Fener in maçı başlayacak benimkinden ses gelmez artık.. Fener deyince akan sular durur... Ben de GSliyim
ay benimkide fenerli ya nefret ederim:)beşiktaşlıyım ben.
En azından sizinki ezeli rakip değilama nbizim düşmanlık yok yani geçen gün united maçında gs ye başarılar diledi canım :) çok uğraştı fbli yapmak için de pışşşık
Fener in maçı başlayacak benimkinden ses gelmez artık.. Fener deyince akan sular durur... Ben de GSliyim
ayy benimki de izlesemmi yatsam mı diye düşünüyodu, fanatik fenerlinin düştüğü hallere bak 3 buçukta nöbete kalkınca ne fenerlilik kalıyo ne bişeycanım benim ya gelse de maçlara gitsek yine
yani isteyen istediğini tutsun
huhuuuuu aynı biz yaaa :))
Kızlarrr hepimizin ki fenerli mi hahah
biz ikimizde fenerliyiz o yüzden atışmamız falan yok ama yinede bazen kızdırıyorum ben onu kesin kaybederiz falan diyorum
Bizi gör hele
iyi akşamlar kızlarrr, nasılsınız
bugün evim sensin furyasına bende katıldım ama pek beğenmedim doğrusunu söylemek gerekirse. aşk'sız ilk defa sinemaya gittim filimden çok ona ağladım
biz ikimizde fenerliyiz o yüzden atışmamız falan yok ama yinede bazen kızdırıyorum ben onu kesin kaybederiz falan diyorum
bizde çok atışırız derbiyi izlemeye gideriz o fener formasını giyer ben beşiktaş ama sen sonunda yine sarılırız böyle
bugün evim sensin furyasına bende katıldım ama pek beğenmedim doğrusunu söylemek gerekirse. aşk'sız ilk defa sinemaya gittim filimden çok ona ağladım
bizde çok atışırız derbiyi izlemeye gideriz o fener formasını giyer ben beşiktaş ama sen sonunda yine sarılırız böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?