Sifir uykuyla duruyorum neredeyse.
Dun aksam komutan bizimkilere bi konusma yapmis.detaya girmiyorum.
Onumuzdeki birbucuk ay nasil gecicek bilmiyorum.
Safak mafak umrum degil su saniyeden itibaren.
Neden dedim o anda sevdigimede neden kutahya? Neden ankara? Neden mugla? Neden samsun? Neden istanbul degilde orda askerlik yapiyosun? Neden bizimde tek derdimiz kalan 56 gunu saymak olmayacak sadece.
Lanet ettim bizdeki sansa.Dahada bisey demedim .agZimdan bitek bu cikabildi
-Sag gel yeter.
Neden dedim o anda sevdigimede neden kutahya? Neden ankara? Neden mugla? Neden samsun? Neden istanbul degilde orda askerlik yapiyosun? Neden bizimde tek derdimiz kalan 56 gunu saymak olmayacak sadece.
-Sag gel yeter.
Chelzy en kötü ihtimalleri düşünme kafanı bunlara yoğunlaştırırsan kötüyü çağırırsın.
Daima sağ salim gelsin gelecek de. En çok kendini telkin etmelisin ki sevgilini de rahatlatabilesin...
Allah hayırlısını yazmıştır zaten. İnşallah sağ salim bir şekilde dönecek sana
canım inanırmısın aynı şeyleri bende düşünüyorum aylardır. o kadar şehir varken neden bizimki orda diyee. hiç aklıma gelmeyen yer geldi.
allahım hepsinin yardımcısı olsun. gerçekten çok zor bekleyene kat kat zor. sağ sağlim bitirip gelsinler inşallah.
canım benim benimkide Hakkaride işte şimdi telefon çaldı van numarası mahkum götürmüşler bir kaç gün ordalarmış bunun geri dönüşü var gidene kadar meraktan ölecem ama napalım isyan etmememiz lazım neden burda diye çok şükür iyiler şimdi Allah korusun hepsini,dualarımız zaten herzaman onlarla tüm askerlerimizle.inşallah sağ salim gelecekler yanımıza...
Normalde kötü düşünmüyordum hatta buraya geldiğinden beri herşey normal seyrinde gidiordu ama dün öyle söyleyince içimi korku kapladı ve geçmiyorda o korku.
Telkin teselli edicem ama gücü bulamıyorum kendimde.Bu askerliğin ilk zamanları bak nasıl da çabuk geçiyor yalanını soylemek gibi.Hatta daha beteri.
Aynen canım.Deyip deyip duruyorum dünden beri.Annem kızıyor artık yeter deme öyle diye.
Allah hep yanlarında olsun korusun.
Allah sizede kolaylık versin ve tehlikelerden korusun.O yollarda olmakta zor.
O ordayken, sıkıntıdayken burda benimde hiçbirşeye hevesim olmuyor olmuyor.
-Sag gel yeter.
buldum ve rahatladım sanırsam bu eve gidince notlarıma bakayım
şimdi seninkini argelicem triplicim söz konusu çeyiz ise gerisi teferruattır
Taç - Mariella Aile Bornoz Seti (Dantelli Seri)
kızlar izin aldım hastayım diye bugun evde pinekleyeceğim :2::2:
Ağusta askere gidecekler hangi dönem oluyor ?Bu konularda çok kazmayım.
2007hu senin bornozlarında güzelmiş canım güzel günlerde kullan ama ben paylaştığım linktekini istiyorum ya da çok benzerini. Tam gelin çeyizliği bir bornoz diye düşünüyorum o yakasındakiyle falan ama bulamadım maalesef bugün en son linense mail attım, cevap bekliyorum. İstanbulda falan bile olsa getirttiricem o bornoz benim olmalı.
Çok kötü bi gün geçiriyorum Allahım yarın aydınlığa ulaştır(amin).
Gece kanser olan dayımın ölüm haberini aldık. Yarın sabah erkenden annem ve babam memlekete uçuyolar. Aynı saatte sevgilimde askere geri dönüyor.
Burda yapayalnız kalıyorum. Bu 1 haftayı bi atlatabilsem..
başınız sağolsun canım. allah yardımcınız olsun..
Gece kanser olan dayımın ölüm haberini aldık. Yarın sabah erkenden annem ve babam memlekete uçuyolar. Aynı saatte sevgilimde askere geri dönüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?