Gitmicem snrm.. Ben gidersem onu da dışarı çıkararak belki riske atarım hiç gerek yOksende tam süpriz yapmayı planlıyodun ama gitme istersen canım ya Allah korusun başına bişey falan gelir birazcık daha sabret gelicekler inşallah sağ salim
tüm kavuşan sonra tekrar kavuşmak üzere sevdiğini bırakan kızçeler, tekrar Allah kavuştursun.. ÜzülmeyinEşimi yabancı bi şehirde bıraktım. Kendim yabancı bi şehre geldim. Çöktüm kaldım resmen otel odasında 3 saattir tek bi şarkı dinliyorum Sezenden. "Beni sorarsan şahitsiz suçlar gibi... kınalı kanadı kırılmış kuşlar gibi... yazı gelmeyen upuzun kışlar gibi.....((
iyi geceler fıstıklarrr
nasılsınızz
Bayıldım bu söze...Bazen insan öyle bir özlenir ki;
Özlenen bilse yokluğundan utanır.
Aziz Nesin
Doguda onu pek yapamazlar dedi sevgilim.askerin carsisi yok hayatla tek baglantisi telefon diye goz yumuyolarmis.ama korkutuyolarmista iste bizim yasadigimiz durum gibi.
Yalnız gözü yaşlı bir başına
Kazan dairesindeydi.Telefonla konusuyorduk daha dogrusu birazcık tartışıyorduk birden biri geldi gibi bi ses geldi.Kapattı telefonu ve daha açılmadı 1bucuk saattir.Korkuyorum telefonu yakalattı mı diye.Birde benim yüzümdenİnşallah öyle olmamıştır Ama açardı telefonunu .Açmadı
Sevgilim birazdan nöbete gidecek bu soğukta
ağlama canım ağladıkça daha kötü oluyo insan geçicek çok az kaldı
Bayıldım bu söze...
hemen sosyal medyada paylaşıyorum :)
aynen yaa 01-03 arasıbu soğukta Hakkari de,üşüyecek off .6 saat arayla iki saat nöbet tutuyorlar
Bitsin artık bu çileee
Sevgilimde günde 8 saat tutuyor.
4 saat gündüz 4 saat gece
bitecek bitecek
arada böyle krizler geliyo işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?