347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

geldiğinde ahmet ümitin kalın kaplı kitaplarını frizbi gibi fırlatcam aşkıma ben dedim dedim oku die askerde okuyo hayret bişi

geldiğinde ahmet ümitin kalın kaplı kitaplarını frizbi gibi fırlatcam aşkıma ben dedim dedim oku die askerde okuyo hayret bişi
:)))) hahah
birak okusun yaa
alisir da belki donunce de devam eder:)
bnm de en buyuk hayalim ben sahilde kitap okurken yanimda bana eslik eden bi koca:)
surekli hadi denize gidelim hadi kayaga gidelim hadi odaya gidip uyuyalim diye mikmiklenmeyen bi es istyrm :)

ben bildimmm
hem gelicekleri yaklastiii
hem de dugun hazirliklariiiiiii :)

valla anlayamadım ki değişik bi mutluluk, bide bugün aradı telefonda konuşcak hiçbişey bulamadık ya bi tuhaf oldum niye konuşmuyosun dedim hep aynı hayatım ne anlatıyım dedi size de oluyomu bazen böyle

valla anlayamadım ki değişik bi mutluluk, bide bugün aradı telefonda konuşcak hiçbişey bulamadık ya bi tuhaf oldum niye konuşmuyosun dedim hep aynı hayatım ne anlatıyım dedi size de oluyomu bazen böyle

Bazen canım yaşadığımız tüm olaylar monoton olduğu için tabi o orda nöbet tut yat kalk mıntıka bizde evde işi olanlar işte

dyyguss ben hastayim senden naberrrrrr

geçmiş olsun canım herkeste bi salgın varyaaaa

nasılsınız kızlar

iyiyim duygu sen nasılsın???

ay sorma ya ne yedim ne izledim sadece o kdr
bi de surekli msjlasyrz tel e bsy kalmiyo:)

sorma ya isyerinde de herkes hasta

sagol canimm
ben sirinleri izlicem :) opuyorum cokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…