kızlar bişiy soracağım.Siz çeyiz sandığı aldınızmı? ben almayı düşünmüyordum ama annem alalım diyor.bende sandığı gereksiz buluyorum.ne yapsam bilemedim.
biz almadık canım onun yerine bi çift güzel bavul aldık kendimize herşeyi ona yerleştirdik, balayında da bavul problemimiz olmıcak
ben almadım almayı da düşünmüyorum ne gerek varkii..
evet güzel fikirmiş canım.bende mi öyle yapsam ki
bende düşünmüyorumda annem alalım dedi napsam bilemedim.
aman annelere kalsa herşeyi aldırırlar.. bana kristal bardaklardan aldıracaktı ben almadım.. ne gerek var dedim dünya para vermeeye
haklısın :)
bide öyle az parada değil sandıklar.o parayla baska bi seyler alırım ben :)
Ben de.. Başımız sağolsun..
bizimkilerin orda da buguün açlık grevlerine destek amaçlı yasadışı eylemler yapılmış savaş alanına dönmüş ortalık.
eşimin neden karışık haberler alıyoruz buralar Tekin değil gelme dediğini anladım...
Okudum hepsini geldim kızlar. Mink battaniye için özellikle evim.net, trendyol, markafoniyi takip edebilirsiniz çok sık giriyor. Bende vazgeçtim diğer ay bardak falan almayacağım 2 çift kişilik microfiber yorgan, 1 tek kişilik mikrofiber yorgan ve 6 yastık alacağım inş. Yarın taç falan gidip bir dolanacağım bakalım.
ben markafoni ve trendyolu sürekli takip ediyorum ama hiç karşılaşmadım ya belki de ilgimi çekmedi,çünkü ilk defa senden duydum markayı bundan sonra daha sıkı takip ediyim bende istiyorum ondan sitesinde bitane mor vardı desenine bayıldım
Bu arada allah şehit ailelerine sabır versin gerçekten çok zor bir durum.
Dün de bizimki için tutanak tutulmuş. Nöbete çıkmadan önce silahını doldurup, nöbet bitimi boşaltıyordu bir kaç gün öncesi biz tartışmıştık aklı bende kalmış nöbet bittiğinde silahtan mermileri almayı unutmuş ve nasıl oldu bilmiyorum (sormadım hala daha tepkili olduğumdan merak etmiyor havalarındayım) tetiğe basmış silah ateş almış. Allahtan ne kendisine ne de başkasına bir şey olmamış. Bir anlık dalgınlık ama tutanak tutulmuş hakkında.
Bu arada aldebaran nerde kızlar ya ne zamandır girmiyor hiç. Ben çok merak ettim onu.
Haziran gelsin diye bekliyorum bende ocaktan sonra düğüne şafak sayacağım bir de artık aldıklarımı ağız tadıyla kullansam.
Bu arada allah şehit ailelerine sabır versin gerçekten çok zor bir durum.
Dün de bizimki için tutanak tutulmuş. Nöbete çıkmadan önce silahını doldurup, nöbet bitimi boşaltıyordu bir kaç gün öncesi biz tartışmıştık aklı bende kalmış nöbet bittiğinde silahtan mermileri almayı unutmuş ve nasıl oldu bilmiyorum (sormadım hala daha tepkili olduğumdan merak etmiyor havalarındayım) tetiğe basmış silah ateş almış. Allahtan ne kendisine ne de başkasına bir şey olmamış. Bir anlık dalgınlık ama tutanak tutulmuş hakkında.
Bu arada aldebaran nerde kızlar ya ne zamandır girmiyor hiç. Ben çok merak ettim onu.
Günaydınn kızlarr..
Cuma günü sevgilim izine geldiii. Onu havaalanında karşıladımm ilk sarılma anı dünyalara bedeldi. Tabi benim yine sulu gözlülüğüm tuttu ağladım :))
ilk kavuşmamızdan itibaren 28 saati aralıksız birlikte geçirdik çok çok çok güzeldi. Bugün görüşemicez çnkü kuzeninin düğünü var. Pazartesi salıda benim iş var anca bi kaç saat görüşebiliriz..
Kızlar bana kalırsa askerlerinizin izine gelmesine iizn vermeyin. Çünkü sanki herşey başa dönüyo daha şimdiden nasıl göndericeğimi düşünüyorum sürekli sarılıp sarılıp ağlıyorum nasıl göndericeğimi bilmiyorum oooff offf.. Tamda alışmıştım yokluğuna. Çok üzgünüm çok
İyi akşamlar kızlar... bugün Canımın doğumgünüydü ama yanında yoktum çok canım sıkkınkonuştuk ağladım ağlayacaktım... Şafağımı da karıştırdı yine 17 ocakta gelecekmiş ama o güne 60 var beyfendi diyor hayır 59. 15 ocak 01 adana olacakmış 16sı 0 olacakmış 17si de şafaktan doğan güneş... sonuçta ben onu sıfır da görmeyeceğim 17di de göreceğim azaltsam mı bilemedim
o günler gelecek mi......
İyi akşamlar kızlar... bugün Canımın doğumgünüydü ama yanında yoktum çok canım sıkkınkonuştuk ağladım ağlayacaktım... Şafağımı da karıştırdı yine 17 ocakta gelecekmiş ama o güne 60 var beyfendi diyor hayır 59. 15 ocak 01 adana olacakmış 16sı 0 olacakmış 17si de şafaktan doğan güneş... sonuçta ben onu sıfır da görmeyeceğim 17di de göreceğim azaltsam mı bilemedim
bence azaltma seninde dediğin gibi onun hesabına göre sen 0 olduğunda onu göremeyeceksin ki bir gün sonra göreceksin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?