Şunu farkettim burdakilerin çoğusunun yareni izin kullanıyor benimki de bi an önce bitsin diye almıyor
Benimki de hiç kullanmadı
Fazladan bi hafta daha kaldırmaz yüreği
o yüzden 70 gündür hasretim yüzüne
ben gittim yanına 2 gün gördüm de geldim ama tabi bitmesi önemli
İyi ettin şu ana dek ben hep geleyim dedim istemedi gönderemem gelirsen dedi.. Şimdi de keşke gelsen diyor tak etti herhalde ona da ben gibi
Gitmesi iyi de dönmesi çok zor oluyor
Onu da alıp gidesin geliyor. Sen gidiyorsun o ardından bakıyor öylece...
Arkada kalmanın ne demek olduğu yaşadım 5 yıl boyunca.. Nişanlım konyada okudu üniversiteyi her seferinde onu gönderirken o gidene kadar bekler otobüs hareket edince ağlamaya başlardım... 6 yıldır ilk defa geride kalmayı yemin töreninde yaşadı O... ben alışkınım
be hiç alışkın değildim bana çok zor geldi
biz her gün görüşürdük hemde sabahtan akşama kadar bi yatmaya gelirdim eve
birden ayrı kalmak acayip zorladı beni
Kızlar üzülmeyin geçecek. Sedulu hatırlasana ilk konuştuğumuz zamanları daha göndermemiştik bile 1 ay vardı gitmelerine. Şimdi ise gönderdik, yemin töreni oldu bitti, ustalık yerlerine gittiler üstünden zaman geçti gelmeleri yaklaştı artık. Neler atlattık biz burda. İnş. 15 Ocak'ta hepsi yanımızda olacak. Az daha sabır...
ayy çok sevindim kavuşacağınıza bol bol sarılın birbirinize dünyanın en güzel 3 gününü yaşayın
darısı da bizim başımıza inşallahhh
Şafak 64 Uşak'a selam olsun.
Yarın Şanlıurfadayız...
Arkada kalmanın ne demek olduğu yaşadım 5 yıl boyunca.. Nişanlım konyada okudu üniversiteyi her seferinde onu gönderirken o gidene kadar bekler otobüs hareket edince ağlamaya başlardım... 6 yıldır ilk defa geride kalmayı yemin töreninde yaşadı O... ben alışkınım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?