347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

gel canim gelll basimin ustunde yerin var:)
sizi sokuveririz bavula nolcakkk :)
resim cekme konusunda cok yeteneksiz biri olarak elimden geldiginceee cekicem
instagram delisiyim zaten en kotu ordan cekerim :)
evett siz kizceler 1 . biz yaslilar 2. balayina :))))

ya bilmiyorum ki olmaması için bi çaba göstermedik :)) ama olmasın şimdi ya olursa da adını şafak hasret vuslat falan koyarım artık :))

ne biliyim tatlim ya bana mi denk geldi acaba 13 bindi maldivler
phuket 5500 e gelio, eur artmassa tabii :)) ama ek yemek bi de bi kac tur eklettim ben 7000 i buldu

ya bilmiyorum ki olmaması için bi çaba göstermedik :)) ama olmasın şimdi ya olursa da adını şafak hasret vuslat falan koyarım artık :))

hahahha:)
komutan koy adini :)
ay cok heyecanlii
dizilerdeki gibi tam :)) :)))))
hadi bakalim hayirlisi
3-4 haftaya belli olur:)
cok sevindim su an
bebegimiz mi gelior nedir topicimizeeee

valla öyle ama hiç bi fikrim de yok aynı zamanda görücez :))

valla öyle ama hiç bi fikrim de yok aynı zamanda görücez :))
soyleme bari suphelensen de kocana :) supri olsn
testin sonucunun resmini cekip gonderirisin :)
ay harika
benim de gorumcemin cok sirin bi yavrusu var
bubble m ve trpilciim resimleri goruyodr face den :)
simdi daha o kuccccucuk kenn 2. ye hamile gorumcem :)
esime onu dedim de
vay anasini ya biz daha 1. yapamadan onlar 2 ye mi gecti , elimi cok cabuk tutmaliyim arayi acmamaliyim dio :)

bakalım görücez ama olmazsa en azından yaza kadar düşünmem sanırım. Unuttuğum ev ve evlilik hayatına yeniden adapte olmam lazım :) 2 aydır oteldeyim ya ( haftasonu dönüyorum ama... Bence de sen çabuk tut elini kıdemli gelin :))

ayyyy hadi bakalım inşallah asker bebeği mi geliyor forumumuz güzel haberler almaya başladı

nikitacım inşallah kocacığın gelsin 2. balayından sonra sendende bebiş haberleri bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…