- 29 Temmuz 2012
- 3.618
- 41
- 163
bizde ilk tanıstığımızda sevdiceğim benim için demişki 'bu kız ne cok konusuyor hiç susmayacak galiba' demiş
bende onun için kendini beğenmiş diyordumhatta tanısmamızım 3.gününde bi kavga ettik arkadaslar bizi zor ayırdı desem yeridir
bizde ilk tanıstığımızda sevdiceğim benim için demişki 'bu kız ne cok konusuyor hiç susmayacak galiba' demiş
bende onun için kendini beğenmiş diyordumhatta tanısmamızım 3.gününde bi kavga ettik arkadaslar bizi zor ayırdı desem yeridir
en büyük aşklar kavgayla başlar sözü bir kez daha doğrulandı o zaman
bizde liseden sıra arkadaşıyız.hoca beni onun yanına ilk oturttuğu gün ağlıyordum nerdeyse bunun yanında ne işim var ben napacam şimdi diye
bizde liseden sıra arkadaşıyız.hoca beni onun yanına ilk oturttuğu gün ağlıyordum nerdeyse bunun yanında ne işim var ben napacam şimdi diye
bizde liseden sıra arkadaşıyız.hoca beni onun yanına ilk oturttuğu gün ağlıyordum nerdeyse bunun yanında ne işim var ben napacam şimdi diye[/QUOTE
hoca sayesinde büyük bi aşk doğmuş ne güzel
Ay benimki de o zamanlar sınıfta bi arkadaştan hoşlanırdı ben aralarını yapmaya çalıştım düşünün
anamm bu fenaymış
inanmıyorum sana,sonradan senin olacağını bilseydin yapmaya çalışırmıydın hiç:)Ay benimki de o zamanlar sınıfta bi arkadaştan hoşlanırdı ben aralarını yapmaya çalıştım düşünün
:) süpermiş tabi o zaman ki akıllıa bakarsan eziyet gibi olmustur
bizde liseden sıra arkadaşıyız.hoca beni onun yanına ilk oturttuğu gün ağlıyordum nerdeyse bunun yanında ne işim var ben napacam şimdi diye[/QUOTE
anamm bu fenaymış
önemli değilonun sayesinde yakınlaştık belki de sonra üni yi kazandık 2 yıl normal arkadaşımdı sonra dönüştü
inanmıyorum sana,sonradan senin olacağını bilseydin yapmaya çalışırmıydın hiç:)
kısa bir süre sonra süper olduğunu anladım canım:)
valla Allah razı olsun
kız ne bileyim bende o zaman başkasından hoşlanıyordumama ikimizin de ilkiyiz onlar platonik tek taraflıydı
kısmet işte bu işler,Allah aşklarımızı ömür boyu sürdürsün inşallah hiç azalmasın çoğalarak devam etsin.
seninki?????
biz liseden beri birlikteyiz ama çok romantik bi durum yok yani, arkadaşlarımız tanıştırdı bizi hadi bi deneyelim dedik bigün dışarı çıktık, sonra bi hafta görüşmedik sadece telefonla konuştuk. bi haftanın sonunda bi kere daha buluştuğumuzda çıkma teklifi etti bana hemde ayasofyanın içinde etrafa bakarkeno yüzden orası özeldir benim için, 8 yıldır da hiç ayrılmadık çok şükür birlikte büyüdük birbirimizin hayatına çok katkı sağladık, şu anda olduğumuz yerde olmamızda ikimizin de birbirimize çok katkısı var
biz liseden beri birlikteyiz ama çok romantik bi durum yok yani, arkadaşlarımız tanıştırdı bizi hadi bi deneyelim dedik bigün dışarı çıktık, sonra bi hafta görüşmedik sadece telefonla konuştuk. bi haftanın sonunda bi kere daha buluştuğumuzda çıkma teklifi etti bana hemde ayasofyanın içinde etrafa bakarkeno yüzden orası özeldir benim için, 8 yıldır da hiç ayrılmadık çok şükür birlikte büyüdük birbirimizin hayatına çok katkı sağladık, şu anda olduğumuz yerde olmamızda ikimizin de birbirimize çok katkısı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?