347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Allah gerçekten doğuda 15 ay askerlik yapanlara sabır versin. 15 boyunca dışarı çıkamamak psikolojilerini kimbilir nasıl etkiliyodur

Bugün daha bi özlem doluyum.
Bugün daha bi aşığım.
Bugün daha bi sabırsızım...

günaydınn kızlarr.güne güzel başladım.sabah nete baktığımda sevdiceğim yeni fotoğraflar göndermiş bana.nerden ve nasıl girdi askeriyeden bilmiyorum ama bugun bana enerji verdiği kesin

totem yapiyodukkk:)

ancak yemege cikabildim ya
kocam olacak tezcanli kisilik meger cikis tarihini 1 gun erken soylemis:)
komutani demis oglum sen neyin kafasini yasiyosun
biletini degistrdm simdi
1 gun daha beklicem askimi:)
herkese selamlarrr

hadi ya 1gün daha eklendi desene.ne zaman cıkacakmıs peki yenisine göre?

selam kızlarrr çok berbat stresli bi gün patlıcam strestenn yaaa yetiştirmem gereken birsürü belge var müdürüm sağolsun herşeyi üstüme yıktı bilgisayarım da bozuk off offff

Eşimi göreceğim günü saydım saydım 60 dedim 45 dedim 30 dedim 20 dedim 10 dedim gün geldi çattı yarın gidiyorum ama yanına gidecek olmama hala inanamadığım için zerre heyecan yok. Eşim bugün heyecandan akşam yemeği yiyemedim diyor.

kavuscaksınız yarın ne guzel heyecanlanmazmı ınsan hıc ya muhtesem bı duyguu kavusma heyecanı

bence şoktan dolayı bi heyecan yoktur. askeriye böyle tüm inancımızı yok ettiler
hayırlısıyla git gel...

kimsecikler yokmu kızlar.can sıkıntısına fırın sütlaç yaptım.umarım sıkıntıdan da gidip gelip yemem

Son düzenleme:
az once sesini duydum askımın ya nasıl hayat dolduruyo ıcıme, o tekrar arayana kadar yasayabılmem ıcın guc verıyo bana. Dunyalar benım oluyo sesini duyunca, allahım sen beni onsuz bırakma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…