347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

offf offff bide tam üstüne nişanlım aradı sanki içine doğmuş gibi noldu moralin bozuk gibi falan dedi. bende az kalsın biz ayrılalım yapamıyorum ben bu nişanlılık işini falan dicektim

Merci bu arada sen yastık yorganını penelopeden almıştın demi? Ben sitesine girdim hiç bir şey anlamadım. Bir yastığa tıklıyorum bilmem kaç farklı kola ayrılıyor seçiyorum birini tıklıyorum o da bir sürü çeşitlere ayrılıyor ben ne alacağım bilemedim. Diğer ay kalanları da halledeyim artık diyorum. Sen yastık yorganlarını neler aldın? Ne tavsiye edersin ay bu konuda çok cahelim.

offf offff bide tam üstüne nişanlım aradı sanki içine doğmuş gibi noldu moralin bozuk gibi falan dedi. bende az kalsın biz ayrılalım yapamıyorum ben bu nişanlılık işini falan dicektim

büyütme canım ne ayrılması. insanlara ne bakıyorsun onlar çok şey beklerler sende tatlılıkla ben aramadım siz arasaydınız beni deseydin ne bilim..

Yok artık abartma. Bir teyzesi canını sıktı diye söylenir mi hiç öyle çocuğa onun ne suçu var? Aaaa kızıyorum ama kendine gel. Daha neler yaşayıp göreceğiz canım kim bilir böyle ufak şeylere bu kadar üzülürsek çooook yıpranırız. Olur böyle şeyler kafana takıp sıkma canını daha fazla.

Son düzenleme:

canım ben penelopeden aldım kaz tüyü hepsi hem yastık hem yorganım. yorganlar yastıklar içlerindeki gıdık tüyü oranlarına göre ayrılıyolar. kaz tüyü için naturide yastıklara bakıcaksın benimki platin.yorganım da naturide platin. baya pahalı ama garantililer içlerinden tüy falan çıkmıyomuş ömür boyu kullanırsınız hiçbişey olmaz dedi adam

Son düzenleme:

canım yemek takımında çok güzel. benim de karaca bence çoğunluk karacadan aldım.. ayrıca senin siyah olan takımın ben kırmızısını aldım..

canım benim moralini bukadar bozma ya tamam haklısın hoş bir konuşma olmamış.teyzesinin tavrı çok yanlış bence aramanı istediğini daha farklı bir dille söyleyebilirdi.ama işte böyle şeyler oluyor malesef çok üzülmemek lazım.sende bir şekilde telafi et çok aramamanı arada yanlarına git nebiliyim.canını sıkma lütfen kimbilir daha buna benzer neler yaşarız..

demedim zaten öyle bişey ya ama içimden geçti yani. tamam umursamıyorum artık hiçbişeyi kim ne derse desin ben böyleyim bu saatten sonra da değişmem msn den konuşmalarımızla yetiniversin o. ben kayınvalideme bi anne diyim başka hiçbişey istemiyorum

bence içinden bile geçirme bunu canım.. zorluklara katlanmak zorundayız. öyle milletin lafıyla nişan bozayım, ayrılayım olucak iş değil.

canım yemek takımında çok güzel. benim de karaca bence çoğunluk karacadan aldım.. ayrıca senin siyah olan takımın ben kırmızısını aldım..

bende kırmızı almak istiyodum ama kayınvalidem bana bayram hediyesi almak istemiş hangi renk istersin diye sordu şansıma kırmızı kalmamış siyahı görünce de çok beğendim onu aldı sağolsun. ben ona anne diyemesem de seviyo o beni

süpermiş.bende hala isim+anne ya da isim+baba seklinde konusuyorum senin tabirinle :)
hersey zamanla tabiki

sağlık olsun siyahıda çok güzel. ben 2 takım kırmızı aldım tekini siyah mı alsam dedim annem hepsi takım olsun dedi. anne demek zorunda değilsin ki.. içinden gelmiyorsa zorlama kendini. zamanla hallolur bence..herkes biliyor ki herkesin bir tane annesi var ne kadar seni sevse de herkesin evladı kendine kıymetlidir.

gel de bunu karşı tarafa anlat işte gerçi çok da seviyorum ama anne diyince sanki annemi aldatıcakmış gibi hissediyorum kendimi

eeee bunca yıl kendi anne babamızdan sonra bi baskasına anne-baba demek tuhafımıza gidiyor elbette.napalım ancakkk ilerliyoruz

aynen bende yaaaa bikere desem hep dicemm valla

Canım ben de araştırıyorum şimdi başka bir yerde daha platin demişler ama fiyatları dudak uçuklatıyor. Bir yastık yorgana veremem o kadar. Tek yastık 164 tl bir sitede. Yorganlarda 700 falanmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…