Yaa demeye çalış ama belki daha benimseyemedin diye düşünüyor olabilirler. Benim bir arkadaşım var onlarda çok uzun süre dememişler baştan söylemezsen sonra daha zor geliyor diyor. Misafirler aa siz daha anne demiyormusunuz falan diye ayıplıyormuş mesela. Ben annecim babacım diye konuşuyorum. Başta isim+anne ya da isim+baba şeklinde söyledim bu da ilk 1 yada en fazla 2 ay sonra annecim babacım demeye başladım. Halasına halacım diyorum babaanne zaten canım o benim için bambaşka babaannecim babaannem falan derim.
offf offff bide tam üstüne nişanlım aradı sanki içine doğmuş gibi noldu moralin bozuk gibi falan dedi. bende az kalsın biz ayrılalım yapamıyorum ben bu nişanlılık işini falan dicektim
offf offff bide tam üstüne nişanlım aradı sanki içine doğmuş gibi noldu moralin bozuk gibi falan dedi. bende az kalsın biz ayrılalım yapamıyorum ben bu nişanlılık işini falan dicektim
Merci bu arada sen yastık yorganını penelopeden almıştın demi? Ben sitesine girdim hiç bir şey anlamadım. Bir yastığa tıklıyorum bilmem kaç farklı kola ayrılıyor seçiyorum birini tıklıyorum o da bir sürü çeşitlere ayrılıyor ben ne alacağım bilemedim. Diğer ay kalanları da halledeyim artık diyorum. Sen yastık yorganlarını neler aldın? Ne tavsiye edersin ay bu konuda çok cahelim.
canım ben penelopeden aldım kaz tüyü hepsi hem yastık hem yorganım. yorganlar yastıklar içlerindeki gıdık tüyü oranlarına göre ayrılıyolar. kaz tüyü için naturide yastıklara bakıcaksın benimki platin.yorganım da naturide twin platin. baya pahalı ama garantililer içlerinden tüy falan çıkmıyomuş ömür boyu kullanırsınız hiçbişey olmaz dedi adam
çok moralim bozuk kızlar ya bilgisayarım tamirdeydi bi haftadır o yüzden msn e de girememiştim bugün girdim nişanlımın teyzesi msndeydi. bende sordum nasılsın falan diye normal konuştum. ama o beni bi fırçaladı çanakkaleye gidip geldiğimizden beri onu hiç aramamışım sormamışım, artık benim kendimi değiştirmem lazımmış, madem yüzyüze görüşcek vaktimiz yokmuş ozaman arayıp sormam lazımmış. birsürü laf saydı, bende telefonla konuşmayı hiç sevmiyorum o yüzden gider görürüm daha iyi yani, o öyle söyleyince çok moralim bozuldu terbiyesizlik olmasın diye bişey de diyemedim
Yok artık abartma. Bir teyzesi canını sıktı diye söylenir mi hiç öyle çocuğa onun ne suçu var? Aaaa kızıyorum ama kendine gel. Daha neler yaşayıp göreceğiz canım kim bilir böyle ufak şeylere bu kadar üzülürsek çooook yıpranırız. Olur böyle şeyler kafana takıp sıkma canını daha fazla.
demedim zaten öyle bişey ya ama içimden geçti yani. tamam umursamıyorum artık hiçbişeyi kim ne derse desin ben böyleyim bu saatten sonra da değişmem msn den konuşmalarımızla yetiniversin o. ben kayınvalideme bi anne diyim başka hiçbişey istemiyorum
canım yemek takımında çok güzel. benim de karaca bence çoğunluk karacadan aldım.. ayrıca senin siyah olan takımın ben kırmızısını aldım..
Yaa demeye çalış ama belki daha benimseyemedin diye düşünüyor olabilirler. Benim bir arkadaşım var onlarda çok uzun süre dememişler baştan söylemezsen sonra daha zor geliyor diyor. Misafirler aa siz daha anne demiyormusunuz falan diye ayıplıyormuş mesela. Ben annecim babacım diye konuşuyorum. Başta isim+anne ya da isim+baba şeklinde söyledim bu da ilk 1 yada en fazla 2 ay sonra annecim babacım demeye başladım. Halasına halacım diyorum babaanne zaten canım o benim için bambaşka babaannecim babaannem falan derim.
süpermiş.bende hala isim+anne ya da isim+baba seklinde konusuyorum senin tabirinle :)
hersey zamanla tabiki
bende kırmızı almak istiyodum ama kayınvalidem bana bayram hediyesi almak istemiş hangi renk istersin diye sordu şansıma kırmızı kalmamış siyahı görünce de çok beğendim onu aldı sağolsun. ben ona anne diyemesem de seviyo o beni
oo sen baya ilerlemişsin bana göre
sağlık olsun siyahıda çok güzel. ben 2 takım kırmızı aldım tekini siyah mı alsam dedim annem hepsi takım olsun dedi. anne demek zorunda değilsin ki.. içinden gelmiyorsa zorlama kendini. zamanla hallolur bence..herkes biliyor ki herkesin bir tane annesi var ne kadar seni sevse de herkesin evladı kendine kıymetlidir.
eeee bunca yıl kendi anne babamızdan sonra bi baskasına anne-baba demek tuhafımıza gidiyor elbette.napalım ancakkk ilerliyoruz
hoşgeldin canımm
Selam kızlar
sohbetiniz bol olsun
canım ben penelopeden aldım kaz tüyü hepsi hem yastık hem yorganım. yorganlar yastıklar içlerindeki gıdık tüyü oranlarına göre ayrılıyolar. kaz tüyü için naturide yastıklara bakıcaksın benimki platin.yorganım da naturide platin. baya pahalı ama garantililer içlerinden tüy falan çıkmıyomuş ömür boyu kullanırsınız hiçbişey olmaz dedi adam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?