demekki ikimizde lise aşkıyız,çocukluk aşkıbizde resmen birlikte büyüdük,güzel bir duygu bence.onu çok seviyorum
Bu arada çoğu kişi lise aşkı heralde
aynen öyle canım ya bide birbirimizin herşeyini biliyoruz artık , tüm huylarımızı biliyoruz. bişey olduğundan hiç konuşmadan aklından geçeni okuyabiliyorum. o bana bişey soruyo , sonra ben cevap vermeden benim vereceğim cevabı kendi veriyo bazen sinir de oluyorum ama tam tutturuyo napıyım
Evet lise, üniversite çoğumuz çok yıllığız
aynennn bi de biz onları sevgili olmadan önce de sınıf ortamında gördük başkalarına nasıl davranıyor ne yapıyorr.. Benimki gidip kazık tübitak ın geometri sorularını getirirdi hadi yapın diye hahahazıcık zekidir mühendisimdir yapamadığım soruları ona sorardım
aynennn bi de biz onları sevgili olmadan önce de sınıf ortamında gördük başkalarına nasıl davranıyor ne yapıyorr.. Benimki gidip kazık tübitak ın geometri sorularını getirirdi hadi yapın diye hahahazıcık zekidir mühendisimdir yapamadığım soruları ona sorardım
Dilek Feneri Wish Lantern - YouTubeya yazdigim gitmedi silindi ufff
bisi buldmm acikhava dugunu olanlar yaparlar belkii ben bayildim :)
hemen paylasmak istedim
dilek balonuymus :)
harika gountu
bu arada biz de lise arkadasiyz esimle :)
:)))
bende kpss hazrlanırken ki hala kazanamadım
çözemediğim soruları telefonda konşrken sorardım saatlerce uğraştığım soruları bizimki çat die çözüverrdi akıldan
aynen öyle canım ya bide birbirimizin herşeyini biliyoruz artık , tüm huylarımızı biliyoruz. bişey olduğundan hiç konuşmadan aklından geçeni okuyabiliyorum. o bana bişey soruyo , sonra ben cevap vermeden benim vereceğim cevabı kendi veriyo bazen sinir de oluyorum ama tam tutturuyo napıyım
ayyy hiç sorma benimki anadolu lisesini zor bitirdi ite kakasonra ne olduysa çocuğa bi şevk geldi bi başladı ders çalışmaya ben bitiremez mühendisliği çok sayısal diye düşünüyodum. ama o birincilikle bitirdi demekki isteyince oluyomuş
hemen paylasmak istedim
harika gountu
hemen paylasmak istedim
harika gountu
ayyy canım bunların böyle olduğuna bakma sen, yakmaya çalışıyosun bi türlü yanmıyo, fener kısmının kağıdı falan yırtılıyo açarken onlar hiç uçmuyo zaten. tamam yaktın uçurmaya çalışırken bi rüzgar esiyo senin yanan fener yan taraftaki birinin kafasına geçiveriyo ,bazı beceriksizler kağıdını da yakıyo ateş topu oluyo sonra onlar o yüzden şahsen görmüş biri olarak hiç tavsiye etmiyorum
yok canım bizim aldıklarımız cok cabuk yandı ve ucmustu.acaba değişiyormu bilemedim
bizde tam tersiydi,benden kopya isterdi hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?