347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

teflon da aldım çelik de aldım seramik de aldım canım. hatta seramik i çeyizime alırken bi tava da eve aldım aynısından yaklaşık 5 aydır kullanıyoruz o kadar memnunum kı anlatamam

çelik tencere takımım bu canım

seramikleri tek tek aldım set değil

hayırlı olsun mercicim:)güle güle kullanırsın inşallah mutlu günlerde çok güzeller.

sağol canım benimmm

Canım çelik tencere takımını çok sevdim. Markası ne? Bir de seramiklerin markası ne? Bakıyorum her markada var ama çoğu beyaz teflonmuş kullanmadığım için de güvenip alamıyorum.

Canım çelik tencere takımını çok sevdim. Markası ne? Bir de seramiklerin markası ne? Bakıyorum her markada var ama çoğu beyaz teflonmuş kullanmadığım için de güvenip alamıyorum.

çelik tencerelerim de karaca canım
seramiklerimin markası falez, babamın bi tanıdığı imal ediyodu bunları fabrikadan bana hediye almış babam çeyizim için normal tava, vok tava, sahan ve karnıyarık tenceresi

Bu nasıl güzel bir renktir ya... Markayı araştırıcam nette ama mutlaka düşünüyorum seramik tava, tencere almayı. Teflon almam belki de.

Bu nasıl güzel bir renktir ya... Markayı araştırıcam nette ama mutlaka düşünüyorum seramik tava, tencere almayı. Teflon almam belki de.

valla bende az önce baktım netten birsürü şikayet var , bende 5 aydır kullanıyorum evde tavasını ama çok şükür daha hiç bi problemi olmadı. üstüne de hiçbişey yapışmıyo

Merciii bayıldım tencerene hemen inceledim sitesine çok güzel renkleri var ama içindeki seramik ince mi kalın mı o önemli çabuk çiziliyor mu ağır mı ağır geliyorsa iyidir. Bende alacağım araştırıyorum şuan.

evimizede aldık seramik tencere markası falez, çok memnunuz dediğin gibi bayağı ağır.. çizilmiyorda ..

valla canım içi baya kalın kendi de çok ağır. 5 aydır daha hiç çizilmedi tabi tahta kaşık kullanıyoruz sadece

valla canım içi baya kalın kendi de çok ağır. 5 aydır daha hiç çizilmedi tabi tahta kaşık kullanıyoruz sadece

evimizede aldık seramik tencere markası falez, çok memnunuz dediğin gibi bayağı ağır.. çizilmiyorda ..

Alabilirim o zaman kızlar çünkü schafer'a göre falan bayağı uygun. Ben schafer yada karaca'dan bakacaktım ama bunun görünüşü falan çok hoşuma gitti.

kızlar kendi çapımda bir şiir yazdım sizlerle paylaşmak istiyorum:)

hasretin adı aşk oldu,
aşkın adı hasret.
içimdeki bu sevda,
yüreğimdeki tutku
ve sensizlik...
kelimelerin tükendiği yerdeyim,
hissettiğim duygunun tarifi yok..
canım desem,
kanım desem,
nefesim desem,
az kalıyor sanki.
senin aşkından,nefesinden,teninden,
kokundan mahrum kalmak...
zor..çok zor...
seni özlüyorum sevgili,
özlemle bekliyorum...

PUKNAS

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…