347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

merhaba canımm
orda sıkıldığından seni özlediğinden fazla ilgi bekliyor heraldee
bende akşamları sürekli nişanlıma msj atıp duruyorum benimle ilgilensin istiyorum msn de konuşuyoruz kapatır kapatmaz hemen msj atıyorum belki oda bunalıyodur ama napiim elimde değil

AYY benimki istemeden ben konuşurum zaten.. Bazen ilgimden bunalır Aslında bu kadar şımartmamak lazım tepemize çıkar ama ne yapayım dayanamıyorum herşeyine karışıyorum

Seni özlemek kar çiçeği olmaktır
Bahara hasrettir seni özlemek
Geceyi gündüzü unutmak
Hatıraları koyup karşıya
Gözlerinde kaybolmaktır seni özlemek

Umuttur seni özlemek,
Gündüz hayaldir gece rüyadır seni özlemek
Seni özlemek yeniden doğmaktır
Saçlarının kıvrımlarında
Dudaklarının tebessümlerinde kaybolmaktır seni özlemek

Beklemektir seni özlemek bazen üzgün
Bazen sabırsızlıktır
Kıvranmaktır bazen basan sıcaktan
Bazen terden boğulmak
Bazen yalnızlıktan üşümektir seni özlemek

Seni özlemek “Yeter! ” demektir, “Gel! ” demektir
“Gitme! ” demektir, “Kal! ” demektir
Dudaklara acı bir tebessüm koyup
Varlığında da yokluğunda da sen deyip
Ölesiye sevmektir seni özlemek

Beni unutmaktır seni özlemek
Seni özlemek her gölgede seni bulmaktır
Seviyorum desen de demesen de
İnan
İnan sesini duymaktır seni özlemek…

AYY benimki istemeden ben konuşurum zaten.. Bazen ilgimden bunalır Aslında bu kadar şımartmamak lazım tepemize çıkar ama ne yapayım dayanamıyorum herşeyine karışıyorum

aynen aynen çocuk çok bunalıyodur ama bişey demiyo kıyamam bende çok karışırım
napıyon nerdesin arkadaşların kim sorular uzar gider...

İyi ettin canımmm... ben şehir yazılarını kaldırdım daha büyük olsun haritam diye

bende özellikle kaldırmadım üstünü çizeyim diye
bugun öğrendimki sevdiceğimde haritadan çiziyormuş.Koğustan biri carsı izninden dönüste herkese bu haritanın çıktısını vermiş.odadaki herkeste var dedi.Bende kocaman adamlarsınız oturdunuz haritamı boyuyorsunuz diyorum

duygu ağlıyorumm yaa çok güzel kim yazmış bunu

Senin gibi altına yazayım bende kimin haritası olduğunu

Ben başak canım.. bizler çok detaycı kıskanç ve ayrıntıcı oluruz da dedim sende mi bendensin

hmm burçlardan hiç anlamam valla canımm
hatta bu gece msn de konşrkenn soru sormayı iyice abartmışım. odanın ışığı kapalı dedim arkadaşların uyuyodamı kapadınz yok dedi yasak ondan kapalı bende saf kendimi kaptrmışım sadece akşamlarımı kapatıyosunuz ışıkları diyorumm bizimki sen aştın kendini ne diyon farkındamısın diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…