347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

hahahah ilahi kız

merhabalar kızlar bizimki yine taşlı biber gazlı bir gün geçirmiş ama alıştık artık bunlar gayet normal geliyor günün akışında olan şeyler sanki

mrb canm hoşgeldinn
oralarda hemen hergün öyleymiş nişanlımda diyo ortalık karışık hep diye

öyle bi düşünceleri olabilir valla
çok iyi demişsin canımm. nerden akıllarına gelmiş

ahmet ümit 'in sultanı öldürmek kitabını almıştım ben ona okusun diye, onu okumuşlar sonra da demişlerki bu cinayet çok basit biz ondan daha iyi cinayet romanı yazarız oturmuşlar başlamışlar. töbe töbee mühendisin ne işi olursa romanla falan artık hiç tanıyamıyorum ben onu iyice değişik oldu bu çocuk ya

İyi Akşamlar Canlar,

Dertler derya olmuş burda. Bazı erkekler nasıl olsa benim o deyip ne yaparsa yapsın bayanın affedeceğini düşünüyor. Bazen ayarını kaçırmadan ders vermek mi gerekiyor? Ama bu karşındaki insanın vereceğin dersi anlamasına bağlı. Kısa mı konuşuyor, telefonu hemen kapatmak mı istiyor. Bir kaç kere rol değiştirip tam birşey anlatırken tamam diyecek birşeyin var mı deyip kapatsak, özlediğimizi çok belli etmesek dikkatini çekse sorgulasa yaptığının farkına varsa. Ama yok biz seveniz, özlem duyanız, sesini duyunca herşeyi unutanız.

hayy Allahım valla herşey beklenir artık nasıl kafaları var orda bilmem

can sıkıntısı demekki :)

Valla bende oyle yapcam bu ısı bıraz daha uzatırsa ama kıyamıyorum ya.

bıde dıyokı ahmet umıt o romanla 200bın satmıs bızım kıtap kımbılır kac bın satar. Yedı kafayı ıyıce ya onun dusundugu seylere bak, bıde ben oturmus uzuluyorum benı dusunmuyo dıye

Annem sürekli beni yönlendirir, bayanlar erken çöker erkeklere göre diye. Nedeni belli işte ortada. Biz bu olayları kafaya taka taka çökücez sonra gözleri dışarı kayıcak. Zor olsada kendimizi üzmeyeye çalışalım, gamsız olmaya çalışalım yoksa bunlar bizi çökertip genç genç dolaşıcaklar ortada

belki senin canını sıkmamak için öyle yapıyodur
nişanlımda demiyoda ben tv da gördüm diyince evet öyleymiş falan diyo

evet olabilir zaten hiç sıkıntım var falan demiyor.Hakkari merkezde cezaevinde görevli o caddede de sürekli olaylar oluyor tam cadde üstü yerleri özellikle klübede nöbetteyken biber gazından falan çok etkileniyor.sürekli taş atıyorlar evlerin damlarından atıyorlarmış içeriye.bir kere arkadaşının cebinden aramıştı beni bahçede birden bir dk dedi sesi gitti noluyor falan dedim taş atıyorlar tam önüme düştü kaçtım dedi...böyle olaylar işte ama napalım az kaldı Allah'ın izniyle sağ salim kavuşacaz hepimiz sonra ilerde bu günleri gülerek hatırlayacaz inşallah.

süpersin canım sesli güldüm valla

haklısın canım ya o cinayet romanı pesinde bende oturmusum ah ah vah vah nıye dusunmuyo benı nıye aramıyo mesaj cekmıyo carsıdayken dıye dusunuyorum amann tamam vazgectım bosverdım gıttııııı

gerçekten çok zor canım
bize yansıtmadıkları neler oluyordur kimbilir daha
aminn canım inşallahhh

kızlar herkese iyi geceler bir kavuşma hikayesi daha gönderiyorum bu arkadaşta 460 gün bekledi vakit değilde beklemek zor gözlerim dolu dolu okudum oda bugün kavuştu yarenine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…