günaydın kızzlllaaarr
1 gün daha geçiyor , sevdiklerimize 1 adım daha yaklaşıyoruuzz
buarada çeyizliklerlerden konuşmuşsunuz , MaşaAllah ne güzel şeyler almışsınız , inşAllaahh hepsini sevdiceklerinizle ağız tadıyla kullanırsınıızzz
bende bugün Tokata selam yollayarak ŞAFAK : 60 diyorumm , oollleeyy yarın gelsin 50lerrrr
Günaydınn kızlarr..
Cuma günü sevgilim izine geldiii. Onu havaalanında karşıladımm ilk sarılma anı dünyalara bedeldi. Tabi benim yine sulu gözlülüğüm tuttu ağladım :))
ilk kavuşmamızdan itibaren 28 saati aralıksız birlikte geçirdik çok çok çok güzeldi. Bugün görüşemicez çnkü kuzeninin düğünü var. Pazartesi salıda benim iş var anca bi kaç saat görüşebiliriz..
Kızlar bana kalırsa askerlerinizin izine gelmesine iizn vermeyin. Çünkü sanki herşey başa dönüyo daha şimdiden nasıl göndericeğimi düşünüyorum sürekli sarılıp sarılıp ağlıyorum nasıl göndericeğimi bilmiyorum oooff offf.. Tamda alışmıştım yokluğuna. Çok üzgünüm çok
Günaydınn kızlarr..
Cuma günü sevgilim izine geldiii. Onu havaalanında karşıladımm ilk sarılma anı dünyalara bedeldi. Tabi benim yine sulu gözlülüğüm tuttu ağladım :))
ilk kavuşmamızdan itibaren 28 saati aralıksız birlikte geçirdik çok çok çok güzeldi. Bugün görüşemicez çnkü kuzeninin düğünü var. Pazartesi salıda benim iş var anca bi kaç saat görüşebiliriz..
Kızlar bana kalırsa askerlerinizin izine gelmesine iizn vermeyin. Çünkü sanki herşey başa dönüyo daha şimdiden nasıl göndericeğimi düşünüyorum sürekli sarılıp sarılıp ağlıyorum nasıl göndericeğimi bilmiyorum oooff offf.. Tamda alışmıştım yokluğuna. Çok üzgünüm çok
canım ne güzel özlem giderdiniz desene.Ehh sevinc gözyasları olsun o kadarcıkta :)
göndermek zor olacaktır eminim ama en azından moral depolamıs oldu sevdiceğin.
üzülme diyemiycem canım çünkü zor oluyor.. 2 kez yanına gittim ve dönüşte çok üzüldüm. ama gitmek zorunda ve 2 ay sonra hep yanında olucak bunu düşünerek teselli et kendini.
kızlar günaydıon dün bol bol enerji depoladım çok yoruldum ama değdi güzel bir gün geçirdik yine tüm yapmak istediklerimiz 1 güncüke sığdı
muss87 çeyiz ile ilgili sormak istediğin ne varsa yardımcı olabilirsin bu konuda çok araştırma yaptım ne nerden alınır en ince ayrntısına kadar yardım edebilirm çeyiz topiğimde var orayada bakabilirsin
seramik konuşulmuş uzunca bir zaman 2013 gelinleriylede tartıştık bu konuyu moneta, ceramica, ve delimanio var bide jumbo çıkardı bunlar biraz pahalı ama çokta sağlıklı oluyor
ben 2 adet normal birde wok tava aldım korkmazdan ama pilav tenceresi ve bide normal tencere alıcam onuda yukarda yazdığım markalardan olucak
çelik kalitesine gelincede çatal kaşık bıçakta jumbo ve hisarı değişmem ben sade seviyorum jumbo ve hisar bana hitap ediyor mat çiziliyordur ama jumbo kalitesine bişey olmaz bizim evde jumbo annemin çeyizinden kalma hala güzel şık
tencere kalitesindede hisar ve jumbo yine mesela aryıldız nehir ve emsanda bunların kalitesinde aslında bu markaları çok araştırdım diğer markaları neden sölemedim diye sorarsan çoğu porselen markası çeliğe geçince çeliği çinden ithale kalktılar ve çinde tencere üretimi baş gösterdi mesela çeyiz setleri çok ekonomik ama benim tercihim olmuyacak
bide ben 3 lü minimal tencere alıcam onuda tantitoni marka alıcam çelik kapak istiyorum ve piyasada pek yok 2 kişilik yemekte o tencerelerde yapacağım
nevresim olarakta taç sarev linens minimal englısh home bu markaları tercih etttim
battaniyedede mink kaliteli bir marka
kızlar yastık yorgan tartışılmış hemen konuya dahil oluyorum ve kaz tüyü yastık almayın çok terletiyor diyorum çükü kaz tüyünün yararı sıcaktan korumak yastıkta kaz tüyü gereksiz gibi , ama yorganda olabilir tabi gıdık tüyü oranalrına göre değişiyor fiyatta ona göre artıyor
benim sevgilim sıcağı sevmez bense çok severim ben taçın 2 adet microfiberini aldım çok kalitelliler misafir için almıştım ama bir tanesini kullanırım , annemde taaa adanalardan yün getirmiş yorgan yaptırmış çeyizim için senelr önce bir yaptığı bişi var oda bu ama ben yün yorganının temizliğiyle uğraşmam belki alırım yinede
yinede kaz tüyü iyidir diyio bir adet yorgan alacağım, merci canım sen nereden aldın bu penelopeyi biliyorum ama mağazaları varmıdır bizde alsak iyi olur pahalı aradan çıksın
dün englısh home gezdik istanbulda bulamadığım pembe wedding set ankarada ankamallda vardı çok uyuz oldum istanbulda weddingler hep tükeniyor bende karar verdim istinyeye gidicem aşkım geldiğinde istinye parkta felan kesin vardır onlar
çalışmaya başlasın telezivyonu felan aradan çıkarmak istiyoruz
tripli bide sana kaz tüyüne lüzüm yok izmirden şanslısın canım sen :))) alma sakın terlersiniz hele yastığı hiç alma
Günaydınn kızlarr..
Günaydınn kızlarr..
kızlar sevdiceğini evliyken askere yollayanlar ne durumdalar bilmiyorum ama ben çook zorlanıyorum , 3 aydır ne uyuduğumu , ne uyandığımı anlıyorum , ne yediğimi , ne içtiğimi ....
evimizin her yanı eşimle dolu , öğlen okuldan eve her girişim ayrı bir zor oluyor , her gece en son giydiği gömleğine , tişörtüne sarılarak , koklayarak uyumaya çalışıyorum :26::26::26:
yaşadığım şehirde tekim , kimseler yok , hani belki annemlerle falan olsaydım daha iyi olabilirdi ama yok işte kimsemm
ben normalde evde tek kalmaya korkan bir insanım , ama iş başa düşünce yapacak bişey yok , bütün ışıkları açıp uyumaya çalışıyorumm , neyse az kaldı allahın izniyle azzz , 2 ay geçecek , bütün sıkıntılar bitecek inşAllahhh
amin canım en kısa zamanda biticek bu işkence hiç üzülme
Canım sevdiğinle görüşmüşsün güzel vakit geçirmişsin. Malesef biz görüşemiyoruz benim hemen gidip gelme durumum yok onun birliği şehir merkezinde değil bir köyde. Ve çarşısıda malesef kilitli olduğu için artık dönene kadar dayancaz. Ama kısmet olursa terhis olurken gidip onu almak istiyorum.
Bu arada sabah girdim baktım çeyiz topiğini sık kullanılanlarıma kaydettim en başından okumaya başladım. Gerçekten fikirleriniz ve önerileriniz benim için çok değerli. Maşallah sen büyük kısmını tamamlamışsın, darısı başıma. Biz 2014 yılına evlenmeyi düşünüyoruz yavaş yavaş ancak halllederim. Yaşadığım kararsızlıklarda mutlaka çeyiz topiğine yazıcam.
Bu arada önerilerinizi not etmeye başladım, araştırma yaptıktan sonra gidip görücem. Böyle havada kalıyor biraz. Piyasada o kadar çok sahte seramik varki çoğuda beyaz teflon güvenilir markalardan tercih etmek gerek.
Bende nevresimlerimi sarev, taç ve özdilekten aldım. Senin nevresimlerinede bayıldım. Özellikle English homedan olanlara. Ama bulunduğum yerde yok. Online alışveriş imkanı da yok sanırım. Artık İstanbula gittiğimde falan alabilirim 2 tane de english homedan.
Battaniye için Tiriplide minki önerdi baktım da netten gerçekten çok güzel desenler var. Takibimde olucak bu markada. Uygun yakaladığım anda hemen alıcam 2 tane.
Benim de kaz tüyünde aklım kaldı. Bir tane almayı düşünüyorum ama çok pahalı gerçekten benim sevgilim de sıcağı hiç sevmez. O kışın bile battaniye ile yatar. 2 tane microfiber alayım o zaman ben de annemde ille yün yorgan ve yastık koyucam diyor. İstemiyorum ben uğraşamam diyorum ama kırmak da istemiyorum onu.
Valla sürekli çeyiz alan arkadaşlar nasıl para yettiriyosunuz ben anlamadım? Hiç mi ödemeleriniz yok :) Standart bir maaş alıyorum.Ayın 15 i kira,aidat,ısınma,elektrik,telefon,internet,yol,ihtiyaç kredileri,kredi kartları ödenecek derken hesapta 100 lira kalmıyor:)
Valla ayakta alkışlıyorum sizleri imreniyorum da maşallah.Size durmak yok çeyize devam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?