347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Haklısın canım, şimdiden öğretmenler günün kutlu olsun

eski işyerimden bir arkadaşım evlendi videosunu paylaşmış bende sizine paylaşıyım dedim

[video=youtube;cF9Ads1nDtk]http://www.youtube.com/watch?v=cF9Ads1nDtk&feature=player_embedded[/video]

en sevdiğim şarkılardan biriyle başladı video hoşuma gitti
Allah mutlu mesut etsin

eski işyerimden bir arkadaşım evlendi videosunu paylaşmış bende sizine paylaşıyım dedim

[video=youtube;cF9Ads1nDtk]http://www.youtube.com/watch?v=cF9Ads1nDtk&feature=player_embedded[/video]

ayy çok güzelmişş serhat serkan güzelsoy u da yazdım listemee ama şunu da söylemeden geçemicem hediye paketi gibi olmuş kız ya galiba ben daha sade şeylerden hoşlanıyorum

İyi Geceler tatlı rüyalar, uyuyım güzelleşeyim. Ders çalışmam lazım hiç çalışmıyorum. Hasreti bahane edip kendimi saldım mı ne :26: Dün tam uyumadan önce gazetlere bir bakıyım dedim. Bi hamile kadını evde tek başınayken öldürmüşler, öldürülürkende telefonda kocasıyla konuşuyorlarmış. Aman kapınızı bacanızı iyi örtün. Dün sabaha kadar ses dinliyip durdum.

Yarın günlerden Şanlıurfa

hey nikita geldiysen 3 kere tıkla bi de şu ayarladaığın tatil detaylarını istiyorum :))

tikirtikir geldim sekerim
gecmisi okuyodum
neler oldu tatillee ilgili nelerr
simdi ben oteli ucak biletlerini her bi halti aldim
pesinat bile yolladim otele asik oldum-olmustumm
taaa ki kocamin gelis trihinin kesinlesecegi gune kadar
kabus orda basladi
meger bunlar 1 subata kadar asker sayiliyormus bu nedenle yurtdisi cikisi yasakmis o tarihe kadar
erken gelmeleri de izin kullanmamalariymis
yani kullanmadiklari izinleri en son kullanmis gibi oluyormus
neyse, bunun haberini aldim
tur sirketindeki artik 7/24 konusup kanka oldugum ece isimli musteri temsilcimi aradimm
maldivlerdeki otellerin burnu kaf daginda. tarih degisikliginde bile %20 ceza mikmik bsy eklediler
kizcagiz mahvoldu ayarlamaya calisirken, alt tarafi 15 gun erteliyoruz yani
tur sirketinin sahibi esimin cok yakin arkadasi ayrica esimin firmasi ile is de yapiyorlar vs
sonra kizdim. oteline de maldivine de basliycam dedim. 5 gunluk tatil icin sen 13 bin tm gibi bi para bayil, sonra tavirlara bak. ucak biletlerini tamamen iptal ettirdim. phuket e aldim
phuket e gidiyoruz yani:)
9 subatta gidicez 1 hafta kalicaz
hem de maldivslerin yari fiyatindan da az :)
bole bisiler oldu sekerim yani

bu da otel odamizin resmiymis bu arada
kizcagiz sagolsun cok ugrasti cok da tavsiye etti burayi
ben de temsilcimi dinledim :)

Hımm ben de gemi turlarına falan bakıyorum da ama biraz daha bahara doğru bulamadım ya tam kafama göre bişi. Ama phukete o bahsettiğin fiyatlarda ayarlamışsan gerçekten başarılı bi çalışma olmuş :))

nikitam eşinle maldive değilde phuketemi gidicen yaaa askermi sayılıyorlar bizimkiler şubata kadar inanmıyorum yurtdışı yasak demek şok oldum hiç böyle bişi duymadım

ikinci favori adama gidiyorsun resmen phuket cidden uygunmu sabah arkadaşlar maldive istiyorsun ama çok pahalıya patlar phuket daha uygun diyorlardı çok komik ama bizim adadakiler maldive gidiyolar hep bir adadan bir adaya gibi bende özenmiştim :))))

çok sevindi sizin adaınıza biraz talihsizlik olmuş ama kışın ortasından güneyinde güneyine inmek sıcak iklime gitmek harika olucak

biz o sıra kartepe ve kartalkaya civarlarında kış turizimi yapıyor oluruz bizdeeee tattilleee gidiyossss

yaaaa gelsenize siz deee :)
mikemmel olurrr
gunduz maymunlarla fillerle takiliriz hepberaber:)

biz anca yazın yunan adalarına gideriz gibi ama benide phukete götür nikita bavula sığarım bak şaka bir yana bol bol foto çekil ::)))))))

evli hatunlar resmen 2. balayı yapıyorsunuzzzz maşalllah bebişler gelsin tez vakit

yaaaa gelsenize siz deee :)
mikemmel olurrr
gunduz maymunlarla fillerle takiliriz hepberaber:)

Valla odayı da beğendim. İyi ayarlamışsın gerçekten. Bizim işte bahara doğru çünkü benim bi iş durumum var kışın ayrılamam. Of kafam da çok karışık valla ya bu tatil konsunda. Çok paralar vermek istemiyorum yılbaşında ev alıcaz çünkü ama bulduğun tatil uygun. Belki şuan küçük misafirim de yolda olabilir :) hayatım çok belirsiz...

maldivler gorulesi bi yer ya
ama cok pahali bi de cok atarli oranin otelleri artistler :)
ben de kizdim ama tavsan dag misali bsy oldu snrm :)
neyse phuket te guzeldir ya ins memnun kaliriz
bnm arkadaslar da dio
adayda ada tropikse tropik okyanussa okyanus:)daha iyi oldu fln diolar
ins oyledirrr
2 ayri mevsim yasiycaz ama sevdiklerimiz yanimizda olcak daha guzel bisi olabilir miiiii
gelsin giz im o gunlerr :€
valla ben de ilk kez duydum aklima bile gelmedi gelse rez yapttmazdim hic
neyse herseyde bi hayir vardir di mi

neeeeeyyyyyyyyy
asker bebegi miii :) saka gibi
hadi insallahhhh
ben de maldivs yapamadim phuket bebegi yapaym barim :)
kisin gidemiceksen yazin gidiceksen sardunya adalarina git ya italyaya
mukemmmeeellll orasiiiiiiii
ay nereye gidersen git aslinda kocanla ol da tatiil oyle guzel :)
kisin izin alamiyosan h sonu kacamgi fln idare edersnz ya bisi olmaz
ev olsun bebek olsun da tatil hepp olur:)

çağlaaa küçük misafirim yolda olabilir derken bebekmi bekliyorsunuz yoksa topikimiz güzel haberlerimi alacak

nikita canım phuket 8000 bin felan herşey dahil tutuyormu canım burada mac royala felan vereceğme oraya gideriz diyoruz biz ki çok güzel fotoğraflardan doğa harikası

canım memnun kalacağınıza eminim ben maldivlerle ilgili hep iyi yorum duydum yakın çevremden balayına gdenler oldu beğendiler

ama otellerin burunlarının kalkık olduğunu öğrenmem iyi oldu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…