biz anca yazın yunan adalarına gideriz gibi ama benide phukete götür nikita bavula sığarım bak şaka bir yana bol bol foto çekil ::)))))))
evli hatunlar resmen 2. balayı yapıyorsunuzzzz maşalllah bebişler gelsin tez vakit
neeeeeyyyyyyyyy
asker bebegi miii :) saka gibi
hadi insallahhhh
ben de maldivs yapamadim phuket bebegi yapaym barim :)
kisin gidemiceksen yazin gidiceksen sardunya adalarina git ya italyaya
mukemmmeeellll orasiiiiiiii
ay nereye gidersen git aslinda kocanla ol da tatiil oyle guzel :)
kisin izin alamiyosan h sonu kacamgi fln idare edersnz ya bisi olmaz
ev olsun bebek olsun da tatil hepp olur:)
çağlaaa küçük misafirim yolda olabilir derken bebekmi bekliyorsunuz yoksatopikimiz güzel haberlerimi alacak
nikita canım phuket 8000 bin felan herşey dahil tutuyormu canım burada mac royala felan vereceğme oraya gideriz diyoruz biz ki çok güzel fotoğraflardan doğa harikası
canım memnun kalacağınıza eminim ben maldivlerle ilgili hep iyi yorum duydum yakın çevremden balayına gdenler oldu beğendiler
ama otellerin burunlarının kalkık olduğunu öğrenmem iyi oldu canım
ya bilmiyorum ki olmaması için bi çaba göstermedik :)) ama olmasın şimdi yaolursa da adını şafak hasret vuslat falan koyarım artık :))
çağlaaa küçük misafirim yolda olabilir derken bebekmi bekliyorsunuz yoksatopikimiz güzel haberlerimi alacak
nikita canım phuket 8000 bin felan herşey dahil tutuyormu canım burada mac royala felan vereceğme oraya gideriz diyoruz biz ki çok güzel fotoğraflardan doğa harikası
canım memnun kalacağınıza eminim ben maldivlerle ilgili hep iyi yorum duydum yakın çevremden balayına gdenler oldu beğendiler
ama otellerin burunlarının kalkık olduğunu öğrenmem iyi oldu canım
hahahha:)
komutan koy adini :)
ay cok heyecanlii
dizilerdeki gibi tam :)) :)))))
hadi bakalim hayirlisi
3-4 haftaya belli olur:)
cok sevindim su an
bebegimiz mi gelior nedir topicimizeeee
soyleme bari suphelensen de kocana :) supri olsnvalla öyle ama hiç bi fikrim de yok aynı zamanda görücez :))
hiiiç hazır diilim şuan umarım biraz daha bekler
uyymam lazimhiiiç hazır diilim şuan umarım biraz daha bekler
soyleme bari suphelensen de kocana :) supri olsn
testin sonucunun resmini cekip gonderirisin :)
ay harika
benim de gorumcemin cok sirin bi yavrusu var
bubble m ve trpilciim resimleri goruyodr face den :)
simdi daha o kuccccucuk kenn 2. ye hamile gorumcem :)
esime onu dedim de
vay anasini ya biz daha 1. yapamadan onlar 2 ye mi gecti , elimi cok cabuk tutmaliyim arayi acmamaliyim dio :)
uyymam lazim
iyigecelr kizcelerr:)
herkese mikemmel bi hayati yasadiklarini gorebilecekleri harika ruyalar diliyorr
herkesi opuyorum :)
gorusuruzzzzz
Valla odayı da beğendim. İyi ayarlamışsın gerçekten. Bizim işte bahara doğru çünkü benim bi iş durumum var kışın ayrılamam. Of kafam da çok karışık valla ya bu tatil konsunda. Çok paralar vermek istemiyorum yılbaşında ev alıcaz çünkü ama bulduğun tatil uygun. Belki şuan küçük misafirim de yolda olabilir :) hayatım çok belirsiz...
soyleme bari suphelensen de kocana :) supri olsn
testin sonucunun resmini cekip gonderirisin :)
ay harika
benim de gorumcemin cok sirin bi yavrusu var
bubble m ve trpilciim resimleri goruyodr face den :)
simdi daha o kuccccucuk kenn 2. ye hamile gorumcem :)
esime onu dedim de
vay anasini ya biz daha 1. yapamadan onlar 2 ye mi gecti , elimi cok cabuk tutmaliyim arayi acmamaliyim dio :)
ayyyy hadi bakalım inşallah asker bebeği mi geliyorforumumuz güzel haberler almaya başladı
yok yoook belki bi ihtimal hani olmaz ya öyle bişi hayırlısı :26:
iyi geceler kızlar,sabah sınavım var..öpüldünüz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?