ne güzel ne öğretmenisin cnm?hiç belli olmaz o kadar karamsar düşünme beklemediğin anda sana sürprizi ile cıkar .şimdi ona kızdığın için böyle diyorsun yoksa böyle demezsin.
ne bilyim kızlar ya bu aralar herşeyle kıyaslıyorum kendimi. bide burda anlatıyolar öyle romantik oldu böyle romantik oldu benimki askere gidince diye ama benimki hiç öyle olmadı hele bu aralar hiç ilgilenmiyo benimlearamalarını da günde 1e düşürdü, hergün 10 dk falan konuşuyoruz sadece
canım aynı durumdan bende muzdaribimm benimkide hiçç öle romantikleşmedii valla. bizde günde bir kere konuşuyoruz 10 dk falan telefonda oda akşam yemeğini yeikten sonra arıyo. bide gece yarım saat msn de görüşüyoruz. gece falan aramıyo hiç oda da 3 kişiyiz die bahane ediyo. koca gün arayıp sormuyo bari akşam arayınca uzun konş demi yokkk.. hoşş konşmalarımzda hep napıyon iyimisin anca ben anlatıyorumm
hoşgeldin canım
sizinkilerde tel mi var kızlar
Sevgilimde var konuşuyoruz aradığında.
Yine tabi günün her anı olmuyor ancak o müsait olunca konuşabiliyoruz
bizde aynı ya telefonda napıyosun iyimisin diye soruyo sadece ben konuşuyorum. ona soruyorum hep aynı işte nöbet tutuyoruz yatıyoruz diyo toplamda 10dk konuşuyoruz seni özledim dersem bende özledim diyo sadece. normalde takmıyodum askerde olmasına veriyodum herşeyi ama gittikçe daha da kötüye gidiyo sanki
hoşş geldin canımmmBen geldim
yok canım telefon falan nerdeeee zaten olsada aramazdı o daha çok sinir olurdum ben
evet sedulum valla direkt koştum alışverişe o burda olmayınca maaşımı harcıcak yerde bulamıyorum bu aralar zaten. onsuz çeyiz falan da almak istemiyorum, o yüzden tüm harcamaları kendime yapıyorum bu aralar ooohhh çizmemi aldım keyfim yerine geldi sefammm olsunnn
eskiden saatlerce telefnda konşrduk konşmadan uyumazdık şimdi böyle 10 dk hızlandırılmş konşma olunca çok kötü oluyo
anlatacak bişeyde bulamıyorum artık bildiğin saçmalıyorum. o hep iyiyim yemek yedim oturuyorum o kadar
hoşş geldin canımmm
benimki yedek subay canım o yüzden teli yanında
aynı ya aynı vallaa noluyoki bunlara böyleee
iyiymiş ne güzel konusursunuz cnm.
valla hiçbi fikrim yokk canım keşke bilsem
geceleri romantik mesajları sıralayan adam yok 1,5 ay oldu görüşmeyeli özlemedi heralde henüz beyefendi
ohh yüzüğü de taktık nasılsa beni düşünüyo o hep diye düşünüyolardır kesin. dün akşam diyoki arkadaşlarıyla cinayet romanı yazıyolarmış(ne alakaysa) bende dedimki roman yazıcağına otur da bana bi mektup yaz ama nerdeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?