347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

biz askerlik süresince hiç msn de konuşmadım bu vakte kadar canım..

güle güle giy zımbalı modeller cok moda bu sene .bu arada oyunla kendini kıyaslama canım.

güle güle giy zımbalı modeller cok moda bu sene .bu arada oyunla kendini kıyaslama canım.

bencede canımoyunla kıyaslama ve bende aynısını yapıyorum. kendimii dolduruyorum dolduruyorum. bugun çarşıya cıktı ve arkadaşı ile buluştu beni onun telefonundan aradı 1dk konuştu birde kapatmaya acele ediyor bişey diyormusun diyor yok dedimm. üstelik ben kaç gündür hastayım bugun ales girecektim sınava bile gidemedim. sonra aramadı bile.

gecmiş olsun sınava girememen kötü olmus.galiba özlemler arttıkca bizde daha alıngan oluyoruz sanırım kızlar.

ne bilyim kızlar ya bu aralar herşeyle kıyaslıyorum kendimi. bide burda anlatıyolar öyle romantik oldu böyle romantik oldu benimki askere gidince diye ama benimki hiç öyle olmadı hele bu aralar hiç ilgilenmiyo benimle aramalarını da günde 1e düşürdü, hergün 10 dk falan konuşuyoruz sadece

geçmiş olsun canım insan böyle zamanlarda biraz daha ilgi bekliyo sevdiğinden ama onlar bizim gibi ince düşünemiyolar galiba

askerlik psikolojisine ver cnm

merci canım haklısın bu konuda duyguda sende haklısınız ne diyim çarşıya çıktığında tabi arkadaşalrıyla gezsin ama en çok size vakti olucak benimkide ünide deli oyun oynardı bazen unuturdu beni aramayı sürekli msj atardı birgün oyunmu benmi hangi şey daha değerli diye bağııp telefonu kapatmıştım o derece çileden çıkmıştım milyonda birdir benim için , ama şimdi rahatım istiyorum ki oyun oynasın çünkü bir normallik kafa dağıtma belirtisi gibi geliyor özellikle askerdeyken

benimki her çarşısında benim peşimde 5 dakka geç msj atsam alınıyor ben arkadaşlarımla program yapıp dışarıya çıkarsam onun çarşı günü resmen yas ilan edilip üzülüyor çünkü neden sabahtan akşama kadar cafede görcek beni yazışcaz onuda anlıyorum, diyorum bende arkadaşlarınla görüş bir dünya arkadaşı var otursun arasın yazışssın ama alınıyor

sen askerine bir kıyaslama yapmışssın hepimizin askerleri karakterleri ve askerlik yaptıkları yerler şartlar değişik bazıları rahat bazıları sıkı yönetim şeklinde yapıyor elbet karakterleri değişicek bazen çok önemsicekler bazende çok bunalıcaklar seni çok iyi anlıyorum ama bu günlerde geçicek sevdiğiniz insanlar ordan kurtulcak kendi karakterlerine geri dönecekler üzülmeyin kızlar

az daha dayanın kızlar geri dönecekler zaten bu günlerde geçicek bir sınav farzedin ben benimki ünideyken sınav zamanları yaşadım bu durumları ama sınavı vardı zaten yinede üzülürdüm erkekler ve kızlar için aynı değil bişiler

merci sen bugün alışverişe çıkmışssın emin ol sevdiğin anlamıştır birşeyleri bizde 1 haftadır yedik biribimizi ama sebepsiz bana dediki senin tavrından alışverişe çıkmandan bile anlıyorum içini nelerin doldurduğunu o yüzden senin askerin hem anlıyordur hemde kabahatliysede düzeltecektir canım erkekler böyle işte birşeyleri geç farkediyorlar

Son düzenleme:

canım ama birazda bana zaman ayırsın istiyorum ya çarşıya çıkıyo saatlerce geziyo arkadaşlarıyla yemek yiyo pes oynuyorum diye mesaj bile atmıyo. tamam anlıyorum oda normal dışarı çıkınca gezmek falan istiyo ama bazen beni hiç özlemediğini düşünüyorum söyleyince inkar ediyo bide ben suçlu oluyorum onu kıyasladığım için. ben bi hafta boyunca o çarşıya çıksında bari iki mesaj atsın diye bekliyorum aramasından falan vazgeçtim zaten. bide oturmuş sayıyo bana bugün halamı aradım, teyzemi aradım, dedemi aradım falan diye normalde takmam ama her hafta onları aramasına ve bana mesaj bile atmamasına takıyorum artık kafamı. bende burda yalnızlıktan bunaldım, alışverişe bile gitmek istemiyorum onsuz ,onun da böyle vurdumduymaz olması deli ediyo beni

kızlar bu arada benim nişanlım öğretmen.malum öğretmenler gününe az kaldı sürpriz fikirlerinize açığım :)

bende öğretmenim canım ama bu sene süpriz falan beklemiyorum zaten bu kadar şeyden sonra. zaten bahanesi de hazır ASKERDE O. internete girip bi çiçek bile yollamak aklına gelmez kesin

bende öğretmenim canım ama bu sene süpriz falan beklemiyorum zaten bu kadar şeyden sonra. zaten bahanesi de hazır ASKERDE O. internete girip bi çiçek bile yollamak aklına gelmez kesin

ne güzel ne öğretmenisin cnm?hiç belli olmaz o kadar karamsar düşünme beklemediğin anda sana sürprizi ile cıkar .şimdi ona kızdığın için böyle diyorsun yoksa böyle demezsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…