347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

günaydın kızzlllaaarr

1 gün daha geçiyor , sevdiklerimize 1 adım daha yaklaşıyoruuzz

buarada çeyizliklerlerden konuşmuşsunuz , MaşaAllah ne güzel şeyler almışsınız , inşAllaahh hepsini sevdiceklerinizle ağız tadıyla kullanırsınıızzz

bende bugün Tokata selam yollayarak ŞAFAK : 60 diyorumm , oollleeyy yarın gelsin 50lerrrr

günaydın canım.. inşallah hep birlikte mutlulukla kullanalım inşallah..

Günaydınn kızlarr..
Cuma günü sevgilim izine geldiii. Onu havaalanında karşıladımm ilk sarılma anı dünyalara bedeldi. Tabi benim yine sulu gözlülüğüm tuttu ağladım :))
ilk kavuşmamızdan itibaren 28 saati aralıksız birlikte geçirdik çok çok çok güzeldi. Bugün görüşemicez çnkü kuzeninin düğünü var. Pazartesi salıda benim iş var anca bi kaç saat görüşebiliriz..
Kızlar bana kalırsa askerlerinizin izine gelmesine iizn vermeyin. Çünkü sanki herşey başa dönüyo daha şimdiden nasıl göndericeğimi düşünüyorum sürekli sarılıp sarılıp ağlıyorum nasıl göndericeğimi bilmiyorum oooff offf.. Tamda alışmıştım yokluğuna. Çok üzgünüm çok

canım ne güzel özlem giderdiniz desene.Ehh sevinc gözyasları olsun o kadarcıkta :)
göndermek zor olacaktır eminim ama en azından moral depolamıs oldu sevdiceğin.

üzülme diyemiycem canım çünkü zor oluyor.. 2 kez yanına gittim ve dönüşte çok üzüldüm. ama gitmek zorunda ve 2 ay sonra hep yanında olucak bunu düşünerek teselli et kendini.

canım ne güzel özlem giderdiniz desene.Ehh sevinc gözyasları olsun o kadarcıkta :)
göndermek zor olacaktır eminim ama en azından moral depolamıs oldu sevdiceğin.

Evet onun için çok iyi olduu ama ilk geldiğinde çok kötüydü hiç bişeye adapte olamadıı sankii evine şehirine ve bana ait değilmiş gibiydi ama sonra sonra düzeldi. Bol bol hasret gideriyo ailesiylede. Bakalım bundan sonraki 60 gün nasıl geçecek.

üzülme diyemiycem canım çünkü zor oluyor.. 2 kez yanına gittim ve dönüşte çok üzüldüm. ama gitmek zorunda ve 2 ay sonra hep yanında olucak bunu düşünerek teselli et kendini.

çoook zor İlk gönderdiğimdeki acıları yine yaşayacağım sanırım. Tek tesellim o zaten 8 hafta sonra biticek bu kabus.

giz cim ben yorganla yastıklarımı tac ın magazasından aldım ama bıldıgım kadarıyla buyaka avm de ya penelope nın yada othello nun kocaman bı magazası var.
Bubble cım cok sevındım kavusmanıza sımdıden ayrılıgı dusunup moralını bozma anın tadını cıkar gıt gor bol bol. benımkıde bugun durup durup sende gelseydın annemlerle keske dedi icim acıdı gitmedim diye allahım tez zamanda bitsin su askerlik artıkkk...

Canım sevdiğinle görüşmüşsün güzel vakit geçirmişsin. Malesef biz görüşemiyoruz benim hemen gidip gelme durumum yok onun birliği şehir merkezinde değil bir köyde. Ve çarşısıda malesef kilitli olduğu için artık dönene kadar dayancaz. Ama kısmet olursa terhis olurken gidip onu almak istiyorum.

Bu arada sabah girdim baktım çeyiz topiğini sık kullanılanlarıma kaydettim en başından okumaya başladım. Gerçekten fikirleriniz ve önerileriniz benim için çok değerli. Maşallah sen büyük kısmını tamamlamışsın, darısı başıma. Biz 2014 yılına evlenmeyi düşünüyoruz yavaş yavaş ancak halllederim. Yaşadığım kararsızlıklarda mutlaka çeyiz topiğine yazıcam.

Bu arada önerilerinizi not etmeye başladım, araştırma yaptıktan sonra gidip görücem. Böyle havada kalıyor biraz. Piyasada o kadar çok sahte seramik varki çoğuda beyaz teflon güvenilir markalardan tercih etmek gerek.

Bende nevresimlerimi sarev, taç ve özdilekten aldım. Senin nevresimlerinede bayıldım. Özellikle English homedan olanlara. Ama bulunduğum yerde yok. Online alışveriş imkanı da yok sanırım. Artık İstanbula gittiğimde falan alabilirim 2 tane de english homedan.

Battaniye için Tiriplide minki önerdi baktım da netten gerçekten çok güzel desenler var. Takibimde olucak bu markada. Uygun yakaladığım anda hemen alıcam 2 tane.

Benim de kaz tüyünde aklım kaldı. Bir tane almayı düşünüyorum ama çok pahalı gerçekten benim sevgilim de sıcağı hiç sevmez. O kışın bile battaniye ile yatar. 2 tane microfiber alayım o zaman ben de annemde ille yün yorgan ve yastık koyucam diyor. İstemiyorum ben uğraşamam diyorum ama kırmak da istemiyorum onu.

Canım sende kavuşmuşsun ne güzel birlikte vakit geçirmişsin. Gerisini düşünme bence. Bende bayramda 2 gün vakit geçirdim dip dibeydik hep. Ayrılırken içten içe kötü oldum ama ona yansıtmadım, çünkü o benden daha üzgündü. Bu arada biz hep ayrı şehirlerdeydik en başından beri. Belki o yüzden bana dokunmuyordu ondan ayrılmak sıradan bir ayrılık gibi geldi yani. Anlayamam belki seni ama yine de üzülme

Son düzenleme:

canım yaaa ne duygulu bir an olmuştur o an, oooff oooffff

ne güzel hasret gidermişsiniz , ama dediğin gibi yollama kısmı kaseti başa sarmak gibi olabilir , yinede çok bozma moralini , bişey kalmadı Allahın izniyle 2ay sonra tamamen kavuşacaksın sevdiğinee

ben eşimle izne gelmemesi hakkında konuştum , ailesi kurban da gelsin dedi ama olmaz dedim , ben gittim yanınaa

sıkma canını geçecek herşey , sonsuz mutlulular sizinle olsunnn

kızlar mink battaniyeyi indirimde yakalarsanız bana da haber verin bende istiyorum ondannnn

kızlar dün konuşurken eşim dediki ; 98 gün oldu evime gidemiyorum , yatağımda uyuyaöıyorum , koltuğuma uzanıp tv izleyemiyorum , arabam var kontağını bile çeviremiyorum , burda hiçbirşeyin nemi yok aşkım , isterse trilyonların olsun hiçbirine dokunamıyorsun ....

yavrum benim yaa ne kadar içerlediyse bilemiyorum ama dün çok değişik konuşuyordu , hele bir gelsiinn herşey çoookk güzel olacaakkk

buarada 15 Aralık eşimle çıkma yıldönümümüz , 8. yıla başlicaz Allahın izniyle , ben Ankaraya yanına gitmeyi planlıyorum , bakalım hayırlısı olsunnn

kızlar sevdiceğini evliyken askere yollayanlar ne durumdalar bilmiyorum ama ben çook zorlanıyorum , 3 aydır ne uyuduğumu , ne uyandığımı anlıyorum , ne yediğimi , ne içtiğimi ....

evimizin her yanı eşimle dolu , öğlen okuldan eve her girişim ayrı bir zor oluyor , her gece en son giydiği gömleğine , tişörtüne sarılarak , koklayarak uyumaya çalışıyorum :26::26::26:

yaşadığım şehirde tekim , kimseler yok , hani belki annemlerle falan olsaydım daha iyi olabilirdi ama yok işte kimsemm

ben normalde evde tek kalmaya korkan bir insanım , ama iş başa düşünce yapacak bişey yok , bütün ışıkları açıp uyumaya çalışıyorumm , neyse az kaldı allahın izniyle azzz , 2 ay geçecek , bütün sıkıntılar bitecek inşAllahhh

amin canım en kısa zamanda biticek bu işkence hiç üzülme

buble canım anın tadını çıkar üzülme doya doya hasret gider

dün ben çok kötü ağladım 5:30 da uçağa bindim aşkım 9 da aradı aklıma bin türlü şey geldi o kadar aramamazlık etmemişti uyuya kalmış ama ben keşke gitmseydim bişimi oldular neler neler geçirdim telefonu açtı ben salya sümük ağlıyorum bağırıyor giz ne oldu çabuk söle nerdesin die o panik ben panik çok kötüydüm o hayatımda ilk kez öyle ağladığımı hissetti

ben gelene kadar gitmicem onu orda bırakmak koyuyor o arkamdan bakıyor çok kötüydü çok dayanılmaz bidaha o acıyı yaşamak istemiyorum havalanında kavuşmak istiyorum ankaraya onu almaya gidemeybilirim dün güneş varken bile dondum oda istemiyor gelmemi yüzüm gözüm dudağım çatladı zaten o gelsin :)))))))

merci88 canım saol taç mağazasında ben hiç dikkat etmemişim buyakaya gideyim bir ara en iyisimi ikeada orada zaten

canım istediğin ne varsa sorabilirsin dediğim gibi ben bu konuda fikir alışverişine tartışmaya açığım çok severim çeyiz konusunu detayları, canım aslında büyük kısmı değil yatak odasını haleltim gibi bişi ama diğer alacaklarım içinde kesin konuşablrm hisar yada jumbodan set alcaz evde yer olmadığı için alamıyoruz malesef söz nişan yapılsın hemen arkasından birçok şey olcak zaten

eminönüne annemle havlucuları gezmeye gidicez 16 aralıkta terfi sınavım var ona yoğunlaştı o bir bittsin havlularımı bornozları felan halledicez inşallah

benim pembe battaniyem mink mesela bide madam cocodan almıştım netten şimdi englısh homede tek kişilik alıcam tv felan izlerken dizimize koyarız feelan die onuda mavi alıcam

10:30 dan şu saate kadar yazı yazdım kolalrım koptu biraz daha çalışayım ben yine gelirim kocaman öpüldünüz kızlar

Valla sürekli çeyiz alan arkadaşlar nasıl para yettiriyosunuz ben anlamadım? Hiç mi ödemeleriniz yok :) Standart bir maaş alıyorum.Ayın 15 i kira,aidat,ısınma,elektrik,telefon,internet,yol,ihtiyaç kredileri,kredi kartları ödenecek derken hesapta 100 lira kalmıyor:)
Valla ayakta alkışlıyorum sizleri imreniyorum da maşallah. Size durmak yok çeyize devam :)

canım kendi adıma cevap vereyim ben ailemle yaşıyorum hem birikim yapıyorum hem çeyiz gerçi 2 aydır birikime kişisel ihtiyaçlarım için ara verdim çok alışveriş yapıyorum ayda 200 300 tl kredi kartı ödüyorum bir o var onuda bitirmeyi düşünüyorum, maaşın yarısıda annebanka gidiyor o birikim için hesap açtı para bende kalırsa yiyiorum biraz 2 aydır beni kendi halime bıraktı peşin paraya telefon aldım düşün artık

çeyiz olayı dönüm noktam 2011 ağustos kendime çok cicik alıyordum ama giymiyordum durdumk düşündüm napıysun gizzzz sen dedim aldığım şeleri etiketi üstündeyken eşe dosta verince en iysimi ben çeyiz alayım dedim ve çeyiz olayına giriştim hepicği benim ve alın terim diyorum kıyafetide bıraktım sayılırdı ama yazdan beri aldıkça alıyorum

ailemle yaşamak eve katkıda bulunmamak benim avantajım canım yoksa senin yerinde olsam ne birikm ne çeyiz hiçbişiyi yapamzdım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…