347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

sende tam süpriz yapmayı planlıyodun ama gitme istersen canım ya Allah korusun başına bişey falan gelir birazcık daha sabret gelicekler inşallah sağ salim
Gitmicem snrm.. Ben gidersem onu da dışarı çıkararak belki riske atarım hiç gerek yOk
zaten süpriz yapamıyormuşum çünkü evci çıkması için bi kaç gün önceden haber vermesigerekiyormuş
dayancz artık ne yapalım...
herkese iyi geceler kuşlar.. Ne cici şeyler görüyorum burada
ben de az önce bir arkadaşımın arkadaşına çaya gittim
1 yıllık evliler, elim boş gitmym diye english Home dan koltuk şalı aldım bu ektekinin farklı rengini..toz ppembe .. B'nde de değişin bir markanın farklı bir rengi var,film izlerken koltukta süper oluyor:)
ibi de o markanın kokuları var ya onlardan.. İndirime girmiş tavsiye ederim çok ciciler :)
bknz örmek resimler:)

Eklentiler

• $image.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 21
  • $image.webp
    47,4 KB · Görüntüleme: 22
tüm kavuşan sonra tekrar kavuşmak üzere sevdiğini bırakan kızçeler, tekrar Allah kavuştursun.. Üzülmeyin

inşalah yakalatmamıştır canım ya hemen kötü düşünme.yarın arar anlatır ne olduğunu.belki biri gelmiştir hemen kapatmıştır sonrada çağırmışlardır falan tekrar açamamıştır.üzülme sur bakalım bir yarın olsun..

Seni görebildiğim yer rüyalar artık
Deli diyorlar bana ah bu ayrılık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…