347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

canım inanırmısın aynı şeyleri bende düşünüyorum aylardır. o kadar şehir varken neden bizimki orda diyee. hiç aklıma gelmeyen yer geldi.
allahım hepsinin yardımcısı olsun. gerçekten çok zor bekleyene kat kat zor. sağ sağlim bitirip gelsinler inşallah.

canım benim benimkide Hakkaride işte şimdi telefon çaldı van numarası mahkum götürmüşler bir kaç gün ordalarmış bunun geri dönüşü var gidene kadar meraktan ölecem ama napalım isyan etmememiz lazım neden burda diye çok şükür iyiler şimdi Allah korusun hepsini,dualarımız zaten herzaman onlarla tüm askerlerimizle.inşallah sağ salim gelecekler yanımıza...

Normalde kötü düşünmüyordum hatta buraya geldiğinden beri herşey normal seyrinde gidiordu ama dün öyle söyleyince içimi korku kapladı ve geçmiyorda o korku.
Telkin teselli edicem ama gücü bulamıyorum kendimde.Bu askerliğin ilk zamanları bak nasıl da çabuk geçiyor yalanını soylemek gibi.Hatta daha beteri.

Aynen canım.Deyip deyip duruyorum dünden beri.Annem kızıyor artık yeter deme öyle diye.
Allah hep yanlarında olsun korusun.

Allah sizede kolaylık versin ve tehlikelerden korusun.O yollarda olmakta zor.
O ordayken, sıkıntıdayken burda benimde hiçbirşeye hevesim olmuyor olmuyor.

amin canım tüm askerlerimizi..sende olumsuz düşüncelerden kurtulmaya çalış çağırma kötü şeyleri Allah ın izniyle sağ salim gelecekler,onuda motive etmeye çalış.

kızlar kötü düşünmeyin.Siz bu kadar moralinizi bozarsanız sevdiceğiniz napsın sizin onlara destek olmanız gerekir.İyi seyler düşünün ki iyi seyler olsun.İnş hepsi ssağsalim yanımızda olacaklar.

Allah yardımcıları olsun canım... İnşallah sağ salim döner

Eklentiler

• $0079006_0519.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 57
  • $jua-Dalya-bambu-aile-bornoz-setleri.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 40
2007hu senin bornozlarında güzelmiş canım güzel günlerde kullan ama ben paylaştığım linktekini istiyorum ya da çok benzerini. Tam gelin çeyizliği bir bornoz diye düşünüyorum o yakasındakiyle falan ama bulamadım maalesef bugün en son linense mail attım, cevap bekliyorum. İstanbulda falan bile olsa getirttiricem o bornoz benim olmalı.

Son düzenleme:

ben görmedim paylaştığın bornozu canım..

Çok kötü bi gün geçiriyorum Allahım yarın aydınlığa ulaştır(amin).
Gece kanser olan dayımın ölüm haberini aldık. Yarın sabah erkenden annem ve babam memlekete uçuyolar. Aynı saatte sevgilimde askere geri dönüyor.
Burda yapayalnız kalıyorum. Bu 1 haftayı bi atlatabilsem..

başınız sağolsun canım. allah yardımcınız olsun..

başınız sağolsun canım üzüldüm.

başınız sağolsun canım,Allah rahmet eylesin,sizlere sabır versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…