347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Çok hoş bi akustik

[video=youtube;k8IcSt8hKfA]http://www.youtube.com/watch?v=k8IcSt8hKfA[/video]

kendini çok sıktın heralde canım ağlamamk için patladı sonunda
bu arada sevdiğin nasıl hastanede mi hala

evet canım daha 1 haftası daha var fizik için keyfi yerinde çok şükür karakola dönmesin de hastane 5 yıldızlı otel sanki... Bi de o da çok duygusala bağladı şu aralar bana da ondan böyle geldi bence.. geçmiyor bıktım falan yapmıyordu böyle

hmm olabilir canım
rahatı yerindeyse sende sorun etme canım. bozma moralini

saat 12yi geçmişşş ŞAFAK:56 SİİRT'e selammm yola devammm..
ha gayret aşkım kavuşmaya az kaldı

arkadaşlar merhaba,
nöbete gidecek sevgililerinize allah kolaylık versin. benimkinin biraz rahatı biraz yerinde ondan çok çok ilgi bekliyor. o da içerde nöbette sayılır, tüm gün ama daha serbest. ama benkafayı yemek üzereyim. biraz az arasam hemen sorun oluyor. bazen işim oluyor haliyle ya da canım sıkkın konuşasım gelmiyor. ama halden anlamıyor. alttan alıyorum ama sinirlerim bozuluyor. keşke telefon imkanı az olsa demedim değil. şımarıklık demeyin ama sadece akşam ankesörlü de konuşsak süper olurdu..
size içimi dökmek istedim. belki aynı sorunları yaşayanınız vardır.. yol gösterirsiniz.

Çok sağol canım hep ben konuştum siz nasılsınız???

nasıl olalım bizde şükür iyiyiz
oralar çok karışıkmış. dışarda hergün olaylar falan çıkışlarda yasakmış. gittiğinden beri sadece 2 kez çarşıya çıkabildi hoşş çıksamda napıyorum ki burda gazinoda otrmak daha iyi diyo

yarın iş var kızlar askerim vatanı koruyadursun ben yatmaya gidiyorum herkese iyi geceler tatlı rüyalarrr
pudeer cim benimki de keşke arasa öyle sürekli, biz günde sadece bi kere konuşabiliyoruz bazen iki kere arayınca bile dünyalar benim oluyo..
öpüyorum hepiniziii

iyi geceler canım aşklı rüyalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…