güzell asker yarenleriii
dertliler küsler konuşabilenler konuşamayanlarrrr
size bişi sorucammmm şimdiii benim koca ayıcık ocakta gelicek yaa
siz dönüşünde ne planlar yapıyosunuz yani özel parti falan yada özel bişi düzenlicekmisnizzz
ben öle bişi yapmak istiyorum ama ameliyat olucam o zaman güzel bişiler olsun istiorum kalabalıkk olsunn
kafanızda varmı bişilerrr ??
bu arada 3/2si bittiii 4tan aaşağı düşünce bişi kalmıcak galibaa :):)))
Canım senin adına çok sevindimmmmmmaşallah nazar değmesin
teşekküt ederim canım,sağol:)
Canımm bak kısmeti varmış dün demiştin ya Van'a gitti diye.İyiki de gitmiş.Gördün yüzünü sevdiğinin.Carsıya cıkmıs ne guzell.Çok sevindim.
evet iyikide gelmiş ya çok teşekkür ederim canım.
valla canım biz tatil planı yaptık ama onun haricinde değişiik bişiylerde bulursam neden olmasın.
aynen ya eskidenmiş öyle salon ayrı falann.
annem küçükken salon kirlenmesin die sokmazdı
alıpta bir odaya tıkıp sadece misafir gelince niye açayım miss gibi keyfini biz süreriz
Valla hiç bilmiyorum nasıl kalitesi ama fiyatları oldukça pahalı geldi bana ya da piyasayı bilmediğim için o linkteki L şeklindeki koltuğun fiyatı 2.500 tl, tekli ise 500 tl. Ben o tekliden 2 tane aldırıcam. Zaten bir fiyat çıkardım köşe takımı + 2 adet berjer + masa + 6 adet sandalye + tv ünitesi pazarlıkla 6 bine olur sanıyorum.
merhaba bebekler,bugün çooooook mutluyum.
sevgilim görev için van'a geldi dün bir kaç gün orda kalacak.bugün komutanları izin vermiş çarşıya çıktı ve aylar sonra birbirimizin yüzünü internettende olsa gördük.mutluluğumuzu tarif edemem ikimizde çok heyecanlıydık ve hep güldükcanım beni çok ama çok özlemiş,hep ilk kavuşacağımız anı hayal ediyormuş nasıl olur nerde olur diye,sana sımsıkı ama sımmsıkı sarılmak istiyorum,sonra ellerini tumak bırakmamak ve alnından öpmek istiyorum dedi.ona çok iyi geldi bugün motive olduğunu çok mutlu olduğunu söyledi.tabi benim içinde çok iyi oldu.
Az kaldı kızlar gelecekler ve hep yanlarımızda olacaklar,sadece biraz daha sabır...
Canım çok sevindim adınaNe güzel olmuş. Bu arada bugün bir haber okudum artık tehlikeli yerlere profesyonel asker göndereceklermiş öyle yazıyordu.
Kızlar ben bu köşe takımını istiyorum. Çok beğendik biz sizce nasıl?
Alyans Köşe Takım - Kilim Mobilya
L koltukları çok sevmekle beraber o kadar rahat olucağını bazen düşünmüyorum kızlar ama bir odama muhakak L koltuk alıcam minikte olsa çünkü bende kütüphane yapıcam çok kitabım var bide ikeaden hemnes divanı alıcam :))))L koltuğu olan arkadaşım memnun değildi o yüzden büyük birşey alma diyor ben kendime yaşama alanı gibi bir oda oluşturcam kütüphaneli kafa dinlemek için oraya L koydummu süper olucak
Eki Görüntüle 558442
güzell asker yarenleriii
dertliler küsler konuşabilenler konuşamayanlarrrr
size bişi sorucammmm şimdiii benim koca ayıcık ocakta gelicek yaa
siz dönüşünde ne planlar yapıyosunuz yani özel parti falan yada özel bişi düzenlicekmisnizzz
ben öle bişi yapmak istiyorum ama ameliyat olucam o zaman güzel bişiler olsun istiorum kalabalıkk olsunn
kafanızda varmı bişilerrr ??
bu arada 3/2si bittiii 4tan aaşağı düşünce bişi kalmıcak galibaa :):)))
Mutluluktan kafayı bulmak için çikolataları koydum önümeOlacaklardan ben sorumlu değilim çikolata sorumlu Arkadaşım göksel konserine benim için konser bileti almış. Konsere gidince kendimi kötü hissedicem gibi geliyor. O orda ben eğlencelerde. Sizinde böyle düşüncelere kapıldığınız oluyor mu?
Mutluluktan kafayı bulmak için çikolataları koydum önümeOlacaklardan ben sorumlu değilim çikolata sorumlu Arkadaşım göksel konserine benim için konser bileti almış. Konsere gidince kendimi kötü hissedicem gibi geliyor. O orda ben eğlencelerde. Sizinde böyle düşüncelere kapıldığınız oluyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?