347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

valla canım biz tatil planı yaptık ama onun haricinde değişiik bişiylerde bulursam neden olmasın.

valla canım biz tatil planı yaptık ama onun haricinde değişiik bişiylerde bulursam neden olmasın.

ya bende öle şeler bekliyokiii napcağımı şaşırdımm tatil fikri dee güzeeell kayağa mı giidicceksinizzzz ne güzellll :)))
erken rez. falan güzel bişiler bulunabilir dimi yaaa??:) böhüüüüü

aynen ya eskidenmiş öyle salon ayrı falann.
annem küçükken salon kirlenmesin die sokmazdı

alıpta bir odaya tıkıp sadece misafir gelince niye açayım miss gibi keyfini biz süreriz

benim rahmetli babanem öyleydi salonun kapısı hep kapalıydı boşa eskirdi eşyalar anca yemek verdiğinde misafir geldiğinde girilirdi odaya

tripli canım paylaştığın model çok güzel ben evimde salon oturma odası ayrımına girmicem hepsi bir odada olablr yemek oturma tv hepsi olablr

fiyat olarak makul bir fiyat benim beğendiğim yatak odası sadece 8000 laura ashley tasarımı modakoda satılıyor

koltuk ve yemek masa sandalyelerde 7 8 buluyor o biraz pahalı ama olsun ben herşeyi çiçekli alıcam country ingiliz evi tarzı ibşi yapıcam ağır değil içinde çiçekler herşey olucak

evimi bu tarz döşicem koltuklarım ekru olucak ve üstündeki yastıklar minik çiçekli ve perdeyle uyumlu olucak ,yemek masası bu tarz ama çiçeksiz sandalyeler olucak ekru yada o tonlar tercihim

yatak odası ise ben bu modeli alıcam tabi üstünde dğeiştirmeler yapıcam 1 senedir bu modele aşığım cibinik felan olmucak malum boğar istanbulun evleri büyük geniş olsa alırdım ama cibinliksiz tercihim

Eki Görüntüle 558338

forumdan bu başlıkları okumam bana hep yardımcı oldu burdaki evleri çok beğeniyorum

http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/488941-minenesin-evi.html

http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/521182-masal-home-sweet-home.html

http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/513244-9829-home-sweet-home-9829-a.html

bu linkin sahibinin mükemmel bir çeyizi vardı geçen yıl hepimiz ona danışarak birşeyler almıştım 1 senedir mutlu bir yuvası var

http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/427883-miss_curiousun-evi.html

Son düzenleme:
Kızlarrrrr nasılsınız bakıyorum evlilik hazırlıkları hızlanmış. Size bir tavsiyede bulunmak istedim nacizane :) oturma odası için köşe takımı düşünenler bence ev belli olmadan almasınlar. Çünkü biz bi köşe takmı beğenip almıştık ev falan yoktu o zaman ortada mağazadaydı. Ev belli oldu ve köşe takımı sığmadı çok da heveslenmiştim ama o anca salonlara sığan bi köşe takımıymış. Bi çok mobilya mağazada küçük görünebiliyo gözümüze. Yada evimiz istediğimiz ölçülerde olmayabiliyor. İşte öyleee.... :))

Canım çok sevindim adına Ne güzel olmuş. Bu arada bugün bir haber okudum artık tehlikeli yerlere profesyonel asker göndereceklermiş öyle yazıyordu.

Oturma odamızı biz sadece kocamla küstüğümüzde ve benim özel bi dizim varsa onu izlemek için kullanıyorum yada bi arkadaşım geldiğinde dedikodu yapmamız gerekirse kocam oturma odasına şutlanıyo :)

Hergün sabah işe giderken akşam eve geldiğimde hemen uyuyacağım diyorum, eve gelince cin gibiyim. Eskiden eski sayfalarıda okuyordum şimdi çok yazıyorsunuz okuyamıyorum

Kızlar ben bu köşe takımını istiyorum. Çok beğendik biz sizce nasıl?

Alyans Köşe Takım - Kilim Mobilya

ayy çok şirinmiş bu köşe takımı yaa bende oturma odası düşünmüyorum ama salonun dışında bi çalışma odası yapıcam kütüphane ve çalışma masası olucak, eğer geniş bi oda olursa bi köşesine de yatak olabilen çiçekli şirin bi köşe takımı ve küçük de bi tv koyucam hem misafir falan kalır gelince hemde birimiz mühendis birimiz öğretmen olunca çalışıcak bi alanımız olur. ee bide tartışınca falan gidipte trip atıcak kafamızı dinlicek bi alanımız olur

L koltukları çok sevmekle beraber o kadar rahat olucağını bazen düşünmüyorum kızlar ama bir odama muhakak L koltuk alıcam minikte olsa çünkü bende kütüphane yapıcam çok kitabım var bide ikeaden hemnes divanı alıcam :))))L koltuğu olan arkadaşım memnun değildi o yüzden büyük birşey alma diyor ben kendime yaşama alanı gibi bir oda oluşturcam kütüphaneli kafa dinlemek için oraya L koydummu süper olucak

buda çok güzel canımm

Kızlar feysteki ileti hoşuma gitti bakın hele ne yazmışlar

Bizi ayıran tek kuvvet gök gürültüsünden korkan kızımız olsun :)

Mutluluktan kafayı bulmak için çikolataları koydum önüme Olacaklardan ben sorumlu değilim çikolata sorumlu Arkadaşım göksel konserine benim için konser bileti almış. Konsere gidince kendimi kötü hissedicem gibi geliyor. O orda ben eğlencelerde. Sizinde böyle düşüncelere kapıldığınız oluyor mu?

Tatlım biz tatil planı yaptık
Bi kaç günü ailesinin yanında geçirecek sonra bir hafta birlikte tatil planımız var. Öyle parti falan istemiyor sadece kafa dinlemek istiyor.

Bazen böyle düşüncelere giriyorum bende hatta ona da bahsediyorum bu durumdan fakat böyle düşünmüyor. Beni gezme vs. konularında kısıtlamadı hiç. Git kafanı dağıt der bana hep

canım öyle kötü hissetme kendini tamam üzülüyoruz ama gerçek hayattan uzak kalınca da kafayı yer insan hep aynı düşüncelerle. benim aşkım üzülmüyo valla git gez benim yerime de gez diyo çünkü biliyo onsuz ne kadar mutsuz olduğumu kafam dağılsın istiyo. bende cuma akşamı öğretmenler günü yemeğine gidiyorum öğretmen arkadaşlarımla. azıcık sohbet ediyim arkadaşlarımla eğleniyim de biraz kafam dağılsın

eski işyerimden bir arkadaşım evlendi videosunu paylaşmış bende sizine paylaşıyım dedim

[video=youtube;cF9Ads1nDtk]http://www.youtube.com/watch?v=cF9Ads1nDtk&feature=player_embedded[/video]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…