347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Fener in maçı başlayacak benimkinden ses gelmez artık.. Fener deyince akan sular durur... Ben de GSliyim

ayy benimki de izlesemmi yatsam mı diye düşünüyodu, fanatik fenerlinin düştüğü hallere bak 3 buçukta nöbete kalkınca ne fenerlilik kalıyo ne bişey canım benim ya gelse de maçlara gitsek yine

iyi akşamlar kızlarrr, nasılsınız
bugün evim sensin furyasına bende katıldım ama pek beğenmedim doğrusunu söylemek gerekirse. aşk'sız ilk defa sinemaya gittim filimden çok ona ağladım

bugün evim sensin furyasına bende katıldım ama pek beğenmedim doğrusunu söylemek gerekirse. aşk'sız ilk defa sinemaya gittim filimden çok ona ağladım

oy canım ya ben o gelene kadar hayatta gitmem sinemaya gerekirse ilerde dvd sini alır evde izleriz tüm filmleri.. ama hepte aklım sinemada kaldı bulut atlasını izlemek istiyorum, evim sensini izlemek istiyorum, twilight ın son filmini izlemek istiyorummm hep güzel filmler bu 5 ay içinde çıktı yaa

bizde çok atışırız derbiyi izlemeye gideriz o fener formasını giyer ben beşiktaş ama sen sonunda yine sarılırız böyle

biz o gün kavga etmişsek ve o akşam o arkadaşlarıyla maça falan gidiyosa ozaman ben fenerliliğimi bi kenara bırakıp inşallah allah razı gelmez de kaybedersiniz diyorum az değilim bende ya

hoşgeldin canım,beğenmedin demek genelde gidenler abartıldığı kadar güzel değil diyor..kıyamam yaa üzüldün demek gelsinde bol bol gidersiniz inşallah..bizde çok özledik beraber sinemaya gitmeyi,insan hep onla gitmeye alıştı mı başkasıyla gittiğinde eksik hissediyor kendini..

bizde çok atışırız derbiyi izlemeye gideriz o fener formasını giyer ben beşiktaş ama sen sonunda yine sarılırız böyle

oy oy maşallah... Bizde son maçız babam ben kuzenlerim saygıdeğer nişanlım hep birlikte izledik geçen dönem ayyy yenildi fb benimki bozardı kızardı babamların yanında bişey de diyemedi... o an valla sırf o sinirlenmesin diye bi gol atsa bile dedim yaniii kuzenimin eşi var fenerli ikisi öldü bitti ama GS m şampiyon oldu

Ben gitmedim hiç sinemaya canımsız onu bekliyorum bilikte gideriz geldiğinde ne varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…