Hiç çıkamayanlar var biliyorm ama çok alışmıştım her hafta sonu yüzünü görmeye
işte bizimkide hep kilitli carsı.sözde aynı sehirdeyiz daha 1kez cıktı carsıya canım.
aa aynı şehirdesiniz ve görüşemiyomusunuzz?
hayır canım daha 1kez cıktı.herhafta cesitli sebeplerden dolayı carsı kilitleniyor herkesin.mesela dün gece nöbette biri kendini vurmus yanlıslıkla bu hafta sonu yine iptal carsılar.
Kıyamam yaa aynı şehirde olupta görüşememekte çok kötüymüş :/
istedikleri gbi oynuyolar işte insanlarla
inanmıyorum kitap okuduklarına hayretler içindeyim herşeyi geçtim benimki iş kitaplarıda alıp okuaycağım dedi hala şaşkınım merci sölemişti onun sevgiliside cinayet okucakmış felan o zamanda şaşırmıştım şimdi dahada şaşkınım benimkide gittti askerin son günleri böyle oldu :)))))
Evet cinayet romanlarına sardılar hepsi
Hayır acaba komutanları öldürme planımı yapacaklar
ayyy kızlar çok güldüm yazdıklarınızaaaeeee siz bana az gülmemiştiniz benimki cinayet romanı yazıyomuş sultanı öldürmek ten esinlenip diyince
bakın sizin başınıza da geldibi tuhaf oldu bunlar yahuuu normalde eline kitap almayan mühendis bey kitap okumayı bırak bide yazmaya başladı
Benimki hep şey derdi aman ne var be ben kitap yazmak istesem yazarım ne okucam başkalarının yazdığı şeyi
Sıkıntıdan en iyi dostu kitap oldu yani
ayyy kızlar çok güldüm yazdıklarınızaaaeeee siz bana az gülmemiştiniz benimki cinayet romanı yazıyomuş sultanı öldürmek ten esinlenip diyince
bakın sizin başınıza da geldibi tuhaf oldu bunlar yahuuu normalde eline kitap almayan mühendis bey kitap okumayı bırak bide yazmaya başladı
ayyy iyikide kitaba sardılar ya müziğe sarsalardı ajdar gibi olurlardı mazalllah amanınn
güldüm ama bir sor niye güldüm garibime gitmişti hiç yaşamıcam sandım ama seninkinin arkasından benimkide cinayet romanı yazarmış bide benimkide mühendis bunların kafaları bir değişik anlamıyorum :)))))kitaptan hoşlanmazlar neyin kafasındalar yaaa
benimki kütüphane olayına bile gelmez d&r da buhran basar oyun bakar hep yalvardım aynı anda aynı kitabı okuyalım duygularımız nasıl olcak hangi karakteri kendimiz gibi görüp yaptıkları haklı gelcek dedim ama yok banamısın demedi o değilde benim hatrıma okumadı askerlikte okuyorgülesim geliyorrr
haftasonu ders çalışcam diyorum ben çarşıya çıkcam bana dinelnceni ayrııcan dimi diyor he aşkım dedim sonra sende kitap okursun dedim tabi okurum kameranın karşısında sen ders çalış bende sesiz sesiz romanımı okurum dedi
alllahımmm krizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
:) âmin kuşum :)))yaaaa bayılıyorum ben ipektosa tanımadan fanı oldum :)) yanaklarını ısırasım geliyo nası tatlı bişey o öyle :) Demek kardeş geliyo ona Allah analı babalı büyütsün şimdiden :))
iyi akşamlar kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?