selam kızlarrrr :) cok cici cizmeler aldım bugun kendime zımbalar da bu sene modaymıs bende modaya uydum zımbalı aldım cızmelerımı. bugun askım da carsıdaydı ama bana vakıt ayırmaya pek zaman bulamadı maalesef. Hatta bı ara atıstık bu konu yuzunden. Baskaları 4saat msnde konusuyo carsıya cıkınca ama sen bı msj bıle cekmıyosun dedım. Oda sevmıyorum ben ınternet cafelerı sankı bılmıyosun dedı ama yınede kalbım kırıldı benım : ( koskoca gun ınsan bırazcık da olsa gelmezmı ınternete, onun yerıne oturdu pes oynadı arkadaslarıyla, demekkı o daha onemlıymıs onun ıcın : ( bende o kızgınlıkla alısverıse gıttım durmadım evde
selam kızlarrrr :) cok cici cizmeler aldım bugun kendime zımbalar da bu sene modaymıs bende modaya uydum zımbalı aldım cızmelerımı. bugun askım da carsıdaydı ama bana vakıt ayırmaya pek zaman bulamadı maalesef. Hatta bı ara atıstık bu konu yuzunden. Baskaları 4saat msnde konusuyo carsıya cıkınca ama sen bı msj bıle cekmıyosun dedım. Oda sevmıyorum ben ınternet cafelerı sankı bılmıyosun dedı ama yınede kalbım kırıldı benım : ( koskoca gun ınsan bırazcık da olsa gelmezmı ınternete, onun yerıne oturdu pes oynadı arkadaslarıyla, demekkı o daha onemlıymıs onun ıcın : ( bende o kızgınlıkla alısverıse gıttım durmadım evde
güle güle giy zımbalı modeller cok moda bu sene .bu arada oyunla kendini kıyaslama canım.
bencede canımoyunla kıyaslama ve bende aynısını yapıyorum. kendimii dolduruyorum dolduruyorum. bugun çarşıya cıktı ve arkadaşı ile buluştu beni onun telefonundan aradı 1dk konuştu birde kapatmaya acele ediyor bişey diyormusun diyor yok dedimm. üstelik ben kaç gündür hastayım bugun ales girecektim sınava bile gidemedim. sonra aramadı bile.
gecmiş olsun sınava girememen kötü olmus.galiba özlemler arttıkca bizde daha alıngan oluyoruz sanırım kızlar.
bencede canımoyunla kıyaslama ve bende aynısını yapıyorum. kendimii dolduruyorum dolduruyorum. bugun çarşıya cıktı ve arkadaşı ile buluştu beni onun telefonundan aradı 1dk konuştu birde kapatmaya acele ediyor bişey diyormusun diyor yok dedimm. üstelik ben kaç gündür hastayım bugun ales girecektim sınava bile gidemedim. sonra aramadı bile.
ne bilyim kızlar ya bu aralar herşeyle kıyaslıyorum kendimi. bide burda anlatıyolar öyle romantik oldu böyle romantik oldu benimki askere gidince diye ama benimki hiç öyle olmadı hele bu aralar hiç ilgilenmiyo benimlearamalarını da günde 1e düşürdü, hergün 10 dk falan konuşuyoruz sadece
askerlik psikolojisine ver cnm
haftaya annesiyle babası gitcek yanına, bana sende gel lütfen dedi ama gitmicem işte
haftaya kadar yaptığı hatanın farkına varır canım
hiç zannetmiyorum canım ya bana başkalarından örnek verme bize bak sen dedi bugün bana. o böyle çok rahat konuşunca daha bi sinir oluyorum
su 'bana baskalarını örnek verme' lafınıda ne cok kullanıyorlar.bende hiç sevmiyorum
merci canım haklısın bu konuda duyguda sende haklısınız ne diyim çarşıya çıktığında tabi arkadaşalrıyla gezsin ama en çok size vakti olucak benimkide ünide deli oyun oynardı bazen unuturdu beni aramayı sürekli msj atardı birgün oyunmu benmi hangi şey daha değerli diye bağııp telefonu kapatmıştım o derece çileden çıkmıştım milyonda birdir benim için , ama şimdi rahatım istiyorum ki oyun oynasın çünkü bir normallik kafa dağıtma belirtisi gibi geliyor özellikle askerdeyken
benimki her çarşısında benim peşimde 5 dakka geç msj atsam alınıyor ben arkadaşlarımla program yapıp dışarıya çıkarsam onun çarşı günü resmen yas ilan edilip üzülüyor çünkü neden sabahtan akşama kadar cafede görcek beni yazışcaz onuda anlıyorum, diyorum bende arkadaşlarınla görüş bir dünya arkadaşı var otursun arasın yazışssın ama alınıyor
sen askerine bir kıyaslama yapmışssın hepimizin askerleri karakterleri ve askerlik yaptıkları yerler şartlar değişik bazıları rahat bazıları sıkı yönetim şeklinde yapıyor elbet karakterleri değişicek bazen çok önemsicekler bazende çok bunalıcaklar seni çok iyi anlıyorum ama bu günlerde geçicek sevdiğiniz insanlar ordan kurtulcak kendi karakterlerine geri dönecekler üzülmeyin kızlar
az daha dayanın kızlar geri dönecekler zaten bu günlerde geçicek bir sınav farzedin ben benimki ünideyken sınav zamanları yaşadım bu durumları ama sınavı vardı zaten yinede üzülürdüm erkekler ve kızlar için aynı değil bişiler
merci sen bugün alışverişe çıkmışssın emin ol sevdiğin anlamıştır birşeyleri bizde 1 haftadır yedik biribimizi ama sebepsiz bana dediki senin tavrından alışverişe çıkmandan bile anlıyorum içini nelerin doldurduğunu o yüzden senin askerin hem anlıyordur hemde kabahatliysede düzeltecektir canım erkekler böyle işte birşeyleri geç farkediyorlar
kızlar bu arada benim nişanlım öğretmen.malum öğretmenler gününe az kaldı sürpriz fikirlerinize açığım :)
bende öğretmenim canım ama bu sene süpriz falan beklemiyorum zaten bu kadar şeyden sonra. zaten bahanesi de hazır ASKERDE O. internete girip bi çiçek bile yollamak aklına gelmez kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?