347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

şımardımm teşekkür ederim canım... 35 dk sonra aşkımın canparemin doğumgünü ama ben yanında olamayacağım... sakın üzülme dedi hepsini gelince bir bir çıkarttacağız

evet bizde ikimizin doğum gününde ayrıydık malesef.neyse doğru söylemis sonra acısını cıkartırsınız

şımardımm teşekkür ederim canım... 35 dk sonra aşkımın canparemin doğumgünü ama ben yanında olamayacağım... sakın üzülme dedi hepsini gelince bir bir çıkarttacağız

oy canım benim ya gelince çıkarırsınız acısını hiç üzülme

Hepinize iyi geceler canlar bugün çok baktım şu çeyiz işine yoruldu gözler. Şafak birazdan 57 mi ne bitiyor hayırlısıyla...

kızlar günaydıon dün bol bol enerji depoladım çok yoruldum ama değdi güzel bir gün geçirdik yine tüm yapmak istediklerimiz 1 güncüke sığdı

muss87 çeyiz ile ilgili sormak istediğin ne varsa yardımcı olabilirsin bu konuda çok araştırma yaptım ne nerden alınır en ince ayrntısına kadar yardım edebilirm çeyiz topiğimde var orayada bakabilirsin

seramik konuşulmuş uzunca bir zaman 2013 gelinleriylede tartıştık bu konuyu moneta, ceramica, ve delimanio var bide jumbo çıkardı bunlar biraz pahalı ama çokta sağlıklı oluyor

ben 2 adet normal birde wok tava aldım korkmazdan ama pilav tenceresi ve bide normal tencere alıcam onuda yukarda yazdığım markalardan olucak

çelik kalitesine gelincede çatal kaşık bıçakta jumbo ve hisarı değişmem ben sade seviyorum jumbo ve hisar bana hitap ediyor mat çiziliyordur ama jumbo kalitesine bişey olmaz bizim evde jumbo annemin çeyizinden kalma hala güzel şık

tencere kalitesindede hisar ve jumbo yine mesela aryıldız nehir ve emsanda bunların kalitesinde aslında bu markaları çok araştırdım diğer markaları neden sölemedim diye sorarsan çoğu porselen markası çeliğe geçince çeliği çinden ithale kalktılar ve çinde tencere üretimi baş gösterdi mesela çeyiz setleri çok ekonomik ama benim tercihim olmuyacak

bide ben 3 lü minimal tencere alıcam onuda tantitoni marka alıcam çelik kapak istiyorum ve piyasada pek yok 2 kişilik yemekte o tencerelerde yapacağım

nevresim olarakta taç sarev linens minimal englısh home bu markaları tercih etttim

battaniyedede mink kaliteli bir marka

kızlar yastık yorgan tartışılmış hemen konuya dahil oluyorum ve kaz tüyü yastık almayın çok terletiyor diyorum çükü kaz tüyünün yararı sıcaktan korumak yastıkta kaz tüyü gereksiz gibi , ama yorganda olabilir tabi gıdık tüyü oranalrına göre değişiyor fiyatta ona göre artıyor

benim sevgilim sıcağı sevmez bense çok severim ben taçın 2 adet microfiberini aldım çok kalitelliler misafir için almıştım ama bir tanesini kullanırım , annemde taaa adanalardan yün getirmiş yorgan yaptırmış çeyizim için senelr önce bir yaptığı bişi var oda bu ama ben yün yorganının temizliğiyle uğraşmam belki alırım yinede

yinede kaz tüyü iyidir diyio bir adet yorgan alacağım, merci canım sen nereden aldın bu penelopeyi biliyorum ama mağazaları varmıdır bizde alsak iyi olur pahalı aradan çıksın

dün englısh home gezdik istanbulda bulamadığım pembe wedding set ankarada ankamallda vardı çok uyuz oldum istanbulda weddingler hep tükeniyor bende karar verdim istinyeye gidicem aşkım geldiğinde istinye parkta felan kesin vardır onlar

çalışmaya başlasın telezivyonu felan aradan çıkarmak istiyoruz

tripli bide sana kaz tüyüne lüzüm yok izmirden şanslısın canım sen :))) alma sakın terlersiniz hele yastığı hiç alma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…