canım ceyızle ılgılı bısey olursa ıstedıgın zaman sorabılırsın ben herseyımı tamamladım bıtek beyaz esyalarım kaldı
Canım penelopeye bakıcam. Bulunduğum yerde yok ama istanbula gelince bakarım. Tamam canım fikirlerin için.
Allah kolaylık versin canım. Bilirim o isteksizlikleri sınav öncesi.
bizimkiler gelmeleri birazda olsa yaklaştı diye motive oluyordur ama seninkinin daha olduğu için sıkılıyor demekki nasıl bitecek diye düşünüyordur belliki senide sıkmak istemiyor,sende motive etmeye çalış,gerçekten gelince zor olur tekrardan bırakması ya.
daha gideli 1.5 ay oldu.izne gelirsen yollamam seni dedim
bu ara işleride çok yoğunmuş gıda kontrol komisyonnda numuneler falan evrak işleri çok koşturuyorum dedi. işler sıktı heralde diğer veterinerde bu hafta tezkere aldı onunn için bizimki kötü oldu galiba düzelir inşallah
canım ceyızle ılgılı bısey olursa ıstedıgın zaman sorabılırsın ben herseyımı tamamladım bıtek beyaz esyalarım kaldı
demedim ben zaten bişey. bakalım napcak. belki öyle bi esmiştryazık yaa bak seni de üzmemek için hiç bahsetmemiş demekki.habersizmiş gibi motive et.ama cok cok bunaldıysada bi değişiklik iyi gelir.yoksa iyice bunalır.
bencede dayanabıldıgı kadar dayansın canım ya en azından askerlıgının yarılanmasına yakın bı zamanda gelsın ızın alıcaksa da. Gelınce cok daha zor olur donup oraya tekrar adapte olması
daha gideli 1.5 ay oldu.izne gelirsen yollamam seni dedim
bu ara işleride çok yoğunmuş gıda kontrol komisyonnda numuneler falan evrak işleri çok koşturuyorum dedi. işler sıktı heralde diğer veterinerde bu hafta tezkere aldı onunn için bizimki kötü oldu galiba düzelir inşallah
inşallah,aslında yoğunlukta iyidir vakit geçer boş oturduklarında vakit hiç geçmiyor.
evet evet nişanlım bi 10 gün boş kaldı sıkıntıdan patladı.kac tane kitap yolladım bitirdi artık sıkıntıdan :)
şimdi basını kasıyacak vakti yok ama memnun :)
amin canımm ceyizlerin en guzelleri hepimizin olsun tez zamanda bitirin sizde dugun kosturmacasında rahat edersinizo masallah bitirmişsin kurtulmussun :)
darısı basımıza inşallahhhh
ısler onun ustune yıgıldı dıye bunalmıstır buyuk ıhtımalle umarım ızne gelmeden dayanabılır yoksa zor olur ıkınız ıcınde tekrar ayrılması
neyse en azından kitap okumuş boş durmamış kültürlenmiş:)
canım sende bı anormallik yok merak etme hepimiz oyleyiz yada hepimiz anormalizkizlar merak ediyrum sizde de oluo mu bazen cok ozluyorum sabahlari uyandgmda ozellikle ve ozledgm icinde sinirli oluorum bazende agliorum cok ozluorm bugub gbib2gundur tellede konusmadim konusabilsm iyi oluorm ama konssmazsm kotuyum sizde de oyle mi merak ediyrum?
bide evrak işleri baya riskli anladığım kadarıyla netten araştrdım biraz. gıda için ihale zamanı sıkıya gelemedi paşamız
kizlar merak ediyrum sizde de oluo mu bazen cok ozluyorum sabahlari uyandgmda ozellikle ve ozledgm icinde sinirli oluorum bazende agliorum cok ozluorm bugub gbib2gundur tellede konusmadim konusabilsm iyi oluorm ama konssmazsm kotuyum sizde de oyle mi merak ediyrum?
bide evrak işleri baya riskli anladığım kadarıyla netten araştrdım biraz. gıda için ihale zamanı sıkıya gelemedi paşamız
eeeee boşuna demiyorlar orası askeriye ana kucağı değil diye.sıkıntıya gelemiyorlar
inşallah zaman bizim içinde çabucak geçer sıkıntı yaşamadan bitirirzay yazık yaa hem ailesinden sevdıgınden uzaklarda hemde bırsuru streslı ıs yapıyo off bıtsede kurtulsak su askerlıkten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?