347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kızlar mink battaniyeyi indirimde yakalarsanız bana da haber verin bende istiyorum ondannnn

Canım benim takibimde sana da mesaj atarım haberdar ederim mutlaka..

Canım aslında mutfak eşyaları gerçekten yer kaplıyor. Bizim de evimizde yer yok. Annem son anda almak taraftarı ama ben şuan çalışmıyorum. Herşeyi babam karşılıyor ve bir anda alırsak çok zor olur. Hem son anda başka masraflarda çıkıcak. Ben de çalışıyor olsaydım para biriktirmeyi tercih ederdim.... Aklıma takılan bir şey olduğunda görüşlerini alıcam mutlaka. Kolay gelsin canım. İnşallah terfi alırsın.

Canım yukarda da belirttiğim gibi ben çalışmıyorum ve ailemle yaşıyorum. Tek başıma yaşasam zorlanırım ben de. Ama biraz daha kontrol altına almalısın harcamalrını. Ya da ev arkadaşı alıp masrafları ikiye bölmek de bir çözüm olabilir.

bende ailemle yaşıyorum canım hiç masrafım yok aldığımın hepsi bana kalıyo bende çeyize yatırıyorum bu aralar hepsini

teşekkür ederim kızlar ben fazla duygusalım sanırım ama kendimi frenlemeye çalışıcam sürekli ağlama modundan çıkmam gerek artık.

Kızlar sebebi şimdi anladım.Burda çalıştığım yerde çevremdeki herkes benim gibi memketini bırakıp çalışmaya geldiği için birden hepinizi sanki burdaki arkadaşlarım ve kendim gibi algıladım:)

Kısmaya git demişsinde canım ev arkadaşım var.Oldugu halde bu sekıldeyım.Kira aidat elektrik yol parası zaten 1 liraya yakın oluyor.
Merci canımm aldığın maaş çeyize gidiyorsa baya iyiymiş :)Evi son moda döşe döşe dur.Allah gönlüne göre versin canım benim.

Giz dediğin gibi ailemle beraber yaşasaydım en az 1500 lira arttırırdım maaştan.Keşke öyle olsaydı benimde.2 ayda bir zaten 200 lira uçak parası veriyorum.
Bir şekilde olacak herşey yoluna girecek ama bu sıralar büyük ekonomik sıkıntıdayım.Ondan gündeme getirdim bilinçdışı sanırım.Allah kolaylık versin bana

bizim tek avantajımız aile yanında olmamız canım.onun için maaşımız büyük bi coğunluğu bize kalıyor.ama senin gibi ayrı olsaydık bizde eminim ancak yetirebilirdik maaşları.
umarım biran önce yoluna girer maddi sıkıntıların

sadece çeyiz dediğime bakma sen bu aralar baya büyük parçalar aldım ondan gitti o kadar para bundan sonrakileri biriktiririm artık yatak odam için halı,perde için falan. bu aralar aşkım da olmayınca gezmeye tozmaya para harcayamıyorum günlük harcadığım para minibüsle 1.70 gidiş 1.70 dönüş, arada bir taksiye de biniyorum tabi

Tabi canım al büyük parçalarını fırsatın imkanın varken.Niieeeeeee 1-70 gidiş 1-70 dönüş müüüüüü?.Ben günlük gidiş geliş 16 lira veriyorum Kafayı sıyırmama az kaldııııııııııııı

o ne öyle ya şehirler arası mı gidiyosun sen

cehlzy canım sen nerede yaşıyorsun ailen nerede yaşıyor merak etttim, çok kötü bişi aileyede hasret kalmak sanırsam sevdiğinle aynı şehirdesin inşallah o geldiğindede çarçabuk evlenirsiniz canım

allah yardımcın olsun inşallah

kızlarrr patlıcam sıkıntıdan yaaa sırf kendi bencilliğim için gidip görmedim bugün sevdiğimi, geri dönerken yaşayacağım kötü duygu ağır bastı o yüzden gitmedim gidemedim. şimdi de çok kötü hissediyorum kendimi çünkü bütün gün keşke sende gelseydin diye mesaj çekti

o ne öyle ya şehirler arası mı gidiyosun sen

Keşkeee Giresun-Trabzon yapsam zerre acımaz içim verdiğim paraya.Ama ilçe merkezinde oturuyorum köye çıkıyorum.Dağların arasından gidip duruyoruz döne döne 1 saatte:)

Canım ben Giresunda yaşıyorum 4 sene olucak neredeyse.Köyde calısıyorum ama ilçede oturuyorum.Ailem İzmirde.İzmirliyiz.Çoook uzaktalar.Sevgilim yine Bursada.Zaten artık bir an önce tayin olmak istiyorum.Burda uzakta olmak çok kötü.Canımdan cok sevdıgım yegenım dogdu büyüyor ben fotograflardan videolardan takıp edıyorum.Annemler yine artık orta yaşlılar.Onların yanında da olmak istiyorum.Olmuyor.Sevgilim desen anca artık dönünce tanışma vs o işlere girişicez inşallah.

Selam kızlar
baya çeyiz muhabbeti dönmüş
seneye kışa doğru bizde düğün düşünüyoruz fakat ben çeyiz hazırlamayı sevmiyorum önceden o yüzden yazın toplayacağım hepsini.

Selam kızlar
baya çeyiz muhabbeti dönmüş
seneye kışa doğru bizde düğün düşünüyoruz fakat ben çeyiz hazırlamayı sevmiyorum önceden o yüzden yazın toplayacağım hepsini.

hoşgeldin canımm hepsini birarada alınca baya bi yük bincek sırtına ama

hoşgeldin canımm hepsini birarada alınca baya bi yük bincek sırtına ama

fazla şey istemem zaten ben
ne kadar sade o kadar iyi benim için
ilk başta temel şeyleri almak istiyorum. evlenince nasıl olsa tekrar yavaş yavaş toplanır hepsi
ev kuracak kadar malımız olsun yeterli.
ben çok duyuyorum yok 3 parça yemek takımı, 2 parça kahvaltı takımı, 5 tane yorgan, 3 plazma vs... bunlar bana gereksiz geliyor.
ilk başta bize kadar olsun benim düşüncem bu. çünkü ailelerimize yük olmak istemiyoruz.

hayırlısı olsun canım.. gönlünden neyi yapmak nasıl yapmak geçiyorsa öyle yap

haklısın canım ama herşeyden birer tane alsan bile sadece mutfak eşyaları bile çok para tutuyo bunun bide beyaz eşyası var mobilyası var. şimdi gözünde hiçbişey gibi görünen küçücük bişey bile ozaman para tutuyo

kızlar bişiy soracağım.Siz çeyiz sandığı aldınızmı? ben almayı düşünmüyordum ama annem alalım diyor.bende sandığı gereksiz buluyorum.ne yapsam bilemedim.

Bende aynı senın gibi dusunuyorum.Ne kadar az o kadar öz.
Birde yemek takımına dünya para vermek istemiyorum.
En az benim kadar sıkılgan bir arkadasım 'Chelzy sakın yemek takımı falan bunlara dunya para harcama.Sıkılırsın 3-4 senede sen demişti.
Haklı.Sıkılırım aynı takımları kullanmaktan ben bir süre sonra

kızlar bişiy soracağım.Siz çeyiz sandığı aldınızmı? ben almayı düşünmüyordum ama annem alalım diyor.bende sandığı gereksiz buluyorum.ne yapsam bilemedim.

biz almadık canım onun yerine bi çift güzel bavul aldık kendimize herşeyi ona yerleştirdik, balayında da bavul problemimiz olmıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…