347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Kaz tüyünden vazgeçmiş bulunmaktayım alırsamda o gıdık tüyü daha az olan alacağım bir tane. Bizimki zaten sıcağı sevmiyor atıyor üstünden ben kat kat örtünüyorum.

Microfiber almaya karar verdim ben taç ya da days in colours marka. Çünkü benim en azından 6 yastık, 2 yorgan almam lazım.

Canım ben de araştırıyorum şimdi başka bir yerde daha platin demişler ama fiyatları dudak uçuklatıyor. Bir yastık yorgana veremem o kadar. Tek yastık 164 tl bir sitede. Yorganlarda 700 falanmış.

canım ben indirimden yastıkları 120 ye yorganı da galiba 580e aldım yorganın fiyatını tam hatırlamıyorum ama iki tane taç nevresim, bir yorgan, iki yastığa toplam 1.125 tl verdim. ayyy nası yapmışım ben bunu hiç bilmiyorummm

taç tan benim aldıklarımda microfiber ama annem onları sen kullanamazsın diyor şiddetle ben sana yünden yapıcam .. :=) misafire vericekmişim..

benim bi yorganımı anneannem almış onu kullanıcam misafir için falan, bide normal fiyatlı 4 yastık daha almam lazım tabi

ayy bende cokkkk üsürüm.ama nisanlım hiç üşümez bıraksan kısın bile kısa kollu gezer yani.biz ilerde cokkk yorgan kavgası yaparız

Olmuş artık şekerim güle güle kullan ama gerçekten çok para yastığa yorgana.

taç tan benim aldıklarımda microfiber ama annem onları sen kullanamazsın diyor şiddetle ben sana yünden yapıcam .. :=) misafire vericekmişim..

Canım İzmir'de yünle falan yatılmaz çok soğuk şehirler için onlar. İzmir'de ne kadar yaşıyoruz ki kışı bir de evlerimiz doğalgaz gerek yok. E düşündümde benim battaniyem falan da var gerek yok öyle %90 gıdık tüyü içeren kaz tüyü yorganlara falan valla isilik falan çıkarırız burda, çok terletiyormuş şimdi okudum. Karar verdim microfiber alıcam.

doğalgaz olsada ist üşüyorsun canım.. bencede ve 580 tl çok fazla geldi bana bence.

ya biz şimdide yün yorgan örtüyoruz.. annem yeni yaptırdı ama okadar ağır olmuşki yere düşüyor sürekli .. yapan kadın çok yün koymuş galiba :=)

desene eli cok bonkörmüş :)
bende annemi kırmadım o kadar uğrasıp yapmıs bi tane.bitane de yünden olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…