Evet işte o kampanya ya keşke bende alsaymışım.
çok güzelmiş o karacalar ya 169 da çok iyiymiş
çok moralim bozuk kızlar ya bilgisayarım tamirdeydi bi haftadır o yüzden msn e de girememiştim bugün girdim nişanlımın teyzesi msndeydi. bende sordum nasılsın falan diye normal konuştum. ama o beni bi fırçaladı çanakkaleye gidip geldiğimizden beri onu hiç aramamışım sormamışım, artık benim kendimi değiştirmem lazımmış, madem yüzyüze görüşcek vaktimiz yokmuş ozaman arayıp sormam lazımmış. birsürü laf saydı, bende telefonla konuşmayı hiç sevmiyorum o yüzden gider görürüm daha iyi yani, o öyle söyleyince çok moralim bozuldu terbiyesizlik olmasın diye bişey de diyemedim
Çatal bıçak takımın farklıymış, yemek takımında çok güzel sanırım ben de kare alıcam. Allahım sevdiğinle ağız tadıyla güzel günlerde kullanmanı nasip etsin...
ikea dan metal tepsi , ayakkabı çekeceği ve teflon için plastik kaşık,maşa vb. takımı aldım bugün. bu arada benim yemek takımım bu
Eki Görüntüle 555366
çatal bıçak takımım da bu
Eki Görüntüle 555367
ikisi de karaca ben çookk beğenerek aldım en kısa zamanda da kullanıcam inşallahhhh
çok moralim bozuk kızlar ya bilgisayarım tamirdeydi bi haftadır o yüzden msn e de girememiştim bugün girdim nişanlımın teyzesi msndeydi. bende sordum nasılsın falan diye normal konuştum. ama o beni bi fırçaladı çanakkaleye gidip geldiğimizden beri onu hiç aramamışım sormamışım, artık benim kendimi değiştirmem lazımmış, madem yüzyüze görüşcek vaktimiz yokmuş ozaman arayıp sormam lazımmış. birsürü laf saydı, bende telefonla konuşmayı hiç sevmiyorum o yüzden gider görürüm daha iyi yani, o öyle söyleyince çok moralim bozuldu terbiyesizlik olmasın diye bişey de diyemedim
Canım üzülme, ara sıra ara sende çekinme. Ben herkesi 2-3 haftada bir ararım mesela. Halasını, babaannesini falan. Anne babasıyla haftada en az bir kere konuşuyorum zaten haftasonlarıda gidiyorum. Gerçekten el öpmekle dudak aşınmazmış öyle düşün. Yine de kendini değiştir demesi falan hoş olmamış. Daha kibar söyleyebilirmiş. Aramıyorsun özlüyoruz gibi.
Canım üzülme, ara sıra ara sende çekinme. Ben herkesi 2-3 haftada bir ararım mesela. Halasını, babaannesini falan. Anne babasıyla haftada en az bir kere konuşuyorum zaten haftasonlarıda gidiyorum. Gerçekten el öpmekle dudak aşınmazmış öyle düşün. Yine de kendini değiştir demesi falan hoş olmamış. Daha kibar söyleyebilirmiş. Aramıyorsun özlüyoruz gibi.
canım yemek takımın bizde suan evde kullanıyoruz.cok güzel ve kullanısşlı.genelde kare yemek takımları kullanıssız derler ama cok güzel hayırlı olsun
hiç canını sıkma canım.bence sacmalamış yani.aramadıysan bi sebebi vardır kii hadi sen aramıyorsan o arasın yani.ence hiç canını sıkma böyle bişiy için sana fırca attığı için kendi utanmalı bence.
bişeyleri zorla görev gibi yapmamı istiyolar ya en çok ona moralim bozuluyo, ben bugüne kadar daha hiç aramadım babaannesini falan telefonla konuşma meselesinde problem yaşıyorum ben elimde olan bişey değil ve sadece onlara karşı olan bişey değil ama bi türlü anlayamıyolar bunu
ben zaten nişanlım gittiğinden beri hayata küsmüşüm bide böyle davranmaları hiç yardımcı olmuyo bana benim moralimi daha çok aşağıya çekiyo. ben hiçbi zaman saygımda kusur etmiyorum herşeylerine koşuyorum, 2 haftada bir gidip görmeye çalışıyorum ama o böyle konuşunca çok soğudum birden
ben zaten nişanlım gittiğinden beri hayata küsmüşüm bide böyle davranmaları hiç yardımcı olmuyo bana benim moralimi daha çok aşağıya çekiyo. ben hiçbi zaman saygımda kusur etmiyorum herşeylerine koşuyorum, 2 haftada bir gidip görmeye çalışıyorum ama o böyle konuşunca çok soğudum birden
Ne zamandır nişanlısınız canım siz? Biz mesela 1 yıldır nişanlıyız ben onların kızı gibi oldum artık. Ben onları ararım ama onlarda çok sık beni ararlar. Kendi akrabalarınla da mı aramaya çekiniyorsun?
selam kızlar :)
uzun zamandır giremiyorum siteye umarım hepiniz çok iyisinizdir. hepinizi özledim. hepinize allah ayrı ayrı sabır versin tekrar. herşeyin en güzelini en iyisini hakediyorsunuz sizi çoook seviyorum en güzel enerjiler hep bu topicle olsun
Bozma moralini canım belki bir şeye canı sıkkındır onun üstüne gelmiştir. Belki haklıdır ama söyleme şekli hoş olmamış. Daha kibar söyleyebilirdi. Saygıda kusur etmemek meselesi değil bu, büyükler bekliyor arada aranılıp hal hatır sorulmak hoşlarına gidiyor.
Nasılsın canım hoşgeldin. Yalnız bırakma topicimizi hep gel.
canım biz 8 yıldır birlikteyiz ama askere gitmeden bikaç ay önce nişanlandık askerdeyken rahat görüşelim diye. onlar beni senelerdir tanıyolar ben hiç değişmedim ama nişandan sonra onlara bişeyler oldu sürekli bişeyler bekler oldular bide nişanlım gidince ben yalnız kaldım onlara karşı , elimden geleni yapmaya çalışıyorum bayramlarda falan aradım sordum gittim tek başımaydım hep ama normal zamanda telefonla konuşmayı sevmiyorum zorunlu olmadığım sürece. yanyanayken bende onların kızı gibiyim ama hala daha anne baba falan diyemedim
canım bana fırça atan teyzesi öyle bizim bildiğimiz teyzeler gibi büyük değil ki ama ya daha evlenmemiş genç tamam benden büyük ama eli öpülcek gibi değil yani
Öylede kaçırdım ben sanıyorum geçtiğimiz kıştı o kampanya yanlış hatırlamıyorsam 2012 yılıydı yani. Yine bakacağım. Çünkü her markaya güvenemiyorum ben seramik konusunda teflonların bile beyazlarını üretmişlerken kullandığımın gerçekten seramik mi teflon mu hangi maddeleri içeriyor bilmeden almak istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?