Canım biliyorum Aqualilynin evinide. Sanırım ikimizde o bölümü fazlasıyla takip ediyoruz.
benimkiii kitap okucakmış şok içindeyim haftasonu kitap alcakmış
ben sultanı öldürmek ve istanbul hatırasını dedim oda bana ben onları okumucam cinayet kitabı okucam dedi bende ne alaka bunlar zaten cinayet dedim sonra kıvıryor ama ben ubnları okumam felan filan gıcıkmıdır nedir yaaaa sırf ben tavsiye ediyorum die burnu havada edebiyat dünyasından bir haber bide kitap okucakmışşş
askerlikte iyice sıyırıyor bunlar sanırsam kitap okuması bana hiç normal gelmedi bu adam eline birgün kitap almamış biriyse anormal ve mühendisse hepsen anormaldir
bide cinayet okucakmıuş şaşırdı iyice :)))))))))
Canım benim sevgilim kitap deyince esneyen bir insandır. O kadar nefret eder kitap okumaktan. Fakat gel gör ki askerde hunger games serisini bitirdi.
Sherlock holmes okudu. Agatha Christie kitabı okudu. Düşün psikolojiyi
inanmıyorum kitap okuduklarına hayretler içindeyim herşeyi geçtim benimki iş kitaplarıda alıp okuaycağım dedi hala şaşkınım merci sölemişti onun sevgiliside cinayet okucakmış felan o zamanda şaşırmıştım şimdi dahada şaşkınım benimkide gittti askerin son günleri böyle oldu :)))))
Evet cinayet romanlarına sardılar hepsi
Hayır acaba komutanları öldürme planımı yapacaklar
valla duyduğumdan beri gülüyorum benimki hem kitap okucak hemde cinayet romanı şoklardayım hepsi aynı bunların demek canım komutanalara saldırcaklar herhal :))))))
benimki şimdi normalleştimi anormalmi oldu ahahahahaha yorumsuzum dalga geçiyorum bana çok şımardın diyor ama cidden ben 6 senedir bu adama kitap okutamadm yapamadığım askerlik yaptı yaa hey gidi askerlik hey
kızlarrrrrrr ceza vermemişler sevdiceğime.Astsubay cok yorgunsun bu seferlik uyudugunu görmezden geleceğim demiş.
çok sevindim valla canım hadi gözünüz aydın,bir daha da daha dikkatli olur zaten.
Kuzular çok moralim bozuk yaa
Komutanları kesin talimat vermiş yarın 8 tane barfiks çekemeyen herkesin çarşısı tamamen kilitlenicekmiş bidaha çıkamicaklarmış çarşıya.
Sevgilimde en fazla 3 tane çekebiliyomuş 8 tane çekmem imkansız diyo
ve bunu gerçekten yapıyolarmış ordaki diğer bölüklerin kitlemişler hep.
Çarşıya çıkamazsa çok üzülücem bidaha göremicem kamerada, mesajlaşamicaz vs. daha 7 hafta vardı
komutanlar kendilerini tatmin etmek için herşeyi yaptırıyorlar
Kuzular çok moralim bozuk yaa
Komutanları kesin talimat vermiş yarın 8 tane barfiks çekemeyen herkesin çarşısı tamamen kilitlenicekmiş bidaha çıkamicaklarmış çarşıya.
Sevgilimde en fazla 3 tane çekebiliyomuş 8 tane çekmem imkansız diyo
ve bunu gerçekten yapıyolarmış ordaki diğer bölüklerin kitlemişler hep.
Çarşıya çıkamazsa çok üzülücem bidaha göremicem kamerada, mesajlaşamicaz vs. daha 7 hafta vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?