347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

msn de nişanlımla konuştum sinir olup geldimm
zaten kota doluyo die yarım saat konuşuyoruz benmle ilgileneceğine oda arkadaşlarına laf yetiştiriyo sanki hiç görmemiş gibii

Heryer degil ama bugun BİZE BİNGOL TRABZON
61 okadar !
Bulundugum yer acisindan bi yanim Trabzon bi yanim Gİresun.Tam ortadayim yani.En en en kisa zamanda 28 Giresun demek umidiyle

Gunaydin herkesleree.Gununuz pek guzel gecsin.

Günaydın kızlar, bizde artık 70 karaman dedik. Yarın 69dan başlıcaz düşmeye.
Dün gece cosmus yine burası ilk günlerdeki gibi. Ben akşamları sevgilimle konuştuğum için giremiyorum pek.
Hızlı geçen bir gün olur inşallah...

Son düzenleme:
Günaydınn kızlarrrrr

ŞAFAK: 62 Tunceli, Mehtap: Yarın
cookkk sevındım bubblem ohhh doya doya hasret gıderın, ben gıtmıcem haftasonu annesıyle babası gıdıo cok ısrar ettıler ama yok bıkere daha kaldıramam onu orda bırakıp gerı donmeyı.
SAFAK: 60 tokat'a selamlarrrr
2ay sonra gorusuruz sevdıgımmm

Zaten bende nasıl geri göndericem onu bilmiyorumm kavuşmak güzel ama ayrılınca tekrar başa sarıcam nasıl kaldırıcam bidaha ayrılığı

Kızlar günaydın buble canım ne güzel kavuşuyorsun bol bol enerji depola 8 hafta yetsin

Sevgilcik sonunda çarşıya çıktı kesin olsaydı bugün olacağı izin alıp giderdim ama nasipse haftaya mehttabım var

oh ne guzel kavusuyo herkes bende mı gıtsem acaba ya ama tam alıstım onsuzluga dayanamam bıdaha basta sarmaya

Kavuşun sevdiceklerinize bari siz hasret giderin.Bol bol sarılın,bakın yüzüne doyana kadar.
Bizde çarşı diye bişey yok.O ne ola ki ?Değil yanına gidebilimek kamerada bile goremıyorum yuzunu
Gecen gun karakolun dışına çıkıp 30 metre uzaktaki postahaneye gıttı dıye garıp hıssettı kendını sevgılım.Dısarıya cıktım çok değişik bişey dedi.
Hadi bizim 5 ay.O bile dayanılmaz.Allah doğuda 15ay askerlık yapıp burnunun ucunu dısarıya cıkaramayanların ruh saglıgını korusunn.

aminnn canımm. Allah tez zamanda kurtarsın hepsini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…