canım öyle kötü hissetme kendini tamam üzülüyoruz ama gerçek hayattan uzak kalınca da kafayı yer insan hep aynı düşüncelerle. benim aşkım üzülmüyo valla git gez benim yerime de gez diyo çünkü biliyo onsuz ne kadar mutsuz olduğumu kafam dağılsın istiyo. bende cuma akşamı öğretmenler günü yemeğine gidiyorum öğretmen arkadaşlarımla. azıcık sohbet ediyim arkadaşlarımla eğleniyim de biraz kafam dağılsın
eski işyerimden bir arkadaşım evlendi videosunu paylaşmış bende sizine paylaşıyım dedim
[video=youtube;cF9Ads1nDtk]http://www.youtube.com/watch?v=cF9Ads1nDtk&feature=player_embedded[/video]
en sevdiğim şarkılardan biriyle başladı video hoşuma gitti
Allah mutlu mesut etsin
eski işyerimden bir arkadaşım evlendi videosunu paylaşmış bende sizine paylaşıyım dedim
[video=youtube;cF9Ads1nDtk]http://www.youtube.com/watch?v=cF9Ads1nDtk&feature=player_embedded[/video]
ayy çok güzelmişş serhat serkan güzelsoy u da yazdım listemee
Bu videoyu çeken çocukta bizim iş yerinde çalışıyordu. İşyerinde evlenenlerin çoğunun fotoğraflarını ve videolarını bu çocuk çekti.
hey nikita geldiysen 3 kere tıkla bi de şu ayarladaığın tatil detaylarını istiyorum :))
tikirtikir geldim sekerim
gecmisi okuyodum
neler oldu tatillee ilgili nelerr
simdi ben oteli ucak biletlerini her bi halti aldim
pesinat bile yolladim otele asik oldum-olmustumm
taaa ki kocamin gelis trihinin kesinlesecegi gune kadar
kabus orda basladi
meger bunlar 1 subata kadar asker sayiliyormus bu nedenle yurtdisi cikisi yasakmis o tarihe kadar
erken gelmeleri de izin kullanmamalariymis
yani kullanmadiklari izinleri en son kullanmis gibi oluyormus
neyse, bunun haberini aldim
tur sirketindeki artik 7/24 konusup kanka oldugum ece isimli musteri temsilcimi aradimm
maldivlerdeki otellerin burnu kaf daginda. tarih degisikliginde bile %20 ceza mikmik bsy eklediler
kizcagiz mahvoldu ayarlamaya calisirken, alt tarafi 15 gun erteliyoruz yani
tur sirketinin sahibi esimin cok yakin arkadasi ayrica esimin firmasi ile is de yapiyorlar vs
sonra kizdim. oteline de maldivine de basliycam dedim. 5 gunluk tatil icin sen 13 bin tm gibi bi para bayil, sonra tavirlara bak. ucak biletlerini tamamen iptal ettirdim. phuket e aldim
phuket e gidiyoruz yani:)
9 subatta gidicez 1 hafta kalicaz
hem de maldivslerin yari fiyatindan da az :)
bole bisiler oldu sekerim yani
tikirtikir geldim sekerim
gecmisi okuyodum
neler oldu tatillee ilgili nelerr
simdi ben oteli ucak biletlerini her bi halti aldim
pesinat bile yolladim otele asik oldum-olmustumm
taaa ki kocamin gelis trihinin kesinlesecegi gune kadar
kabus orda basladi
meger bunlar 1 subata kadar asker sayiliyormus bu nedenle yurtdisi cikisi yasakmis o tarihe kadar
erken gelmeleri de izin kullanmamalariymis
yani kullanmadiklari izinleri en son kullanmis gibi oluyormus
neyse, bunun haberini aldim
tur sirketindeki artik 7/24 konusup kanka oldugum ece isimli musteri temsilcimi aradimm
maldivlerdeki otellerin burnu kaf daginda. tarih degisikliginde bile %20 ceza mikmik bsy eklediler
kizcagiz mahvoldu ayarlamaya calisirken, alt tarafi 15 gun erteliyoruz yani
tur sirketinin sahibi esimin cok yakin arkadasi ayrica esimin firmasi ile is de yapiyorlar vs
sonra kizdim. oteline de maldivine de basliycam dedim. 5 gunluk tatil icin sen 13 bin tm gibi bi para bayil, sonra tavirlara bak. ucak biletlerini tamamen iptal ettirdim. phuket e aldim
phuket e gidiyoruz yani:)
9 subatta gidicez 1 hafta kalicaz
hem de maldivslerin yari fiyatindan da az :)
bole bisiler oldu sekerim yani
yaaaa gelsenize siz deee :)Hımm ben de gemi turlarına falan bakıyorum da ama biraz daha bahara doğru bulamadım ya tam kafama göre bişi. Ama phukete o bahsettiğin fiyatlarda ayarlamışsan gerçekten başarılı bi çalışma olmuş :))
yaaaa gelsenize siz deee :)
mikemmel olurrr
gunduz maymunlarla fillerle takiliriz hepberaber:)
maldivler gorulesi bi yer yanikitam eşinle maldive değilde phuketemi gidicen yaaa askermi sayılıyorlar bizimkiler şubata kadar inanmıyorum yurtdışı yasak demek şok oldum hiç böyle bişi duymadım
ikinci favori adama gidiyorsun resmen phuket cidden uygunmu sabah arkadaşlar maldive istiyorsun ama çok pahalıya patlar phuket daha uygun diyorlardı çok komik ama bizim adadakiler maldive gidiyolar hep bir adadan bir adaya gibibende özenmiştim :))))
çok sevindi sizin adaınıza biraz talihsizlik olmuş ama kışın ortasından güneyinde güneyine inmek sıcak iklime gitmek harika olucak
biz o sıra kartepe ve kartalkaya civarlarında kış turizimi yapıyor oluruz bizdeeee tattilleee gidiyossss
Valla odayı da beğendim. İyi ayarlamışsın gerçekten. Bizim işte bahara doğru çünkü benim bi iş durumum var kışın ayrılamam. Of kafam da çok karışık valla ya bu tatil konsunda. Çok paralar vermek istemiyorum yılbaşında ev alıcaz çünkü ama bulduğun tatil uygun. Belki şuan küçük misafirim de yolda olabilir :) hayatım çok belirsiz...
Valla odayı da beğendim. İyi ayarlamışsın gerçekten. Bizim işte bahara doğru çünkü benim bi iş durumum var kışın ayrılamam. Of kafam da çok karışık valla ya bu tatil konsunda. Çok paralar vermek istemiyorum yılbaşında ev alıcaz çünkü ama bulduğun tatil uygun. Belki şuan küçük misafirim de yolda olabilir :) hayatım çok belirsiz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?