soyleme bari suphelensen de kocana :) supri olsn
testin sonucunun resmini cekip gonderirisin :)
ay harika
benim de gorumcemin cok sirin bi yavrusu var
bubble m ve trpilciim resimleri goruyodr face den :)
simdi daha o kuccccucuk kenn 2. ye hamile gorumcem :)
esime onu dedim de
vay anasini ya biz daha 1. yapamadan onlar 2 ye mi gecti , elimi cok cabuk tutmaliyim arayi acmamaliyim dio :)
aynı hisler bende de var canm sizin konuda mı anlamsız bişey bilmiyorum ama Allahm yardımcımız olsun ya kötü davranmakta istemiyorum şurda yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik sayılır sorunsuz bitirelm şu askerliği diyorum ama sabrımı sınıyo resmenGunaydın herkese.
Kara bulutlar dolasıyor sanırım bazılarımızda.
Bız dun gece 1.5 a kadar kavga ettık.
Cok kırgınım.Kolay kolay geçmeyecek.Hıcbısey ıstemıyorum su anda.
Yalnız kalmak ıstıyorum.Bu ılk defa oluyor yalnız kalmak ıstemem.
Normalde tartssak bu his olmazdı bende.
Agustostan berı ılk defa boyle tartıstık.
Butun gece agladım.Allah kahretsın.
Bugun okula fotografcı gelıcek okul fotografı cekıcek.Teker teker sınıfımdakı ogrencılerıımle de cekıcekler.
Benım aglamaktan gozlerım kurbaga gibi
Gunaydın herkese.
Bugun okula fotografcı gelıcek okul fotografı cekıcek.Teker teker sınıfımdakı ogrencılerıımle de cekıcekler.
canım bu köşeye bende bayıldım. gerçekten hem çok cici hem de çok şık
bende aynen senin gibi düşünüyorum ayrı bi oturma odası yapmak çok gereksiz
güzell asker yarenleriii
dertliler küsler konuşabilenler konuşamayanlarrrr
size bişi sorucammmm şimdiii benim koca ayıcık ocakta gelicek yaa
siz dönüşünde ne planlar yapıyosunuz yani özel parti falan yada özel bişi düzenlicekmisnizzz
ben öle bişi yapmak istiyorum ama ameliyat olucam o zaman güzel bişiler olsun istiorum kalabalıkk olsunn
kafanızda varmı bişilerrr ??
bu arada 3/2si bittiii 4tan aaşağı düşünce bişi kalmıcak galibaa :):)))
tripli canım paylaştığın model çok güzel ben evimde salon oturma odası ayrımına girmicem hepsi bir odada olablr yemek oturma tv hepsi olablr
fiyat olarak makul bir fiyat benim beğendiğim yatak odası sadece 8000 laura ashley tasarımı modakoda satılıyor
koltuk ve yemek masa sandalyelerde 7 8 buluyor o biraz pahalı ama olsun ben herşeyi çiçekli alıcam country ingiliz evi tarzı ibşi yapıcam ağır değil içinde çiçekler herşey olucak
evimi bu tarz döşicem koltuklarım ekru olucak ve üstündeki yastıklar minik çiçekli ve perdeyle uyumlu olucak ,yemek masası bu tarz ama çiçeksiz sandalyeler olucak ekru yada o tonlar tercihim
Eki Görüntüle 558348 Eki Görüntüle 558349 Eki Görüntüle 558343
yatak odası ise ben bu modeli alıcam tabi üstünde dğeiştirmeler yapıcam 1 senedir bu modele aşığım cibinik felan olmucak malum boğar istanbulun evleri büyük geniş olsa alırdım ama cibinliksiz tercihim
Eki Görüntüle 558338
forumdan bu başlıkları okumam bana hep yardımcı oldu burdaki evleri çok beğeniyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/488941-minenesin-evi.html
http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/521182-masal-home-sweet-home.html
http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/513244-9829-home-sweet-home-9829-a.html
bu linkin sahibinin mükemmel bir çeyizi vardı geçen yıl hepimiz ona danışarak birşeyler almıştım 1 senedir mutlu bir yuvası var
http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/427883-miss_curiousun-evi.html
ayy çok şirinmiş bu köşe takımı yaabende oturma odası düşünmüyorum ama salonun dışında bi çalışma odası yapıcam kütüphane ve çalışma masası olucak, eğer geniş bi oda olursa bi köşesine de yatak olabilen çiçekli şirin bi köşe takımı ve küçük de bi tv koyucam hem misafir falan kalır gelince hemde birimiz mühendis birimiz öğretmen olunca çalışıcak bi alanımız olur. ee bide tartışınca falan gidipte trip atıcak kafamızı dinlicek bi alanımız olur
triplii canımm köşe takımı çok güzel, renkleride çok güzel...
güzell asker yarenleriii
dertliler küsler konuşabilenler konuşamayanlarrrr
size bişi sorucammmm şimdiii benim koca ayıcık ocakta gelicek yaa
siz dönüşünde ne planlar yapıyosunuz yani özel parti falan yada özel bişi düzenlicekmisnizzz
ben öle bişi yapmak istiyorum ama ameliyat olucam o zaman güzel bişiler olsun istiorum kalabalıkk olsunn
kafanızda varmı bişilerrr ??
bu arada 3/2si bittiii 4tan aaşağı düşünce bişi kalmıcak galibaa :):)))
günaydın kızlaar 1saatlik uykuyla işe geldim sinir mideme vurdu sanıyorumm benim için dua ediin aramayınca daha çok geriyorum kendimii moralm bozuluyoor bugün arar inşallahh
Gunaydın herkese.
Bizde dün gece tartıştık. sanırım kara bulutlar dolaşıyo gerçekten.
ve nedenide saçma sapan bişey.
Küs uyuduk dün gece ama çok büyük bi olay değil bugün düzeliriz diye umuyorum.
Günaydın kızlar
Kızlar az daha sabırlı olun dönücekler orada hepsi stres altında kavuşunca bunları hatırlamıcaksınız bile
Tripli canım bende bir odayı böle modern yapablrm yani senin beğendgn koltuk takımı country sınıfı bana göre country modern karısımı ben yatak odamı ve kitaplğmn olacağı odayı full country yemek yenilecek odayıda modern ve country çîzgilerle bütünlücem bana göre içindr çiçek olan her tarz geleneksel bir country oluyor
Şu aptal şirketteki aptal insanların tamamına toplu katliam yapıcam en sonunda!!
tripli canım bloguda topikide takip ediyorum ev çok güzel amaa ben böyle yapamıcam benimkinde modern country birleşimi olucak o tarzın bir ismiide var ama unuttum biraz ada kokucak evim :))) azcıkta modern çünkü sevgilim modernden hoşlanıyor
bu paylaştığım linkteki arkadaşımın çeyizinide evinide çok beğeniyordum bak onunda evi country ve L koltuk aldı tepe homeden herşey bir yana koltuğumun rengi böyle olucak ama perdelerde çiçek detayları olucak çok pembeyle boğamam benimki çiçekten çok haz etmiyor öyle aynı şekilde pembeyide o kadar kullanmıcam dekorasyona yöneliyorum o yüzdne hep
http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/542302-aqualillynin-evi.html
yatakta bende yüksek tercih ediyorum canım o gösterdiğim modelden alıcam cibinliksiz felan çok beğeniyorum o modeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?