347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

İyi ettin şu ana dek ben hep geleyim dedim istemedi gönderemem gelirsen dedi.. Şimdi de keşke gelsen diyor tak etti herhalde ona da ben gibi

Gitmesi iyi de dönmesi çok zor oluyor
Onu da alıp gidesin geliyor. Sen gidiyorsun o ardından bakıyor öylece...

Gitmesi iyi de dönmesi çok zor oluyor
Onu da alıp gidesin geliyor. Sen gidiyorsun o ardından bakıyor öylece...

Arkada kalmanın ne demek olduğu yaşadım 5 yıl boyunca.. Nişanlım konyada okudu üniversiteyi her seferinde onu gönderirken o gidene kadar bekler otobüs hareket edince ağlamaya başlardım... 6 yıldır ilk defa geride kalmayı yemin töreninde yaşadı O... ben alışkınım

be hiç alışkın değildim bana çok zor geldi
biz her gün görüşürdük hemde sabahtan akşama kadar bi yatmaya gelirdim eve
birden ayrı kalmak acayip zorladı beni

be hiç alışkın değildim bana çok zor geldi
biz her gün görüşürdük hemde sabahtan akşama kadar bi yatmaya gelirdim eve
birden ayrı kalmak acayip zorladı beni

Haklısın bende okulu bitirdi geldi o 1 yıl içinde yanımdaydı söz nişan falan filan hep dip dibe.. Dedim ona okul biter bitmez git ne sana zor olsun ne bana diye de 1 yıl çalıştı öyle gitti.. Nasip buymuş bende alışmıştım çok

Kızlar üzülmeyin geçecek. Sedulu hatırlasana ilk konuştuğumuz zamanları daha göndermemiştik bile 1 ay vardı gitmelerine. Şimdi ise gönderdik, yemin töreni oldu bitti, ustalık yerlerine gittiler üstünden zaman geçti gelmeleri yaklaştı artık. Neler atlattık biz burda. İnş. 15 Ocak'ta hepsi yanımızda olacak. Az daha sabır...

Ahhh ilk konuşmalar dimi..
Sanki üstünden bin yıl geçmiş gibi geliyor halbuki daha 3 ay oldu
Geçip gidecek biliyoruz da işte hem onları hem kendimizi avutmak giderek zorlaşıyor.

bende az kaldı az kaldı diyorum karşıdakini yüreklendirmek için başlıyor kızmaya ne az ı da sen gel bak buraya bir gün nasıl yıl oluyor da :18::18::18: Ben tabi yine yumuşak huylu tatlı dilli olmaya çalışıyorum içimden diyorum özledim diye

ayy çok sevindim kavuşacağınıza bol bol sarılın birbirinize dünyanın en güzel 3 gününü yaşayın
darısı da bizim başımıza inşallahhh

sağol canım darısı başınıza inşallahhh.
toplamda 5 gün kalıcak ama 2 gün yol izni olduğu için 3 gün uzayacak :124:

şafağın benim memleketim olmasına azcık kaldı.. ben şafak adana olsun istiyorum

Son düzenleme:

tam anlamıyla aynı şeyi yaşamışız beraber okuduk ben mezun oldum hep istanbuldan yolcu ettim hep geride kaldım otobüsün arkasından bakan taraf ama alışığım bende senin gibi uzaklığa benim için esenboğada onun benim arkamdan üzgün baktığı an dünya durdu oysa biz anlaşırdık sayıp arkamızı dönüp farklı yönlere giderdik ama o bozdu bende dayanmadım baktım ki geride kalmış çok acı o ilk kez yaşadı ben ise 5 yıl boyunca yaşadım geride kalmayı günlerin geçmesini beklemeyi

2012 haziranda mezun oldu dedim hemen git askere bütsüz geçti sırf gitmek için okulun ismi değişti dediler ağustosta alırsın anca çıkış belgeni henüz karar verilmedi dediler, bu rektörün kapısında sabahladı haziran sonuna kadar ve askeri işlemler biterken son gün gitti belgeleri verdi inan bende 1 sene beklerdim söz nişan olurdu ama iyikide şimdi gitmiş diyorum alışmadım 1 sene varlığına 2 ay hep yanımdaydı yine koydu tabi ama ben 3 ay görmemeye alışığım ama en son 4 hafta önce gördüm ve şu anda kötüyüm neden böyle oldum ben neden diye sorguluyorum çok özlüyorum

Son düzenleme:
selam kızlarrrr :) cok cici cizmeler aldım bugun kendime zımbalar da bu sene modaymıs bende modaya uydum zımbalı aldım cızmelerımı. bugun askım da carsıdaydı ama bana vakıt ayırmaya pek zaman bulamadı maalesef. Hatta bı ara atıstık bu konu yuzunden. Baskaları 4saat msnde konusuyo carsıya cıkınca ama sen bı msj bıle cekmıyosun dedım. Oda sevmıyorum ben ınternet cafelerı sankı bılmıyosun dedı ama yınede kalbım kırıldı benım : ( koskoca gun ınsan bırazcık da olsa gelmezmı ınternete, onun yerıne oturdu pes oynadı arkadaslarıyla, demekkı o daha onemlıymıs onun ıcın : ( bende o kızgınlıkla alısverıse gıttım durmadım evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…