Gunaydınlar kızlarr.
Çeyiz hazırlıkları yapılıyor.Bizim sanırım ya o işler seneye kalıcak ya da sonbahara paldır küldür olucak.Bende yazın baya bir parça almıştım.
Kim hatırlamıyorum çatal bıçak taklımı sormuştu.Ben Porland ta tam alıcam ödemeyi yapıcam,adam kutuk karton kutulara koyup torbaya doldurmaya basladı.Cantası yokuş.Baska cantada veremyorlarmıs.Ondan vazgecmıstım.Jumbo'nunkileri begenmedim.Birde fazla pahalı gelmişti.Ya Karaca ya da Bernardo alıcaktım.Bernardonun smooth serisini begendım ve aldım.
Ben mat çok begendım ama mat yüzeyler çok çizilme yapıyormuş.Şikayet falan almış.Sanırım site paylaşmak yasak ondan koymadım.
canım benm ablamda jumbonun mat olanı var ve 4 senedir günlük olarakta kullanıyor daha çizilme falan yapmadı.bence kullanmaya göre değişiyor.
günaydın kızlarrrrrrrrrr
hastayım kafam catlıyor buguneve gidip yorganın altına girip yatmak istiyorummmmmmmmmmmmm
Geçmiş olsun canım.
günaydın kızlarrrrrrrrrr
hastayım kafam catlıyor buguneve gidip yorganın altına girip yatmak istiyorummmmmmmmmmmmm
bu arada geçmiş olsun canımmm
Kilebek geçmiş olsun canım bol bol portakal mandalin falan tüket
canım ceyızle ılgılı bısey olursa ıstedıgın zaman sorabılırsın ben herseyımı tamamladım bıtek beyaz esyalarım kaldı
Gunaydınlar kızlarr.
Çeyiz hazırlıkları yapılıyor.Bizim sanırım ya o işler seneye kalıcak ya da sonbahara paldır küldür olucak.Bende yazın baya bir parça almıştım.
Kim hatırlamıyorum çatal bıçak taklımı sormuştu.Ben Porland ta tam alıcam ödemeyi yapıcam,adam kutuk karton kutulara koyup torbaya doldurmaya basladı.Cantası yokuş.Baska cantada veremyorlarmıs.Ondan vazgecmıstım.Jumbo'nunkileri begenmedim.Birde fazla pahalı gelmişti.Ya Karaca ya da Bernardo alıcaktım.Bernardonun smooth serisini begendım ve aldım.
Ben mat çok begendım ama mat yüzeyler çok çizilme yapıyormuş.Şikayet falan almış.Sanırım site paylaşmak yasak ondan koymadım.
ikea dan metal tepsi , ayakkabı çekeceği ve teflon için plastik kaşık,maşa vb. takımı aldım bugün. bu arada benim yemek takımım bu
Eki Görüntüle 555366
çatal bıçak takımım da bu
Eki Görüntüle 555367
ikisi de karaca ben çookk beğenerek aldım en kısa zamanda da kullanıcam inşallahhhh
Çatal bıçak takımın farklıymış, yemek takımında çok güzel sanırım ben de kare alıcam. Allahım sevdiğinle ağız tadıyla güzel günlerde kullanmanı nasip etsin...
ikea dan metal tepsi , ayakkabı çekeceği ve teflon için plastik kaşık,maşa vb. takımı aldım bugün. bu arada benim yemek takımım bu
Eki Görüntüle 555366
çatal bıçak takımım da bu
Eki Görüntüle 555367
ikisi de karaca ben çookk beğenerek aldım en kısa zamanda da kullanıcam inşallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?