Kızlar bakın attığım linkten itibaren sonuna kadar okuyun. Aralarında evlenmiş, hatta bebişleri olmuş, şuan hamiş olan ex asker yarenleri var. Çok duygusal. Gelsinler artık bizde birbirimizi depelüm sonra da mutlu haberlerimizi paylaşalım burdan.
http://www.kadinlarkulubu.com/ah-er...isi-arkadasi-askere-gidecek-olanlar-2445.html
Kızlar bakın attığım linkten itibaren sonuna kadar okuyun. Aralarında evlenmiş, hatta bebişleri olmuş, şuan hamiş olan ex asker yarenleri var. Çok duygusal. Gelsinler artık bizde birbirimizi depelüm sonra da mutlu haberlerimizi paylaşalım burdan.
http://www.kadinlarkulubu.com/ah-er...isi-arkadasi-askere-gidecek-olanlar-2445.html
ayyy çok güzel kavuşmaları ya devamını da akşam işten gelince okucam, artık okuluma bebelerime gitmem lazım öpüyorum hepiniziiiii
Kızlar yaaaa ben kavuşma sayfalarını da okudumçoğu ne yapmış biliyor musunuz gelmişler kızı görmüşler ailesinin yanına gidince ne aramış ne sormuşlar bi daha o gün insan öyle mi yapar... benimki de yapar kesin eve gider hala dayı amca beni unutur biri de yazmış askerlik bitti ya eski hallerine döndüler 5 dk da
erkeklerden duygusallık ve ince düşünce beklememek gerekli.. bende aynı senin gibi düşünüyorum.. şimdi gelicek memleketine gidicek bizim kavgalar yine başlayacak .. ama iş güvenliği uzmanlığı kursumu ne varmış ona yazılacakmış sevgilim o yüzden bi 1 ay ist de kalıcak inş..
Hadi bakalım ne güzel... valla dolu okudum hepsinin kavuşma anı süper hatta süpriz yapıp kardeşini annesini ayarlayıp çarşıya giderken annesi gelmeyip arkadan sevdiceği sarılan var yaaa ne kadar heyecanlıama bu bununla kaldı falan diyen var... hergün zıp zıp birlikte olan var
herkes az çok tanır sevgilisini o yüzden ben biliyorum olucakları :=)
Yolda yürürken elele tutuşan birbirine sarılan görmek istemiyorum yeterrrr
keşke kısa dönem askerlik 3 ay olsaydı şimdi biterdi:=)
keşke kısa dönem askerlik 3 ay olsaydı şimdi biterdi:=)
aynen cnm ya keske ama seninkinin ne kadarı kaldııı zor yaa uzaklık cok zor bende bekliom ama cogu gitti azı kaldııı
saymıyorum ben 16 ocakta gelicekmiş..
saymıyorum ben 16 ocakta gelicekmiş..
e az kalmıs cnmmm benimki daha nisanda gelcek ayy ne güsel az kalmıs iştee cnm sabırla bugunlerde gecer yaa
uzun dönemmiy di sizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?