hosgeldinnnn cnm
Ne var ne yok
:)))) hahahgeldiğinde ahmet ümitin kalın kaplı kitaplarını frizbi gibi fırlatcam aşkıma ben dedim dedim oku die askerde okuyo hayret bişi
iyi canım nolsun ya vakit geçiriyorum işte bi tuhafım bu aralar değişik bi mutluluğum var ama niye bilemedim
iyi canım nolsun ya vakit geçiriyorum işte bi tuhafım bu aralar değişik bi mutluluğum var ama niye bilemedim
dyyguss ben hastayimnasılsınız kızlar
ben bildimmm
hem gelicekleri yaklastiii
hem de dugun hazirliklariiiiiii :)
valla anlayamadım ki değişik bi mutluluk, bide bugün aradı telefonda konuşcak hiçbişey bulamadık ya bi tuhaf oldum niye konuşmuyosun dedim hep aynı hayatım ne anlatıyım dedi size de oluyomu bazen böyle
dyyguss ben hastayimsenden naberrrrrr
nasılsınız kızlar
ay sorma ya ne yedim ne izledim sadece o kdrvalla anlayamadım ki değişik bi mutluluk, bide bugün aradı telefonda konuşcak hiçbişey bulamadık ya bi tuhaf oldum niye konuşmuyosun dedim hep aynı hayatım ne anlatıyım dedi size de oluyomu bazen böyle
dyyguss ben hastayimsenden naberrrrrr
ay sorma ya ne yedim ne izledim sadece o kdr
bi de surekli msjlasyrz tel e bsy kalmiyo:)
Bazen canım yaşadığımız tüm olaylar monoton olduğu için tabi o orda nöbet tut yat kalk mıntıka bizde evde işi olanlar işte
geçmiş olsun canım herkeste bi salgın varyaaaa
iyiyim duygu sen nasılsın???
:) gribal enfeksiyon tatlim cok mersiiii :)geçmiş olsunn... neyin var..hemşiren olayım mııı
Bizde öyleyiz ama pazartesi hastaneden çıkıp karakola dönünce telefon teslim edilecek günde 5-10 dk ankesöre talim edeceğiz yine
olsunn uzulme
biticek gidicek tamamen insallahhhh
atlaticaz
olsunn uzulme
biticek gidicek tamamen insallahhhh
atlaticaz
Bizde öyleyiz ama pazartesi hastaneden çıkıp karakola dönünce telefon teslim edilecek günde 5-10 dk ankesöre talim edeceğiz yine
az kaldı canım ya.. kasımda bitti sayılır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?