347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

biz almadık canım onun yerine bi çift güzel bavul aldık kendimize herşeyi ona yerleştirdik, balayında da bavul problemimiz olmıcak

evet güzel fikirmiş canım.bende mi öyle yapsam ki

ben almadım almayı da düşünmüyorum ne gerek varkii..

bende düşünmüyorumda annem alalım dedi napsam bilemedim.

sende tam süpriz yapmayı planlıyodun ama gitme istersen canım ya Allah korusun başına bişey falan gelir birazcık daha sabret gelicekler inşallah sağ salim

Okudum hepsini geldim kızlar. Mink battaniye için özellikle evim.net, trendyol, markafoniyi takip edebilirsiniz çok sık giriyor. Bende vazgeçtim diğer ay bardak falan almayacağım 2 çift kişilik microfiber yorgan, 1 tek kişilik mikrofiber yorgan ve 6 yastık alacağım inş. Yarın taç falan gidip bir dolanacağım bakalım.

Bu arada allah şehit ailelerine sabır versin gerçekten çok zor bir durum.

Dün de bizimki için tutanak tutulmuş. Nöbete çıkmadan önce silahını doldurup, nöbet bitimi boşaltıyordu bir kaç gün öncesi biz tartışmıştık aklı bende kalmış nöbet bittiğinde silahtan mermileri almayı unutmuş ve nasıl oldu bilmiyorum (sormadım hala daha tepkili olduğumdan merak etmiyor havalarındayım) tetiğe basmış silah ateş almış. Allahtan ne kendisine ne de başkasına bir şey olmamış. Bir anlık dalgınlık ama tutanak tutulmuş hakkında.

Bu arada aldebaran nerde kızlar ya ne zamandır girmiyor hiç. Ben çok merak ettim onu.

Son düzenleme:

ben markafoni ve trendyolu sürekli takip ediyorum ama hiç karşılaşmadım ya belki de ilgimi çekmedi,çünkü ilk defa senden duydum markayı bundan sonra daha sıkı takip ediyim bende istiyorum ondan sitesinde bitane mor vardı desenine bayıldım

Haziran gelsin diye bekliyorum bende ocaktan sonra düğüne şafak sayacağım bir de artık aldıklarımı ağız tadıyla kullansam.

amiiin..
çok geçmiş olsun canım kötü bir olay yaşamış gerçekten ama Allah korumuş yani şükredin kimseye bir şey olmamış öbür türlüsünü düşünmek bile istemiyorum...
aldebaranla ilgili bir bilgim yok bak sen deyince bende merak ettim şimdi,farkında değildim.

tüm şehitlerimiz nur içinde yatsın.. sizede geçmiş olsun canım ya inşallah bişey olmaz tutanak sonucunda. bende uzun zamandır hiç görmedim aldebaranı bişey mi oldu acaba

Ben o yüzden gitmedim gitmeyeceğim de karar verdim gelene kadar bekleyeceğim artık

İyi akşamlar kızlar... bugün Canımın doğumgünüydü ama yanında yoktum çok canım sıkkın konuştuk ağladım ağlayacaktım... Şafağımı da karıştırdı yine 17 ocakta gelecekmiş ama o güne 60 var beyfendi diyor hayır 59. 15 ocak 01 adana olacakmış 16sı 0 olacakmış 17si de şafaktan doğan güneş... sonuçta ben onu sıfır da görmeyeceğim 17di de göreceğim azaltsam mı bilemedim

o günler gelecek mi......

bence azaltma seninde dediğin gibi onun hesabına göre sen 0 olduğunda onu göremeyeceksin ki bir gün sonra göreceksin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…