İyi Gecelerrr herkese.
Yarın 70'leri uğurluyorum. Gelsin 60'lar.
msn de nişanlımla konuştum sinir olup geldimm
zaten kota doluyo die yarım saat konuşuyoruz benmle ilgileneceğine oda arkadaşlarına laf yetiştiriyo sanki hiç görmemiş gibii
off ya bunlar böle benimki de dizi izliyordu oyun oynuyordu bende kızdım bi daha yapmadı..
Geçen 95 Kalan 63
CANIMSIZ 74.GÜNÜM
çok az kaldı canım çokk az daha sabır
bizim 229 muş daha ben saymıyordum çok die nişanlım dedi az önce
Sizin de düğün için paranız birikiyor böylelikle
daha birikimini göremedik ama biriktirr die umut ediyorum
Yaniiii o kadar maaşı ne yapacam orda sen de yoksun :) biriktirsin
cookkk sevındım bubblem ohhh doya doya hasret gıderın, ben gıtmıcem haftasonu annesıyle babası gıdıo cok ısrar ettıler ama yok bıkere daha kaldıramam onu orda bırakıp gerı donmeyı.Günaydınn kızlarrrrr
ŞAFAK: 62 Tunceli, Mehtap: Yarın
cookkk sevındım bubblem ohhh doya doya hasret gıderın, ben gıtmıcem haftasonu annesıyle babası gıdıo cok ısrar ettıler ama yok bıkere daha kaldıramam onu orda bırakıp gerı donmeyı.
SAFAK: 60 tokat'a selamlarrrr
2ay sonra gorusuruz sevdıgımmm
Kavuşun sevdiceklerinize bari siz hasret giderin.Bol bol sarılın,bakın yüzüne doyana kadar.
Bizde çarşı diye bişey yok.O ne ola ki ?Değil yanına gidebilimek kamerada bile goremıyorum yuzunu
Gecen gun karakolun dışına çıkıp 30 metre uzaktaki postahaneye gıttı dıye garıp hıssettı kendını sevgılım.Dısarıya cıktım çok değişik bişey dedi.
Hadi bizim 5 ay.O bile dayanılmaz.Allah doğuda 15ay askerlık yapıp burnunun ucunu dısarıya cıkaramayanların ruh saglıgını korusunn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?