347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

demekki ikimizde lise aşkıyız,çocukluk aşkı bizde resmen birlikte büyüdük,güzel bir duygu bence.onu çok seviyorum

aynen öyle canım ya bide birbirimizin herşeyini biliyoruz artık , tüm huylarımızı biliyoruz. bişey olduğundan hiç konuşmadan aklından geçeni okuyabiliyorum. o bana bişey soruyo , sonra ben cevap vermeden benim vereceğim cevabı kendi veriyo bazen sinir de oluyorum ama tam tutturuyo napıyım

aynennn bi de biz onları sevgili olmadan önce de sınıf ortamında gördük başkalarına nasıl davranıyor ne yapıyorr.. Benimki gidip kazık tübitak ın geometri sorularını getirirdi hadi yapın diye hahah azıcık zekidir mühendisimdir yapamadığım soruları ona sorardım

Bizde 8 senelik arkadaş, 3 yıla yakındır da birbirimizin hayat arkadaşıyız

:)))
bende kpss hazrlanırken ki hala kazanamadım
çözemediğim soruları telefonda konşrken sorardım saatlerce uğraştığım soruları bizimki çat die çözüverrdi akıldan

ayyy hiç sorma benimki anadolu lisesini zor bitirdi ite kaka sonra ne olduysa çocuğa bi şevk geldi bi başladı ders çalışmaya ben bitiremez mühendisliği çok sayısal diye düşünüyodum. ama o birincilikle bitirdi demekki isteyince oluyomuş

Dilek Feneri Wish Lantern - YouTubeya yazdigim gitmedi silindi ufff
bisi buldmm acikhava dugunu olanlar yaparlar belkii ben bayildim :)
hemen paylasmak istedim
dilek balonuymus :)
harika gountu

bu arada biz de lise arkadasiyz esimle :)

cok hos bunlar canım.benim doğum günümde sevgilim sürpriz bunlardan yapmıstı cok güzeller

aynen aynen ya söylediklerinin hepsinin altına imzamı atarım yani:)aynı şeyleri yaşıyoruz demek

bizde tam tersiydi,benden kopya isterdi hep

hemen paylasmak istedim
harika gountu

ayyy canım bunların böyle olduğuna bakma sen, yakmaya çalışıyosun bi türlü yanmıyo, fener kısmının kağıdı falan yırtılıyo açarken onlar hiç uçmuyo zaten. tamam yaktın uçurmaya çalışırken bi rüzgar esiyo senin yanan fener yan taraftaki birinin kafasına geçiveriyo ,bazı beceriksizler kağıdını da yakıyo ateş topu oluyo sonra onlar o yüzden şahsen görmüş biri olarak hiç tavsiye etmiyorum

hemen paylasmak istedim
harika gountu

ay negüzel maşallah..darısı bizlere lise aşkımızla hayatımızı birleştiririz bizde inşallah.

yok canım bizim aldıklarımız cok cabuk yandı ve ucmustu.acaba değişiyormu bilemedim

yok canım bizim aldıklarımız cok cabuk yandı ve ucmustu.acaba değişiyormu bilemedim

valla hiç bilmiyorum canım bi arkadaşımın düğününde dağıttılar bunlardan aynen söylediklerimi yaşadık, kağıncağızın birinin saçları yanıyodu az kalsın üstüne düştü yanan fener rüzgar esince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…