Evet ama fazla söyleyince de kızıyor bana yaa çocuk gibiartırma şunu diye bende şöle yapıyorum 59+1 (bana kavuşma)
+1 iyiymiş :)
benimkide 18 ocakta cıkacakmıs .sanırım en gec o cıkacak cok sevdi galiba
Tezkere kağıdı gelmişse de haberimiz yok hastaneden dönünce kesin net belli olur artık herşey
O kadar bekliyosun, sabrediyosun, o gün geliyo ama rüya gibi geçen 2 gün de bitiyo işte. Sonra daha bi parçalanıyosun sanki
benimkinede daha gelmemiş tezkere kağıdı.bugun ısrarla sordum bende :) ama 18ocak diye sayıyor.bende ona uyuyorum
Kazan dairesindeydi.Telefonla konusuyorduk daha dogrusu birazcık tartışıyorduk birden biri geldi gibi bi ses geldi.Kapattı telefonu ve daha açılmadı 1bucuk saattir.Korkuyorum telefonu yakalattı mı diye.Birde benim yüzümdenİnşallah öyle olmamıştır Ama açardı telefonunu .Açmadı
Bende aynı senın gibi dusunuyorum.Ne kadar az o kadar öz.
Birde yemek takımına dünya para vermek istemiyorum.
En az benim kadar sıkılgan bir arkadasım 'Chelzy sakın yemek takımı falan bunlara dunya para harcama.Sıkılırsın 3-4 senede sen demişti.
Haklı.Sıkılırım aynı takımları kullanmaktan ben bir süre sonra
Kazan dairesindeydi.Telefonla konusuyorduk daha dogrusu birazcık tartışıyorduk birden biri geldi gibi bi ses geldi.Kapattı telefonu ve daha açılmadı 1bucuk saattir.Korkuyorum telefonu yakalattı mı diye.Birde benim yüzümdenİnşallah öyle olmamıştır Ama açardı telefonunu .Açmadı
O kadar bekliyosun, sabrediyosun, o gün geliyo ama rüya gibi geçen 2 gün de bitiyo işte. Sonra daha bi parçalanıyosun sanki
sırf o yüzden gitmedim işte bugün onu tekrar arkamda bırakmamak için. peki şimdi niye ağlıyorum ozamangitmeyince çok mu şey farketti yani? hem ağlıyorum hemde onu göremedim dokunamadım yüzüne
Benim adim PAnik soyadim Pimpirik de bu defa hakli ciktim pimpiriklenmekte.
Evet tahmin ettigim gibi komutan gelmis kalorifer az yaniyo diye.masanin ustunde gormus dizi dizi telefonlar.
Almis hepsini sonra geri vermis ama cok kotu oldum ben.
Benim adim PAnik soyadim Pimpirik de bu defa hakli ciktim pimpiriklenmekte.
Evet tahmin ettigim gibi komutan gelmis kalorifer az yaniyo diye.masanin ustunde gormus dizi dizi telefonlar.
Almis hepsini sonra geri vermis ama cok kotu oldum ben.
Bugün de hepimizde bi ağlama duvarı hali var kızlar sonumuz hayrola
sırf o yüzden gitmedim işte bugün onu tekrar arkamda bırakmamak için. peki şimdi niye ağlıyorum ozamangitmeyince çok mu şey farketti yani? hem ağlıyorum hemde onu göremedim dokunamadım yüzüne
iyiki geri vermiş canım ya çanakkalede yakalananları mahkemeye çıkartıyolarmış yarın askerlikleri 10 gün uzayacakmış ne gaddarlar yaa
hiç sorma canım ya durup durup gözlerim doluyo hiç iyi hissetmiyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?