347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Gunaydınlar kızlarr.
Çeyiz hazırlıkları yapılıyor.Bizim sanırım ya o işler seneye kalıcak ya da sonbahara paldır küldür olucak.Bende yazın baya bir parça almıştım.
Kim hatırlamıyorum çatal bıçak taklımı sormuştu.Ben Porland ta tam alıcam ödemeyi yapıcam,adam kutuk karton kutulara koyup torbaya doldurmaya basladı.Cantası yokuş.Baska cantada veremyorlarmıs.Ondan vazgecmıstım.Jumbo'nunkileri begenmedim.Birde fazla pahalı gelmişti.Ya Karaca ya da Bernardo alıcaktım.Bernardonun smooth serisini begendım ve aldım.
Ben mat çok begendım ama mat yüzeyler çok çizilme yapıyormuş.Şikayet falan almış.Sanırım site paylaşmak yasak ondan koymadım.

canım benm ablamda jumbonun mat olanı var ve 4 senedir günlük olarakta kullanıyor daha çizilme falan yapmadı.bence kullanmaya göre değişiyor.

ayyy çeyizden bahsettiniz bahsettiniz benimde çeyiz alasım geldi alışverişe gidiyorum akşam gelince anlatırım neler aldığımı öpüyorum hepiniziiii

Kilebek geçmiş olsun canım bol bol portakal mandalin falan tüket

canım ceyızle ılgılı bısey olursa ıstedıgın zaman sorabılırsın ben herseyımı tamamladım bıtek beyaz esyalarım kaldı

Canım ihtiyacım olucak fikirlerinize. Ben nevresimden başka hiçbir şey almadım. Ne güzel bitirmişsin hepsini kafan rahattır şimdi. Ama çok zevkli bişiler almak, onu sevdiğinle kullanacağın günleri düşününce insan çok keyifleniyor. Benimki askerde iken bana uğraş oldu vakit geçiyor.

Porlanda baktımda canım şimdi tek tek onun ürünleri sanırım onlar takım yapmışlardır o yüzden çantası yoktur. Bernardonun smooth serisine baktım şimdi tam istediğim gibi işte. Bu tarz sade bişiy istiyorum ve sapları da desensiz olsun istiyorum. Çok güzel güle güle kullan. Karacada da senin aldığına benzer birşey beğendim arada 150 tl fark var sanırım. Karacadan tercih ederim ben de..

ikea dan metal tepsi , ayakkabı çekeceği ve teflon için plastik kaşık,maşa vb. takımı aldım bugün. bu arada benim yemek takımım bu
Eki Görüntüle 555366

çatal bıçak takımım da bu

ikisi de karaca ben çookk beğenerek aldım en kısa zamanda da kullanıcam inşallahhhh

Çatal bıçak takımın farklıymış, yemek takımında çok güzel sanırım ben de kare alıcam. Allahım sevdiğinle ağız tadıyla güzel günlerde kullanmanı nasip etsin...

musss cum merak ettiğin başka bişey varsa gösteriyim resimlerini ohhh bilgisayarım tamirden geldi rahatım artıkkk

Son düzenleme:
Kuzum çok teşekkür ederim yardımların için bu ay yemek takımı almayı düşünüyorum ve karacadan alıcam karar verdim. Modellere bakıyorum. Bir de çelik tencere takımını merak ettim, bir de teflon takım aldın mı seramik almayı düşünüyorum. Seramik konusunda bilgin var mı?

hayırlı olsun mercicim:)güle güle kullanırsın inşallah mutlu günlerde çok güzeller.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…