347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Canım biliyorum Aqualilynin evinide. Sanırım ikimizde o bölümü fazlasıyla takip ediyoruz.

benim abone olduğum konularda ayrıca evlilik süreci ile ilgili çok paylaşımı oldu çoğu şeyi ondan öğrenmişimdir ben canım benim fikirklerimin yönünde yardımcı oldu

2013 yılı gelinlerden cookinin evi belli oldu oda haziranda evlendiğinde açar topiğk zaten onun çeyizidde harika mesela çeyiz konusu ve ev konusunda

dieğr paylaştığın evin sahibi arkadaşın çeyizide zecvkliydi evide zevkli olmuş vee o kocasına kavuşmuş yrtdışındalardıda bekliyordu kocasını

ne güzel herkes gün gelip kavşuyor alllahım nasip et ne olursun bende yarime kavuşayım

hepimiz mutlu olalllım inşallah

benimkiii kitap okucakmış şok içindeyim haftasonu kitap alcakmış
ben sultanı öldürmek ve istanbul hatırasını dedim oda bana ben onları okumucam cinayet kitabı okucam dedi bende ne alaka bunlar zaten cinayet dedim sonra kıvıryor ama ben ubnları okumam felan filan gıcıkmıdır nedir yaaaa sırf ben tavsiye ediyorum die burnu havada edebiyat dünyasından bir haber bide kitap okucakmışşş
askerlikte iyice sıyırıyor bunlar sanırsam kitap okuması bana hiç normal gelmedi bu adam eline birgün kitap almamış biriyse anormal ve mühendisse hepsen anormaldir

bide cinayet okucakmıuş şaşırdı iyice :)))))))))

Canım benim sevgilim kitap deyince esneyen bir insandır. O kadar nefret eder kitap okumaktan. Fakat gel gör ki askerde hunger games serisini bitirdi.
Sherlock holmes okudu. Agatha Christie kitabı okudu. Düşün psikolojiyi

Son düzenleme:
Canım benim sevgilim kitap deyince esneyen bir insandır. O kadar nefret eder kitap okumaktan. Fakat gel gör ki askerde hunger games serisini bitirdi.
Sherlock holmes okudu. Agatha Christie kitabı okudu. Düşün psikolojiyi

inanmıyorum kitap okuduklarına hayretler içindeyim herşeyi geçtim benimki iş kitaplarıda alıp okuaycağım dedi hala şaşkınım merci sölemişti onun sevgiliside cinayet okucakmış felan o zamanda şaşırmıştım şimdi dahada şaşkınım benimkide gittti askerin son günleri böyle oldu :)))))

Evet cinayet romanlarına sardılar hepsi
Hayır acaba komutanları öldürme planımı yapacaklar

Evet cinayet romanlarına sardılar hepsi
Hayır acaba komutanları öldürme planımı yapacaklar

valla duyduğumdan beri gülüyorum benimki hem kitap okucak hemde cinayet romanı şoklardayım hepsi aynı bunların demek canım komutanalara saldırcaklar herhal :))))))

benimki şimdi normalleştimi anormalmi oldu ahahahahaha yorumsuzum dalga geçiyorum bana çok şımardın diyor ama cidden ben 6 senedir bu adama kitap okutamadm yapamadığım askerlik yaptı yaa hey gidi askerlik hey

Hepsinin kitap okuma vakti sanırım.
Benimki de dün o koğusun gurultusunde kıtap okumak istedi.Arkadasından almış.
Hala kırgınım.Dun bır ton kavga sonrası hiç birşey yokmuş gibi kuzumlu öptümlü mesaj geldi.
Kırgınım ya.Konuşmak istemiyorum.Cidden istemiyorum.Kafam rahat değil şu anda.

Dün bende sıkıntıdan çingeneler zamanını izledim. Bütün sıkıntım gitti

:) benimki normalde okurdu ama askerde daha cok okumaya basladı ben bir kitap okuyana kadar o 2tane bitiriyor

Kuzular çok moralim bozuk yaa
Komutanları kesin talimat vermiş yarın 8 tane barfiks çekemeyen herkesin çarşısı tamamen kilitlenicekmiş bidaha çıkamicaklarmış çarşıya.
Sevgilimde en fazla 3 tane çekebiliyomuş 8 tane çekmem imkansız diyo
ve bunu gerçekten yapıyolarmış ordaki diğer bölüklerin kitlemişler hep.
Çarşıya çıkamazsa çok üzülücem bidaha göremicem kamerada, mesajlaşamicaz vs. daha 7 hafta vardı

komutanlar kendilerini tatmin etmek için herşeyi yaptırıyorlar

Canım moralini bozmak gibi olmasın ama evet gerçekten yapıyorlar. Bir kişi yerine tüm bölük de yanabiliyor. Hiç acımıyorlar. Benim erkek arkadaşımın çarşısı 5 hafta kilitli. Son haftadayız artık. Bide bu hafta komutan buna bir iş vermiş yapmış çok hoşuna gitmiş komutanın komutan demişki sana çarşı çift çarşı yazıyorum demiş. Benimki de demişki komutanım çarşım kilitli benim. O zaman çarşının kilidini kaldırıyorum demiş. Ama zaten bu hafta son olarak çıkmayacaktı. Yani mantıksız mantıksız nedenlerle kafalarına göre hareket ediyorlar sıkma canını. Hiç çarşıya çıkamayanlar var onları düşünüp teselli bulmak gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…