347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

inanmıyorum 337 dönemdeki herkes evlenip hamile kalmış darısı 1 yıl sonra bize burdaki birkaç arkı çeyiz topikinden tanıyorum gözlerim dolu dolu oldum direk sonları okudum airlikfeer evlenmiş vayyy bee alllah mutlu etsin çok sevindim yaaa

Pazartesileri bu yüzden seviyorumm Sınıfıma girdiğim gibi 3 tane ili boyuyorum.
Tripliiiye katılıyorum.Ufak tefek sıkıntılar oluyor arada ama banada hızlı geçiyor maşallah Anlamıyorum günler nasıl geçmiş şükürler olsun.O yuzden onemli,ciddi bir sıkıntı olmadıktan sonra devamlı olumsuz düşünmek,geçer mi ? geçmiyor demek hırpalıyor bünyeyi.Olumsuzu çağırmamak lazım.
Dünde komutana yakalanıp sonradan teslim aldık telefonu.Yani günlük ekşıın kotamızı doldurdukk :) Bir süre istemiyorum böyle atraksiyon hayatımızda.Bu bir süre gider malesef.

ayyy çok güzel kavuşmaları ya devamını da akşam işten gelince okucam, artık okuluma bebelerime gitmem lazım öpüyorum hepiniziiiii

ayyy çok güzel kavuşmaları ya devamını da akşam işten gelince okucam, artık okuluma bebelerime gitmem lazım öpüyorum hepiniziiiii

Kavuşma anlarında çok duygulandım. Hele doğan güneş resimleri falan o gün kendimi düşünemiyorum ben çok duygusal bir insanım biliyorum bakıp bakıp ağlıcam ben günlerce. Son 3-4 sayfa da ardı ardına evlilik haberleri ve ardı ardına bebiş haberleri. Tabi ayrılanlarda çok o topikte. Hepimizden uzak olsun. Bizde evlilik tarihlerimizi duyuracağız burdan sonra hamiş haberlerimizi inş. Bitsin şu kasım aralık gelsin ocak.

Son düzenleme:
Kızlarrr 63-64. sayfalara bakın 17 mayıs gelmiş onlar heyecandan uyuyamamış bizde aynısını 16-17 ocakta yaşayacağız inşallah

Kızlar yaaaa ben kavuşma sayfalarını da okudum çoğu ne yapmış biliyor musunuz gelmişler kızı görmüşler ailesinin yanına gidince ne aramış ne sormuşlar bi daha o gün insan öyle mi yapar... benimki de yapar kesin eve gider hala dayı amca beni unutur biri de yazmış askerlik bitti ya eski hallerine döndüler 5 dk da

erkeklerden duygusallık ve ince düşünce beklememek gerekli.. bende aynı senin gibi düşünüyorum.. şimdi gelicek memleketine gidicek bizim kavgalar yine başlayacak .. ama iş güvenliği uzmanlığı kursumu ne varmış ona yazılacakmış sevgilim o yüzden bi 1 ay ist de kalıcak inş..

Hadi bakalım ne güzel... valla dolu okudum hepsinin kavuşma anı süper hatta süpriz yapıp kardeşini annesini ayarlayıp çarşıya giderken annesi gelmeyip arkadan sevdiceği sarılan var yaaa ne kadar heyecanlı ama bu bununla kaldı falan diyen var... hergün zıp zıp birlikte olan var

herkes az çok tanır sevgilisini o yüzden ben biliyorum olucakları :=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…