kötü günler geçirmişsin gerçekten kardeşin inşallah toplamıştır kendini..
çok geçmiş olsun Allah'tan büyük bir kaza değilmiş çok şükür.
yeni işin hayırlı olsun canım.bizde seni seviyoruz:)
benimkinin hic telefon sokmaya niyeti yok o yuzden elimiz mahkum biz boyle devam edicez bitene kadar
o mu acaba bilmem ödül mü almış:) yanında çatal kaşık takımı hediyeydi fiyatı 1.500 dü böyle tarif ediyim:)
evet kenarları parlak beyaz yani metal gibi işte beyaz altın adı ordan geliyor sanırım:)
nikita canımm çok çok geçmiş olsun. neyseki çok büyük bişey değilmiş allah korusun
tripliii cicilerini güle güle kullan canım çok beğendim
benimki soktuda ne oldu 4.günde yakalandı her şeyin hayırlısı yani üzülme
valla cnm kardesim hala iyi degil
3 senelik bir iliskiyi bitirdi kiz arkadasi
1 ay oldu biteli simdi de yeni bir sevgilsi varmsdagildi yavrum. insallah toparlicak ama destek ile
cok saol sekercim bnm
Evet yemek takımını tek alırsan 1200 çatal bıçak yanında olursa 1500... Ben çatal bıçağı hisardan düşünüyorum ne yapacam bilmem
niki niki nikita yokmuydu ayol mobese yada onu da geçtim fotoğraf çektiren bi turist grubu falan :))
yeni işin borç içinde yüzen insanlara bi nebze olsun bir umut bir nefes olur inşallah :)
su telefon işi cok riskli bide işin ucunda ceza almak var
Evet yemek takımını tek alırsan 1200 çatal bıçak yanında olursa 1500... Ben çatal bıçağı hisardan düşünüyorum ne yapacam bilmem
ya e5 uzeriydi be yawrucum gece 11 civari moobeesee vardir kesin de iste onun icin mahkeme aciliyo sonra inceliyolar sanirsan
turist ne gezer e5 de :) sarhos manyak tipler var bol bol((
bende farklı yerden almaya düşünüyorum ama bu sekildede daha ucuz.Annemde alalım ben kullanırım diyo catal bıcağı
eğer kardeşin severek ayrıldıysa zor gerçekten bir de kızın hemen sevgilisi olması...
inşallah toparlar bir an önce ve ilerde karşısına çok sevebileceği,değerli biri çıkar mutlu olur.
eğer kardeşin severek ayrıldıysa zor gerçekten bir de kızın hemen sevgilisi olması...
inşallah toparlar bir an önce ve ilerde karşısına çok sevebileceği,değerli biri çıkar mutlu olur.
evet cnm kucuk bsy ama korkusu yetti yani
bi de adamin kacmasi cok sinirime dokundu
gittim bgn sikayet etmeye adliyeden yapiliyormus sikayet mahkeme acilmasi gerekiyormus 600 tl mahkeme masrafi. sunu anladim bu ulkede hakkini aramak bile parayla. git kendin hallet diyorlar resmen. yazik dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?