347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

valla cnm kardesim hala iyi degil
3 senelik bir iliskiyi bitirdi kiz arkadasi
1 ay oldu biteli simdi de yeni bir sevgilsi varms dagildi yavrum. insallah toparlicak ama destek ile
cok saol sekercim bnm

enammmm benim totemime göre buraya gşrmeyşnce şafak karalamayınca daha çabuk geçiyoooorr
plakaları ezberlerim diye düşünüyodum ama hiç bakmıyorum 33 plakaya düşene kadarda bakmicamm
bu arada niçin çıkışlar kesinleşmiyoooo niçin bilet alamıyorummm sıkıntıdan kurdeşen dökücem yeminlee herkesin totemii tutsun sevdiceğiiyle hep konşsun inşallahhhhhhh

Evet yemek takımını tek alırsan 1200 çatal bıçak yanında olursa 1500... Ben çatal bıçağı hisardan düşünüyorum ne yapacam bilmem

nikita canımm çok çok geçmiş olsun. neyseki çok büyük bişey değilmiş allah korusun
tripliii cicilerini güle güle kullan canım çok beğendim

evet cnm kucuk bsy ama korkusu yetti yani
bi de adamin kacmasi cok sinirime dokundu
gittim bgn sikayet etmeye adliyeden yapiliyormus sikayet mahkeme acilmasi gerekiyormus 600 tl mahkeme masrafi. sunu anladim bu ulkede hakkini aramak bile parayla. git kendin hallet diyorlar resmen. yazik dedim

valla cnm kardesim hala iyi degil
3 senelik bir iliskiyi bitirdi kiz arkadasi
1 ay oldu biteli simdi de yeni bir sevgilsi varms dagildi yavrum. insallah toparlicak ama destek ile
cok saol sekercim bnm

eğer kardeşin severek ayrıldıysa zor gerçekten bir de kızın hemen sevgilisi olması...
inşallah toparlar bir an önce ve ilerde karşısına çok sevebileceği,değerli biri çıkar mutlu olur.

niki niki nikita yokmuydu ayol mobese yada onu da geçtim fotoğraf çektiren bi turist grubu falan :))
yeni işin borç içinde yüzen insanlara bi nebze olsun bir umut bir nefes olur inşallah :)

ya e5 uzeriydi be yawrucum gece 11 civari moobeesee vardir kesin de iste onun icin mahkeme aciliyo sonra inceliyolar sanirsan
turist ne gezer e5 de :) sarhos manyak tipler var bol bol((

arkadaslarının cogu telefon yakalattı ıcerde hepsı mahkemeye cıkıcakmıs yakın bı zamanda ortalama 10gun dısıplın kogusunda yatırıyolarmıs ve 10gun de gec cıkıyomussun o yuzden benımkı rıske atmadı kendını bencede ceza alacagına en ıyısı boyle 10dk yla ıdare etmek

ya e5 uzeriydi be yawrucum gece 11 civari moobeesee vardir kesin de iste onun icin mahkeme aciliyo sonra inceliyolar sanirsan
turist ne gezer e5 de :) sarhos manyak tipler var bol bol((

ebet yazı yazarlar alırlar görüntüleri sonra bilirkişiye gönderirler bi de bilirkişi parası bayılırsın falan ama adalet sistemi iyidir şimdi çok laf etmeyelim :))

bende farklı yerden almaya düşünüyorum ama bu sekildede daha ucuz.Annemde alalım ben kullanırım diyo catal bıcağı

Evetttt olabilir... Güralda da beğendim 1 model ama bence şu an modern tarzda en güzeller Karacada... arkadaşım 3.500 tl vermiş ama royal mi ne o ne dedim yaaa ötüyor mu

eğer kardeşin severek ayrıldıysa zor gerçekten bir de kızın hemen sevgilisi olması...
inşallah toparlar bir an önce ve ilerde karşısına çok sevebileceği,değerli biri çıkar mutlu olur.

insallahhhh insallahhhh
evlenme teklif etmeye gidince ogrendi bi de
ayrilardi ama ben bu kizla evlencem biliyorum sansimi deniycem dedi aldi tek tas gitti, snra da yuzugu cikarinca aglamis kiz ben baskasiyla beraberim demis, o baskasi da eski sevgilisi
ay icim sisti 1 aydir
zten bnm cnm cikio kocami beklerken.. bi de canimin yarisini her gece aglarken grmek beni bitirdi. gecicek ama insallah

Kızlar saat 12'ye geliyor. Bal kabağına dönüşmeden yatağıma yatayım. Babam geldi bakınıyor kime yazıyorsun bu kadar diye, dedim kader arkadaşlarıma

İyi Gecelerrrr

insallahhhh insallahhhh
evlenme teklif etmeye gidince ogrendi bi de
ayrilardi ama ben bu kizla evlencem biliyorum sansimi deniycem dedi aldi tek tas gitti, snra da yuzugu cikarinca aglamis kiz ben baskasiyla beraberim demis, o baskasi da eski sevgilisi
ay icim sisti 1 aydir
zten bnm cnm cikio kocami beklerken.. bi de canimin yarisini her gece aglarken grmek beni bitirdi. gecicek ama insallah

amannn 600 tl mi o neymiş öylee
nasıl insanlar var ya çarptın hadi kaçma barii

ben 15dk kala safagımı attırıp uyumaya gıdıyorum kızlar herkese iyi gecelerr...
SAFAK:62 tunceli'ye selamm yola devammmm

bizimkinin koğuşunda herkesin 2. telefonu var birincisini bilinçli olarak yakalatmışlar yani teli olan başta sölesin yoksa zorla alırız diye herkes vermiş
şimdi diğer telefonlarını kullanıyrlar ve uun dönemkiler prof. olmuşlar saklama konusunda :)) çok kötüler yaa sanırım komutanın iyi niyetinden kaynaklanıyor
heryer aynı değil tabiii uzatmaya hiç gerek yok bunun içinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…