Kuzum çok teşekkür ederim yardımların için bu ay yemek takımı almayı düşünüyorum ve karacadan alıcam karar verdim. Modellere bakıyorum. Bir de çelik tencere takımını merak ettim, bir de teflon takım aldın mı seramik almayı düşünüyorum. Seramik konusunda bilgin var mı?
Kuzum çok teşekkür ederim yardımların için bu ay yemek takımı almayı düşünüyorum ve karacadan alıcam karar verdim. Modellere bakıyorum. Bir de çelik tencere takımını merak ettim, bir de teflon takım aldın mı seramik almayı düşünüyorum. Seramik konusunda bilgin var mı?
hayırlı olsun mercicim:)güle güle kullanırsın inşallah mutlu günlerde çok güzeller.
Canım çelik tencere takımını çok sevdim. Markası ne? Bir de seramiklerin markası ne? Bakıyorum her markada var ama çoğu beyaz teflonmuş kullanmadığım için de güvenip alamıyorum.
çelik tencerelerim de karaca canım
seramiklerimin markası falez, babamın bi tanıdığı imal ediyodu bunları fabrikadan bana hediye almış babam çeyizim için normal tava, vok tava, sahan ve karnıyarık tenceresi
Eki Görüntüle 555433
Bu nasıl güzel bir renktir ya... Markayı araştırıcam nette ama mutlaka düşünüyorum seramik tava, tencere almayı. Teflon almam belki de.
Merciii bayıldım tencerene hemen inceledim sitesine çok güzel renkleri var ama içindeki seramik ince mi kalın mı o önemli çabuk çiziliyor mu ağır mı ağır geliyorsa iyidir. Bende alacağım araştırıyorum şuan.
Merciii bayıldım tencerene hemen inceledim sitesine çok güzel renkleri var ama içindeki seramik ince mi kalın mı o önemli çabuk çiziliyor mu ağır mı ağır geliyorsa iyidir. Bende alacağım araştırıyorum şuan.
valla canım içi baya kalın kendi de çok ağır. 5 aydır daha hiç çizilmedi tabi tahta kaşık kullanıyoruz sadece
valla canım içi baya kalın kendi de çok ağır. 5 aydır daha hiç çizilmedi tabi tahta kaşık kullanıyoruz sadece
evimizede aldık seramik tencere markası falez, çok memnunuz dediğin gibi bayağı ağır.. çizilmiyorda ..
Alabilirim o zaman kızlar çünkü schafer'a göre falan bayağı uygun. Ben schafer yada karaca'dan bakacaktım ama bunun görünüşü falan çok hoşuma gitti.
Karacada şunu beğendim ama yinede tam aradığım bu diyemiyorum sizce nasıl?
Ceramica 7 Para Tencere Seti Siyah Tencere ve Tavalar - Seramik - Tencere Setleri KRC Online Maazas | Karaca & KRC
Aynısının diğer rengi canım geçen sene çok güzel kampanyadaydı bunlar o zaman baktık almadık şimdi çok pişmanım.
çelik tencerelerimiz aynı seninle. benimkide karaca aynısı seninkinin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?