347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Kazan dairesindeydi.Telefonla konusuyorduk daha dogrusu birazcık tartışıyorduk birden biri geldi gibi bi ses geldi.Kapattı telefonu ve daha açılmadı 1bucuk saattir.Korkuyorum telefonu yakalattı mı diye.Birde benim yüzümdenİnşallah öyle olmamıştırAma açardı telefonunu .Açmadı

Off off işte o korku varya benimki yakalandı adam mahkemeye verecem dedi ne yaptı bilmiyorum artık

Ya bende acayip sıkılırım fazlalıklardan
sevgilimde benim gibi.
o kadar sade ki herşeyim böyle mutluyum
yemek takımları hakikaten çok pahalı
normal gelirli bir aile şimdi nasıl alsın 2 tane ayrı takım fazladan masraf en son isteyeceğim şey.

hemen kötü düşünme canım.belki onu cağırmıslardır o yüzden acamıyordur.

O kadar bekliyosun, sabrediyosun, o gün geliyo ama rüya gibi geçen 2 gün de bitiyo işte. Sonra daha bi parçalanıyosun sanki

sırf o yüzden gitmedim işte bugün onu tekrar arkamda bırakmamak için. peki şimdi niye ağlıyorum ozaman gitmeyince çok mu şey farketti yani? hem ağlıyorum hemde onu göremedim dokunamadım yüzüne

Benim adim PAnik soyadim Pimpirik de bu defa hakli ciktim pimpiriklenmekte.
Evet tahmin ettigim gibi komutan gelmis kalorifer az yaniyo diye.masanin ustunde gormus dizi dizi telefonlar.
Almis hepsini sonra geri vermis ama cok kotu oldum ben.

Evet tahmin ettigim gibi komutan gelmis kalorifer az yaniyo diye.masanin ustunde gormus dizi dizi telefonlar.

iyi bari geri vermiş canım.eğer herhangi bir işlem yapmadıysa sıkıntı yapma.

iyiki geri vermiş canım ya çanakkalede yakalananları mahkemeye çıkartıyolarmış yarın askerlikleri 10 gün uzayacakmış ne gaddarlar yaa

sırf o yüzden gitmedim işte bugün onu tekrar arkamda bırakmamak için. peki şimdi niye ağlıyorum ozaman gitmeyince çok mu şey farketti yani? hem ağlıyorum hemde onu göremedim dokunamadım yüzüne

Eşimi yabancı bi şehirde bıraktım. Kendim yabancı bi şehre geldim. Çöktüm kaldım resmen otel odasında 3 saattir tek bi şarkı dinliyorum Sezenden. "Beni sorarsan şahitsiz suçlar gibi... kınalı kanadı kırılmış kuşlar gibi... yazı gelmeyen upuzun kışlar gibi..... ((

iyiki geri vermiş canım ya çanakkalede yakalananları mahkemeye çıkartıyolarmış yarın askerlikleri 10 gün uzayacakmış ne gaddarlar yaa

Doguda onu pek yapamazlar dedi sevgilim.askerin carsisi yok hayatla tek baglantisi telefon diye goz yumuyolarmis.ama korkutuyolarmista iste bizim yasadigimiz durum gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…