347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Odun kocam aradı beni sinir etti kapattım telefonu. 22'de aradı uykudan uyanmış anlatıyorum bir ev var alalım mı diye bi sevinç yok, bi belirti yok , ruhsuz ruhsuz konuşuyor.

Odun kocam aradı beni sinir etti kapattım telefonu. 22'de aradı uykudan uyanmış anlatıyorum bir ev var alalım mı diye bi sevinç yok, bi belirti yok , ruhsuz ruhsuz konuşuyor.

Tartıştığınız mevzudan dolayı mı böyle :44:

canım o uykudan uyandığı için öyledir, benimki de uykudan uyanınca odun odun konuşur öyle, sonradan dank eder kesin

Tartıştığınız mevzudan dolayı mı böyle :44:

Birşey tartışmadıkki ben sevinçli birşekilde anlattım şu şu şartlarda bize uygun bir ev var ödeme şartlarıda bize uygun diye, insan tamam der, olmaz der, diyorumki sevinmedin mi sevindim diyor. Ama yok öyle birşey. Hep böyle ben ona kızdıktan sonra içim içimi yiyor acaba birşey mi varda canı ona sıkkın diye ama en azından uzakta olsa yanımda olsun istiyorum sevincimde üzüntümde ben ev alıcaz diye seviniyorum o sanki dış kapının mandalı gibi davranıyor. Anlamadım gitti ben sinirli kapattığımda arar telafi için şebeklik yapardı onu da yapmadı. Kuşkulanmaya başladım.

Canım bu seninle alakalı bir durum değil bence orda canını sıkacak bir sürü neden var. Ve büyük ihtimal sen aramadan önce bişiler olmuş olabilir. Ya bi komutan laf etmiştir yada çavuş vs. Yoksa söylediğin şeye sevinmesi gerek.

son 3 dk kala şafağımı attırıp uyumaya gidiyorum kızlarrr
ŞAFAK:52 Ordu'nun dereleriiiii aksa yukarııııı aksaaaaaaa......

Başıma ağrı girdi, bende yatıyım bari. Yarın hepimiz için güzel bir gün olsun. Hafta sonuna güzel girelim inşallah.

ah ah ne zormuş yaaa kıslar hasret normaldede ayrı şehirlerde yaşayan kişilerdik,hatta askerde daha çok telefonlaşıp mesajlaşıyoruz.. ammaaa velakin onu evindeyken özlemeyi özledimbizimki hayli zayıfladı hiçte yemek seçmeyen biri açsa götüren biri ona rağmen zayıfladı..askeriyelerde temizl bi ortam yok wc konusunda yemek konusun vs vszaten çok duyuyoruz askeriyeye gidip verem,hepatit olanlar...uffffff aklım hep açmıdır ya mikrop kaparsa diye onda..hastalancak diye aklım çıkıyor bünye zayıf olunca hastalığada daha meyilli oluyorbi bitseeeeeee artık! Allah izim verirse 2013 eylülde evli olucam hepimizi Allahkavuştursun..izmir /bornova

Son düzenleme:

Sen yenisin galiba

iyi gecelerrr kızlaaarr

349. dönemin topici açılmış , görünce bir mutlu oldum anlatamammm , bu demektirki sevdiceklerimizin gelmesine az kaldı Allahın izniyllleee

şimdilik kaçıyorum , hepimiz sevgililerimizi görelim rüyalarımızzdaa

iyi geceler diler , SAMSUNa selam ederimm

ŞAFAK : 55

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…