347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

hayır canım daha 1kez cıktı.herhafta cesitli sebeplerden dolayı carsı kilitleniyor herkesin.mesela dün gece nöbette biri kendini vurmus yanlıslıkla bu hafta sonu yine iptal carsılar.

Kıyamam yaa aynı şehirde olupta görüşememekte çok kötüymüş :/
istedikleri gbi oynuyolar işte insanlarla

Aslında hiç kimse sevmedi...
Bir ben sevdim seni...
Severmiş gibi değil...
Kana kana sevdim...
Tıka basa...
Dolu dolu sevdim...
Aslında kimse sevmedi seni...
Sevmekten çekindi...
Oysa ben...
Yana yana sevdim...
Bile bile sevdim...
Aklımdan zorum var gibi...
Aklıma silah dayanmışcasına...
Mecburmuş gibi...
Başka çarem yokmuşcasına...
Bir ben sevdim seni...
Aslında bir sen sevmedin beni...
Herkesi sevdiğin gibi...

__Can Yücel__

Son düzenleme:
kızlar tam 4 saattir aralıksız msnde askerimle görüştüm bu van işi ikimizede çok iyi geldi.artık gelene kadar bununla idare edecez,napalım.Allah bizlerede askerlerimizede güç versin sabır versin kalan günlerde bitsin artık.Allah'ım hepsini korusun..

Evet cinayet romanlarına sardılar hepsi
Hayır acaba komutanları öldürme planımı yapacaklar

ayyy kızlar çok güldüm yazdıklarınızaaa eeee siz bana az gülmemiştiniz benimki cinayet romanı yazıyomuş sultanı öldürmek ten esinlenip diyince
bakın sizin başınıza da geldi bi tuhaf oldu bunlar yahuuu normalde eline kitap almayan mühendis bey kitap okumayı bırak bide yazmaya başladı

Benimki hep şey derdi aman ne var be ben kitap yazmak istesem yazarım ne okucam başkalarının yazdığı şeyi
Sıkıntıdan en iyi dostu kitap oldu yani

Benimki hep şey derdi aman ne var be ben kitap yazmak istesem yazarım ne okucam başkalarının yazdığı şeyi
Sıkıntıdan en iyi dostu kitap oldu yani

benimki kitapçıya girdiğimizde kitaplara bakmaz direkt cd bölümüne koşardı, şimdi kitapçıdan çıkmıyo çarşıya çıkınca

güldüm ama bir sor niye güldüm garibime gitmişti hiç yaşamıcam sandım ama seninkinin arkasından benimkide cinayet romanı yazarmış bide benimkide mühendis bunların kafaları bir değişik anlamıyorum :)))))kitaptan hoşlanmazlar neyin kafasındalar yaaa
benimki kütüphane olayına bile gelmez d&r da buhran basar oyun bakar hep yalvardım aynı anda aynı kitabı okuyalım duygularımız nasıl olcak hangi karakteri kendimiz gibi görüp yaptıkları haklı gelcek dedim ama yok banamısın demedi o değilde benim hatrıma okumadı askerlikte okuyor gülesim geliyorrr

haftasonu ders çalışcam diyorum ben çarşıya çıkcam bana dinelnceni ayrııcan dimi diyor he aşkım dedim sonra sende kitap okursun dedim tabi okurum kameranın karşısında sen ders çalış bende sesiz sesiz romanımı okurum dedi

alllahımmm krizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

hahahahah yok yok iyi değil bunlarr hiç iyi değil

yaaaa bayılıyorum ben ipektosa tanımadan fanı oldum :)) yanaklarını ısırasım geliyo nası tatlı bişey o öyle :) Demek kardeş geliyo ona Allah analı babalı büyütsün şimdiden :))
:) âmin kuşum :)))
bnm kuzum bi tane ya.. Çocuğum olursa bi gün inşallah ona benzerrr

tartışan kızçlerim ,chelzym, çok üzüldüm
özlemin ağırlığı yetmiyor gibi bir de tartışma
sıkmayın canınızı sakın düzelir.. Bazen hepsine bi haller oluyOr ama , ben eminim orada canlarını sıkan bir komutan oluyor saçma sapan bir şeyden dolayı azar yiyorlar sonra da canlarının sıkıntısı bize yansıyor :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…