günaydınn kızlarr.güne güzel başladım.sabah nete baktığımda sevdiceğim yeni fotoğraflar göndermiş bana.nerden ve nasıl girdi askeriyeden bilmiyorum ama bugun bana enerji verdiği kesin
Hadi gözünaydın... bu arada merhabalar herkese
Kizlaaarrrr bu gece ne kalabaligiz ayni ilk zamanlarinizdaki gibiii:)
-kizlarrr sevdicegim aradii tam tamina 6 dakika 37 saniye konustukkk cok mutluyumm:))
-kizlarr bende simdi konustum askimla.Buraya yazinda aradiii:))
Bi flashback yapayim dedim ilk zamanlarimiza.O gunler basliktan cikmazdik hic.ustunden tam 3 ay gecmiss.
totem yapiyodukkk:)
ancak yemege cikabildim ya
kocam olacak tezcanli kisilik meger cikis tarihini 1 gun erken soylemis:)
komutani demis oglum sen neyin kafasini yasiyosun
biletini degistrdm simdi
1 gun daha beklicem askimi:)
herkese selamlarrr
selam kızlarrr çok berbat stresli bi gün patlıcam strestenn yaaa yetiştirmem gereken birsürü belge var müdürüm sağolsun herşeyi üstüme yıktı bilgisayarım da bozuk off offff
Eşimi göreceğim günü saydım saydım 60 dedim 45 dedim 30 dedim 20 dedim 10 dedim gün geldi çattı yarın gidiyorum ama yanına gidecek olmama hala inanamadığım için zerre heyecan yok. Eşim bugün heyecandan akşam yemeği yiyemedim diyor.
kavuscaksınız yarın ne guzel heyecanlanmazmı ınsan hıc ya muhtesem bı duyguu kavusma heyecanıEşimi göreceğim günü saydım saydım 60 dedim 45 dedim 30 dedim 20 dedim 10 dedim gün geldi çattı yarın gidiyorum ama yanına gidecek olmama hala inanamadığım için zerre heyecan yok. Eşim bugün heyecandan akşam yemeği yiyemedim diyor.
Eşimi göreceğim günü saydım saydım 60 dedim 45 dedim 30 dedim 20 dedim 10 dedim gün geldi çattı yarın gidiyorum ama yanına gidecek olmama hala inanamadığım için zerre heyecan yok. Eşim bugün heyecandan akşam yemeği yiyemedim diyor.
kimsecikler yokmu kızlar.can sıkıntısına fırın sütlaç yaptım.umarım sıkıntıdan da gidip gelip yemem
kimsecikler yokmu kızlar.can sıkıntısına fırın sütlaç yaptım.umarım sıkıntıdan da gidip gelip yemem
az once sesini duydum askımın ya nasıl hayat dolduruyo ıcıme, o tekrar arayana kadar yasayabılmem ıcın guc verıyo bana. Dunyalar benım oluyo sesini duyunca, allahım sen beni onsuz bırakma...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?