biz o gün kavga etmişsek ve o akşam o arkadaşlarıyla maça falan gidiyosa ozaman ben fenerliliğimi bi kenara bırakıp inşallah allah razı gelmez de kaybedersiniz diyorumaz değilim bende ya
hoşgeldin canım,beğenmedin demek genelde gidenler abartıldığı kadar güzel değil diyor..kıyamam yaa üzüldün demek gelsinde bol bol gidersiniz inşallah..bizde çok özledik beraber sinemaya gitmeyi,insan hep onla gitmeye alıştı mı başkasıyla gittiğinde eksik hissediyor kendini..
evet ya ben sinemada onun elini tutamıcaksam, omzunda ağlayamıcaksam yemişimmmm sinemayıııı
oy oy maşallah... Bizde son maçız babam ben kuzenlerim saygıdeğer nişanlım hep birlikte izledik geçen dönem ayyy yenildi fb benimki bozardı kızardı babamların yanında bişey de diyemedi... o an valla sırf o sinirlenmesin diye bi gol atsa bile dedim yaniii kuzenimin eşi var fenerli ikisi öldü bitti ama GS m şampiyon oldu
Ben gitmedim hiç sinemaya canımsız onu bekliyorum bilikte gideriz geldiğinde ne varsa
ay çok tatlısın ya sana yaptıklarının acısını fenerbahçe çıkarsın yaniişe yarıyor mu bari öyle günlerde yeniliyorlar mı
oy canım ya ben o gelene kadar hayatta gitmem sinemaya gerekirse ilerde dvd sini alır evde izleriz tüm filmleri.. ama hepte aklım sinemada kaldı bulut atlasını izlemek istiyorum, evim sensini izlemek istiyorum, twilight ın son filmini izlemek istiyorummm hep güzel filmler bu 5 ay içinde çıktı yaa
hoşgeldin canım,beğenmedin demek genelde gidenler abartıldığı kadar güzel değil diyor..kıyamam yaa üzüldün demek gelsinde bol bol gidersiniz inşallah..bizde çok özledik beraber sinemaya gitmeyi,insan hep onla gitmeye alıştı mı başkasıyla gittiğinde eksik hissediyor kendini..
oy oy maşallah... Bizde son maçız babam ben kuzenlerim saygıdeğer nişanlım hep birlikte izledik geçen dönem ayyy yenildi fb benimki bozardı kızardı babamların yanında bişey de diyemedi... o an valla sırf o sinirlenmesin diye bi gol atsa bile dedim yaniii kuzenimin eşi var fenerli ikisi öldü bitti ama GS m şampiyon oldu
Ben gitmedim hiç sinemaya canımsız onu bekliyorum bilikte gideriz geldiğinde ne varsa
evet ya ben sinemada onun elini tutamıcaksam, omzunda ağlayamıcaksam yemişimmmm sinemayıııı
bizimde tüm aile Beşiktaşlı hep fanatiğizde nasıl bizim içimizde takımını savunacak gol attımı sevinecek bilmiyorum valla
yok kız ne yenilmesi akşam bide arıyo bak bedduan tutmadı diyo sinir şey
ayyy kavgamızı düşününce bile yüzüm gülüyo yaa
Biz trabzonlu olunca FB sevilmez pek bizde hahaahha... Canım da sessiz sakin duruyor
ozaman senin bu taktik işe yaramıyor canım yeni şeyler bulman lazım
ayyy kızlar bi film de böyle bi köpek gibi bi şey kızın kafasını ısırdı ben ayyy dedim bi sarıldım boynuna tüm sinema duydu ay dediğimi ah ah
kızlar konu fb den açılmışken bende bişey anlatayım. bizimki fanatik bi fb liydi ünideyken
biz konyadayız o zmanlar. fenerin bi maçı varmış çok önemliymiş işte 1 kere izlenilcek bi maçmış falan filan bende anlamam pek.
okuldan çıktığım gibi bizimkine gittim. yemek yedik erken bırakayım seni yurda maç var dedi bende inat tabi yok dedim. sonra maçın başlamasına 10 dk var ben yurda gidecem die tuttrdum evle arasıda çok yok ama bizimki baya bi kızdı tabi.
beni kolumdan tuttuğu gibi çeke çeke götürüyo ben arkada dilim dışarda peşnden koşturuyomm tabi biyandan da ağlıyorum geldik yurda açtım ağzımı yumdum gözümü maç benden önemli mi die sonra içine otrmuş izlediği maçtanda bişey anlamamış. halbuki sussa 5 dk gecikmelide olsa rahatça izlicekti maçını
hala söyler durur senn yüzünden maçtan bişey anlamadım die ben de ohh olsun derim
hımm üniversiteden mi arkadassınız ne güzel.bizdee :)
kızlar konu fb den açılmışken bende bişey anlatayım. bizimki fanatik bi fb liydi ünideyken
biz konyadayız o zmanlar. fenerin bi maçı varmış çok önemliymiş işte 1 kere izlenilcek bi maçmış falan filan bende anlamam pek.
okuldan çıktığım gibi bizimkine gittim. yemek yedik erken bırakayım seni yurda maç var dedi bende inat tabi yok dedim. sonra maçın başlamasına 10 dk var ben yurda gidecem die tuttrdum evle arasıda çok yok ama bizimki baya bi kızdı tabi.
beni kolumdan tuttuğu gibi çeke çeke götürüyo ben arkada dilim dışarda peşnden koşturuyomm tabi biyandan da ağlıyorum geldik yurda açtım ağzımı yumdum gözümü maç benden önemli mi die sonra içine otrmuş izlediği maçtanda bişey anlamamış. halbuki sussa 5 dk gecikmelide olsa rahatça izlicekti maçını
hala söyler durur senn yüzünden maçtan bişey anlamadım die ben de ohh olsun derim
hımm üniversiteden mi arkadassınız ne güzel.bizdee :)
ayyyy bizde çok kavga etmiştik öyle yaaaa maç yüzünden beni eve erken bırakıyo diyeeama sonra beni de götürmeye başladı maçlara , en son da fb-gs final maçına gittik amannnn hatırlamak bile istemiyorum hem yenildik hemde birsürü tehlike atlattık o kargaşada zor çıkardı beni staddan dışarı
evet canım ilk başta birbirimizden hiç hoşlanmamıştık ama arkadaşlarımız bizi tekrar bir araya getrdi vakit geçirdikçe ayrılamadık bi daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?