347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

yaaaa bayılıyorum ben ipektosa tanımadan fanı oldum :)) yanaklarını ısırasım geliyo nası tatlı bişey o öyle :) Demek kardeş geliyo ona Allah analı babalı büyütsün şimdiden :))

günaydın kızlaar 1saatlik uykuyla işe geldim sinir mideme vurdu sanıyorumm benim için dua ediin aramayınca daha çok geriyorum kendimii moralm bozuluyoor bugün arar inşallahh

Gunaydın herkese.
Kara bulutlar dolasıyor sanırım bazılarımızda.
Bız dun gece 1.5 a kadar kavga ettık.
Cok kırgınım.Kolay kolay geçmeyecek.Hıcbısey ıstemıyorum su anda.
Yalnız kalmak ıstıyorum.Bu ılk defa oluyor yalnız kalmak ıstemem.
Normalde tartssak bu his olmazdı bende.
Agustostan berı ılk defa boyle tartıstık.
Butun gece agladım.Allah kahretsın.
Bugun okula fotografcı gelıcek okul fotografı cekıcek.Teker teker sınıfımdakı ogrencılerıımle de cekıcekler.
Benım aglamaktan gozlerım kurbaga gibi

aynı hisler bende de var canm sizin konuda mı anlamsız bişey bilmiyorum ama Allahm yardımcımız olsun ya kötü davranmakta istemiyorum şurda yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik sayılır sorunsuz bitirelm şu askerliği diyorum ama sabrımı sınıyo resmen

Bizde dün gece tartıştık. sanırım kara bulutlar dolaşıyo gerçekten.
ve nedenide saçma sapan bişey.
Küs uyuduk dün gece ama çok büyük bi olay değil bugün düzeliriz diye umuyorum.

canım bu köşeye bende bayıldım. gerçekten hem çok cici hem de çok şık
bende aynen senin gibi düşünüyorum ayrı bi oturma odası yapmak çok gereksiz

Canım biz salon için bu köşe takımına karar verdik fakat gelenler menemen testisi gibi dizilmesinler diye bir tane yine aynı modelin 3'lü koltuğundanda almaya karar verdik. 2 tane de berjerimiz olacak zaten o zaman misafirlerimize yeter görüşündeyiz. Evimizin resimlerini haziranda yükleyeceğim buraya.

Biz düşündük canım ailecek fasıl'a gidiyoruz. İzmir'de Levent Marina var oradaki Potiri Meyhane'ye gitmeyi planladık. Şöyle rakılı mezeli dansözlü bir kutlama yapacağız kalabalık bir aile grubu olarak.

Canım paylaştığın evlerin hepsini biliyorum ama ben country tarzını çok sevmiyorum. Evimi modern tarzda döşeyeceğim.

Canım beğenmene sevindim seninde. Benimde görür görmez içim açıldı kimbilir evimde nasıl güzel durur. Bizde bebek odası olacak odayı bir kaç yıl hem giyinme hemde misafir odası şeklinde kullanmayı planlıyoruz. Bir açılır çekyat, karşısına ufak bir led tv, ıvır zıvır alacak bir dolap koyacağım. Yatak odamızdaki dolaba sığmayan eşyalarımızı o dolaba koyacağım.

triplii canımm köşe takımı çok güzel, renkleride çok güzel...

Bende bayıldım bendeeee. Ve kilim mobilya kaliteliymiş arkadaşlar ondan fiyatları biraz yüksekmiş.

Son düzenleme:

canım bizde fasıl planladık şirketteki arkadaşlarımızla fasıla gidicez :)

günaydın kızlaar 1saatlik uykuyla işe geldim sinir mideme vurdu sanıyorumm benim için dua ediin aramayınca daha çok geriyorum kendimii moralm bozuluyoor bugün arar inşallahh

Canım arayacak göreceksin. Sıkma canını.

Son zamanlar zaman daraldıkça görüşmediğimiz gün sayısı artıyor şafak sıkıştırıyor onların tabiriyle sinirleri bozuluyor o yüzden daha gergin oluyorlar zaten ayrılıklarda bu dönemde yaşanıyor. Bu dönemde biraz daha sabırlı olmak gerekiyor. He deyip geçeceğiz kısacası. Gerçi akıl veriyorum ama uygulayabiliyor muyum hayır.

Bizde dün gece tartıştık. sanırım kara bulutlar dolaşıyo gerçekten.
ve nedenide saçma sapan bişey.
Küs uyuduk dün gece ama çok büyük bi olay değil bugün düzeliriz diye umuyorum.

Şafak sıkıştırıyor bebeğim sabırları kalmadı artık bende farkındayım. Acemilikte bir kere tartıştığımızı hatırlamıyorum ama son zamanlarda onun yaptığı yanlışların ve benim bitsin demelerimin sayısını ben hatırlamıyorum.

Günaydın kızlar

Kızlar az daha sabırlı olun dönücekler orada hepsi stres altında kavuşunca bunları hatırlamıcaksınız bile

Tripli canım bende bir odayı böle modern yapablrm yani senin beğendgn koltuk takımı country sınıfı bana göre country modern karısımı ben yatak odamı ve kitaplğmn olacağı odayı full country yemek yenilecek odayıda modern ve country çîzgilerle bütünlücem bana göre içindr çiçek olan her tarz geleneksel bir country oluyor

kızlar noluyo nazar mı değiyo sizeee
üzmeyin kendinizi lütfen herşey hallolur barışırsınız en kısa zamanda , bazı şeylere takılmayın çok, askerde diyip geçin

aa bide unutmadan bişey söyliyim serhat serkan güzelsoy a dün akşam mail attım sağolsun hemen geri dönüş yaptı paket fiyatlarını yolladı. bana uygun gibi geldi, face den fotoğraflarına da videolarına da baktım. düğünde hem belgesel foto hem video isteyenlere duyurulurrrrrrr....
ben kuzularıma gidiyorum akşama görüşürüzzzz

Evet canım çiçekli koltuk tek başına düşünülürse tam bir country tarzı aslında. Ama L koltuk girince devreye moderne kayıyor. Bende sadece yatak odamı country düşünmedim değil bir kaç yıl öncesine kadar yere yakın yatak modellerinden hoşlanırdım fakat bu sene yüksekçe yatak modelleri hoşuma gidiyor. Sanki daha sıcak bir yatak odası havası veriyor. Daha uyunur, daha rahat geliyor gözüme yataklar. Bir ihtimal yatak odam country olabilir.

Bak bu da benim çok beğendiğim bir country örneği. Bloğu da var aynı zamanda. Çok özgün buluyorum kendisini. Evinin eski hali bloğunda var o evi acayip güzel bir country tarzında yaşam alanına dönüştürmüş. Özelikle lavobası beni benden aldı.

http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/548308-smyrnein-evi.html
Şu aptal şirketteki aptal insanların tamamına toplu katliam yapıcam en sonunda!!

Bende!

Son düzenleme:
tripli canım bloguda topikide takip ediyorum ev çok güzel amaa ben böyle yapamıcam benimkinde modern country birleşimi olucak o tarzın bir ismiide var ama unuttum biraz ada kokucak evim :))) azcıkta modern çünkü sevgilim modernden hoşlanıyor

bu paylaştığım linkteki arkadaşımın çeyizinide evinide çok beğeniyordum bak onunda evi country ve L koltuk aldı tepe homeden herşey bir yana koltuğumun rengi böyle olucak ama perdelerde çiçek detayları olucak çok pembeyle boğamam benimki çiçekten çok haz etmiyor öyle aynı şekilde pembeyide o kadar kullanmıcam dekorasyona yöneliyorum o yüzdne hep

http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/542302-aqualillynin-evi.html

yatakta bende yüksek tercih ediyorum canım o gösterdiğim modelden alıcam cibinliksiz felan çok beğeniyorum o modeli

Son düzenleme:

Canım biliyorum Aqualilynin evinide. Sanırım ikimizde o bölümü fazlasıyla takip ediyoruz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…