kızlar mink battaniyeyi indirimde yakalarsanız bana da haber verin bende istiyorum ondannnn
Canım aslında mutfak eşyaları gerçekten yer kaplıyor. Bizim de evimizde yer yok. Annem son anda almak taraftarı ama ben şuan çalışmıyorum. Herşeyi babam karşılıyor ve bir anda alırsak çok zor olur. Hem son anda başka masraflarda çıkıcak. Ben de çalışıyor olsaydım para biriktirmeyi tercih ederdim.... Aklıma takılan bir şey olduğunda görüşlerini alıcam mutlaka. Kolay gelsin canım. İnşallah terfi alırsın.canım istediğin ne varsa sorabilirsin dediğim gibi ben bu konuda fikir alışverişine tartışmaya açığım çok severim çeyiz konusunu detayları, canım aslında büyük kısmı değil yatak odasını haleltim gibi bişi ama diğer alacaklarım içinde kesin konuşablrm hisar yada jumbodan set alcaz evde yer olmadığı için alamıyoruz malesef söz nişan yapılsın hemen arkasından birçok şey olcak zaten
eminönüne annemle havlucuları gezmeye gidicez 16 aralıkta terfi sınavım var ona yoğunlaştı o bir bittsin havlularımı bornozları felan halledicez inşallah
benim pembe battaniyem mink mesela bide madam cocodan almıştım netten şimdi englısh homede tek kişilik alıcam tv felan izlerken dizimize koyarız feelan die onuda mavi alıcam
10:30 dan şu saate kadar yazı yazdım kolalrım koptu biraz daha çalışayım ben yine gelirim kocaman öpüldünüz kızlar
Valla sürekli çeyiz alan arkadaşlar nasıl para yettiriyosunuz ben anlamadım? Hiç mi ödemeleriniz yok :) Standart bir maaş alıyorum.Ayın 15 i kira,aidat,ısınma,elektrik,telefon,internet,yol,ihtiyaç kredileri,kredi kartları ödenecek derken hesapta 100 lira kalmıyor:)
Valla ayakta alkışlıyorum sizleri imreniyorum da maşallah.Size durmak yok çeyize devam :)
Valla sürekli çeyiz alan arkadaşlar nasıl para yettiriyosunuz ben anlamadım? Hiç mi ödemeleriniz yok :) Standart bir maaş alıyorum.Ayın 15 i kira,aidat,ısınma,elektrik,telefon,internet,yol,ihtiyaç kredileri,kredi kartları ödenecek derken hesapta 100 lira kalmıyor:)
Valla ayakta alkışlıyorum sizleri imreniyorum da maşallah.Size durmak yok çeyize devam :)
Canım sende kavuşmuşsun ne güzel birlikte vakit geçirmişsin. Gerisini düşünme bence. Bende bayramda 2 gün vakit geçirdim dip dibeydik hep. Ayrılırken içten içe kötü oldum ama ona yansıtmadım, çünkü o benden daha üzgündü. Bu arada biz hep ayrı şehirlerdeydik en başından beri. Belki o yüzden bana dokunmuyordu ondan ayrılmak sıradan bir ayrılık gibi geldi yani. Anlayamam belki seni ama yine de üzülme
canım yaaa ne duygulu bir an olmuştur o an, oooff oooffff
ne güzel hasret gidermişsiniz , ama dediğin gibi yollama kısmı kaseti başa sarmak gibi olabilir , yinede çok bozma moralini , bişey kalmadı Allahın izniyle 2ay sonra tamamen kavuşacaksın sevdiğinee
ben eşimle izne gelmemesi hakkında konuştum , ailesi kurban da gelsin dedi ama olmaz dedim , ben gittim yanınaa
sıkma canını geçecek herşey , sonsuz mutlulular sizinle olsunnn
Kızlar sebebi şimdi anladım.Burda çalıştığım yerde çevremdeki herkes benim gibi memketini bırakıp çalışmaya geldiği için birden hepinizi sanki burdaki arkadaşlarım ve kendim gibi algıladım:)
Kısmaya git demişsinde canım ev arkadaşım var.Oldugu halde bu sekıldeyım.Kira aidat elektrik yol parası zaten 1 liraya yakın oluyor.
Merci canımm aldığın maaş çeyize gidiyorsa baya iyiymiş :)Evi son moda döşe döşe dur.Allah gönlüne göre versin canım benim.
Giz dediğin gibi ailemle beraber yaşasaydım en az 1500 lira arttırırdım maaştan.Keşke öyle olsaydı benimde.2 ayda bir zaten 200 lira uçak parası veriyorum.
Bir şekilde olacak herşey yoluna girecek ama bu sıralar büyük ekonomik sıkıntıdayım.Ondan gündeme getirdim bilinçdışı sanırım.Allah kolaylık versin bana
Kızlar sebebi şimdi anladım.Burda çalıştığım yerde çevremdeki herkes benim gibi memketini bırakıp çalışmaya geldiği için birden hepinizi sanki burdaki arkadaşlarım ve kendim gibi algıladım:)
Kısmaya git demişsinde canım ev arkadaşım var.Oldugu halde bu sekıldeyım.Kira aidat elektrik yol parası zaten 1 liraya yakın oluyor.
Merci canımm aldığın maaş çeyize gidiyorsa baya iyiymiş :)Evi son moda döşe döşe dur.Allah gönlüne göre versin canım benim.
Giz dediğin gibi ailemle beraber yaşasaydım en az 1500 lira arttırırdım maaştan.Keşke öyle olsaydı benimde.2 ayda bir zaten 200 lira uçak parası veriyorum.
Bir şekilde olacak herşey yoluna girecek ama bu sıralar büyük ekonomik sıkıntıdayım.Ondan gündeme getirdim bilinçdışı sanırım.Allah kolaylık versin bana
sadece çeyiz dediğime bakma sen bu aralar baya büyük parçalar aldım ondan gitti o kadar para bundan sonrakileri biriktiririm artık yatak odam için halı,perde için falan. bu aralar aşkım da olmayınca gezmeye tozmaya para harcayamıyorum günlük harcadığım para minibüsle 1.70 gidiş 1.70 dönüş, arada bir taksiye de biniyorum tabi
Tabi canım al büyük parçalarını fırsatın imkanın varken.Niieeeeeee 1-70 gidiş 1-70 dönüş müüüüüü?.Ben günlük gidiş geliş 16 lira veriyorumKafayı sıyırmama az kaldııııııııııııı
o ne öyle ya şehirler arası mı gidiyosun sen
cehlzy canım sen nerede yaşıyorsun ailen nerede yaşıyor merak etttim, çok kötü bişi aileyede hasret kalmak sanırsam sevdiğinle aynı şehirdesin inşallah o geldiğindede çarçabuk evlenirsiniz canım
allah yardımcın olsun inşallah
Selam kızlar
baya çeyiz muhabbeti dönmüş
seneye kışa doğru bizde düğün düşünüyoruz fakat ben çeyiz hazırlamayı sevmiyorum önceden o yüzden yazın toplayacağım hepsini.
hoşgeldin canımm hepsini birarada alınca baya bi yük bincek sırtına ama
fazla şey istemem zaten ben
ne kadar sade o kadar iyi benim için
ilk başta temel şeyleri almak istiyorum. evlenince nasıl olsa tekrar yavaş yavaş toplanır hepsi
ev kuracak kadar malımız olsun yeterli.
ben çok duyuyorum yok 3 parça yemek takımı, 2 parça kahvaltı takımı, 5 tane yorgan, 3 plazma vs... bunlar bana gereksiz geliyor.
ilk başta bize kadar olsun benim düşüncem bu. çünkü ailelerimize yük olmak istemiyoruz.
ilk başta temel şeyleri almak istiyorum. evlenince nasıl olsa tekrar yavaş yavaş toplanır hepsi
ben çok duyuyorum yok 3 parça yemek takımı, 2 parça kahvaltı takımı, 5 tane yorgan, 3 plazma vs... bunlar bana gereksiz geliyor.
ilk başta bize kadar olsun benim düşüncem bu. çünkü ailelerimize yük olmak istemiyoruz.
kızlar bişiy soracağım.Siz çeyiz sandığı aldınızmı? ben almayı düşünmüyordum ama annem alalım diyor.bende sandığı gereksiz buluyorum.ne yapsam bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?