
ben bu konuda çok araştırma yaptım arkadaşlarım için
Canım sağol verdiğin bilgiler için, diyetisyene hedef kiloma ulaştıktan sonra gitmeyi düşünüyorum. Bir 4 kilo sonra. Eşim gelmeden önce kadın doğuma da gidicem bilgi almak için. bende aç kalarak diyet yapılmasına karşıyım. Çok okuyup araştırarak tüm besin öğelerinden yararlanarak birşeyler yapıyorum o yüzden çok korkmuyorum. Hatta bende hipertansiyon var, kilo verdiğim süre içinde o da rahatsızlık vermedi. İşyerinde sabah kahvaltımız, öğle yemeğimiz ve meyve saatimiz var onun dışında bende yanıma ara öğünler için birşeyler taşıyorum.
tickerde 6 gün sonra sadece 2 ay kalacak inanmıyorum nasıl geçti nasıl geçti diye sorguluyorum çok şükür geçti gidiyor bile yiyoruz askerliği
bublecim çok güzel olucak bol bol depolayın gelene kadar yetsin
bende denetlemler biterse ankaraya gidicem bir türlü gidemedim onsuz 4 hafta geçirdim son bir kez daha göreyim dahada gitmem
dün çok harika alışverş yaptım kışlık olayını kapadım içi yumoş bir bot aldım siyah pantolon felan aldım bide telefon aldım :))) sonunda bende iphonlandım, iphonu olan kızlar ne yaparsak itunesten yapıyoruz değilmi az çok çözdüm uygulamalar indirip duruyorum
bizim düğün olayı 2014 e sarkıyor sanırsam geldiğinde söz nişan yapabilcez gibi duruyor evlenirsekte 2013 kasımda evlenilir o yüzden soğuklar yerine 2014 baharı güzel olur diye düşünüyorum ben sadece böyle düşünüyorum bakalım ne olucak
kızlarrr herkese mutlu pazarlarrr.
Hazırlıklardan buraya giremez oldumm cuma günü sevgilim burda olucakk izine geliyor. Kuafördü alışverişti bi koşuşturmaca başladı bende. Şafağımız 3 gün artacak ama yinede onu göreceğim için çok mutluyum böyle bir mola vermek çok iyi olacak.
ŞAFAK: 66 MEHTAP: 4
Kalın kemik istiyorumBenle değişmek isteyen varsa incecik bileklerim var
canım eminim çok ama çok araştırmışsındır çünkü bence bu çok ciddi bir iş çocuk yapmak sorumluluk ister her anlamada hazırlık ben evlendiğimde normal kilomdanda zayıflamayı düşünüyorum sırf kilo fazla almamak için ama kan ve diğer değerleriminde çocuk için en iyi olağan durumunu istiyorum çoğu kimse bunları uygulamıyor sonra hamilelikte ilaç tüketiyor
ama bence sen yinede bir ölçüm yaptır canım diyetisyene git o 4 kiloyuda onun yönergelerine göre verirsin canım muhakak süt ve süt ürünleri çok tüket canım
en iyisini yapıyorsun bilinçli hamilellik hem bebek hem anne için en iyisi inşallah bende böyle yapacam ilerde
Haklısın canım, çoook sağol. Bulunduğum ilçede gidenlerin memnun kaldığı bir diyetisyen var arıyım en azından gün alıyım. Haftaya eşimin yanındayım ondan sonraki hafta gideyim bakalım.
canım git muhakak ve gittiğindede bizi bilgilendir birşey çıkacağından değil ama bir profesyonelden yardım almak her daim iyidir olanaklarımız varken gitmeliyiz zaten sende uyguladığın yöntem halsizlik gibi şeyler yapmamış çünkü zaten araştırmışsın ama yinede bir diyetisyen iyidir :))))))))
eşin geldiğindede güzel ve sağlıklı bebişlerinizle bir ömür mutlu geçirirsiniz inşallah
konuya damdan düşer gibi dalıyorum amakalın kemik falan isteme sakın
benmde kemiklerim felaket iridir hele ayak bileklerimden nefret ediyorum o derece anneanneme çekmişim galiba herkes o kadar da kötü değil diyor ama etek falan giyesim gelmiyo.
boyum 170 kilom 64 ama sıkı bi vücudum yok üst bedenimde problem yok göbek ve kalça oldukça problemli
Selam kızlar
Keyifler nasıl
Karşımıza yeni park yapıldı bu soğukta açılış müzik sesi geliyor konser var
ay hiç ses çekemem.. bizim burda da olur arada çok sinir olurumm
A.s çok şükür iyi ama çok sessiz burası canım sıkıldı gelsinler de konuşalımeminim herkes alışverişe falan gitmiştir
evet giderek sessiz oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?