347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Canım penelopeye bakıcam. Bulunduğum yerde yok ama istanbula gelince bakarım. Tamam canım fikirlerin için.

Allah kolaylık versin canım. Bilirim o isteksizlikleri sınav öncesi.
canım ceyızle ılgılı bısey olursa ıstedıgın zaman sorabılırsın ben herseyımı tamamladım bıtek beyaz esyalarım kaldı

daha gideli 1.5 ay oldu.izne gelirsen yollamam seni dedim
bu ara işleride çok yoğunmuş gıda kontrol komisyonnda numuneler falan evrak işleri çok koşturuyorum dedi. işler sıktı heralde diğer veterinerde bu hafta tezkere aldı onunn için bizimki kötü oldu galiba düzelir inşallah

inşallah,aslında yoğunlukta iyidir vakit geçer boş oturduklarında vakit hiç geçmiyor.

yazık yaa bak seni de üzmemek için hiç bahsetmemiş demekki.habersizmiş gibi motive et.ama cok cok bunaldıysada bi değişiklik iyi gelir.yoksa iyice bunalır.
demedim ben zaten bişey. bakalım napcak. belki öyle bi esmiştr
bencede dayanabıldıgı kadar dayansın canım ya en azından askerlıgının yarılanmasına yakın bı zamanda gelsın ızın alıcaksa da. Gelınce cok daha zor olur donup oraya tekrar adapte olması

ilk gittiğinde hiç izin kullanmamayı düşünüyodu erken gelmek için. bende dayan biraz daha olmadı mart gibi gelirsin dedim 15 gün falan. izinden dönünce daha kötü olursun dedim ama bakalım nolcak.

ısler onun ustune yıgıldı dıye bunalmıstır buyuk ıhtımalle umarım ızne gelmeden dayanabılır yoksa zor olur ıkınız ıcınde tekrar ayrılması

kizlar merak ediyrum sizde de oluo mu bazen cok ozluyorum sabahlari uyandgmda ozellikle ve ozledgm icinde sinirli oluorum bazende agliorum cok ozluorm bugub gbib2gundur tellede konusmadim konusabilsm iyi oluorm ama konssmazsm kotuyum sizde de oyle mi merak ediyrum?

ısler onun ustune yıgıldı dıye bunalmıstır buyuk ıhtımalle umarım ızne gelmeden dayanabılır yoksa zor olur ıkınız ıcınde tekrar ayrılması

bide evrak işleri baya riskli anladığım kadarıyla netten araştrdım biraz. gıda için ihale zamanı sıkıya gelemedi paşamız

canım sende bı anormallik yok merak etme hepimiz oyleyiz yada hepimiz anormaliz hele ben 2gun sesini duymasam kafayı yerdim heralde. Yasam enerjım o benım telefonla konusunca sarj oluyorum ben bu aralar

aynen canım bende ondan msj gelene kadar yada akşam arayana kadar beş karış suratla dolanıyorum moral bozukluğu hat safhada. ama konşnca eriyorum resmen

eeeee boşuna demiyorlar orası askeriye ana kucağı değil diye.sıkıntıya gelemiyorlar

ilk mezun olduğunda askeriye için çok uğraşmıştı en son elendiğinde senin yüzünden oldu istemedin elendim bak diye kızmıştı bana.
şimdide iyiki olmamış diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…