347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Bazen bende yaparım onu bazen değil de çoğu zaman desek daha doğru olur

Bazen bende yaparım onu bazen değil de çoğu zaman desek daha doğru olur

yok aşkım gündüzleride yasak oluyo o zamanda kapatıyoruz diyo bide ama o orda çoktan kopmuş benim jeton sonradan düştü
soruları takır takır sıraladığımdan arada saçma sapan şeylerde oluyo böyle

herkesin sevdiği yanında, tüm arkadaşlarımın, benimki hep benden uzakta.. istemiyorum bunu artık ..

canım çok iyi anlıyorum seni uzaktan bazı şeyleri yaşamak gerçekten çok ağır
inşallah en kısa zamnda sizde kavuşursunuz hep beraber olursunuz

Allah'ım ne olur kalplerimizi refaha erdir, içimizdeki sıkıntıları bi an önce al Yarabbim!!! Amin... Kızlar ben çıkıyorum bugün dolu temzlik yaptım çok yorgunum bi o kadar da ağladım fena oldum gidip yatayım görüşürüz yarın inşallah

aminn canım
iyi gecelerr, allah rahatlık versin

Günaydın kızlar hepiniz niye bu kadar mutsuzsunuz bakayım negatif enerji çekmeyin üzerinize. İçinizi ferah tutun. Ne kaldı ki şurda. Yılbaşı rezervasyonları başladı bile otellere. Bizde bu sene için dün akşam annemle konuştuk nereye gideceğimizi araştırıyoruz. Yılbaşından sonra kavuşuyoruz askerlerimize. Bir şey kalmadı. Özelikle yılbaşı rezervasyonlarının başladığını farkedince, annem şuraya gidelim mi falan diye sorunca anladım ki hiç bir şey kalmadı. Bana günler çok çabuk geçiyor şuan. Hani diyorlardı ya ilk zamanlar zor ortalar hızlı sonlar yavaş diye. Bana maşallah çok çabuk geçiyor. İnşallah son 20 gün içinde aynı şeyi söyleyebilirim.

Son düzenleme:
günaydın kızlar ben bi katılıp bi çıkıyorum malesef yeni arkadaşlar gelmiş allah herkesi tez zamanda kavuştursun bende bursa tatiline geldim yılbaşına kadar kalmayı düşünüyorum inşallah sonra evime geçip geri sayımı orada yapacağım moralleri yüksek tutalım kızlar bakın zaman geçiyor az kaldı inşallah ankarada yari olanlar şafağı kaç sayıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…