347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Gunaydin kizlar.
Haftanin son gunu bugun.bir haftada nasil bitti anlamadan gecti.
Bizimki hic birsey yokmus gibi.yavrumlr,kuzumlar,cok nadir soyledigi seviyoru
Havada ucuyor ama benim kalbim henuz onarilmadi.Sanki 2gece once kavgada sinirlenen,neler soyleyen o degil.
Niye sevgilimin burcu koc degilde kocoglu koc oldu ki? Aniden parlar ama ne kin tutar, yarim saat sonra sanki bisry olma
Mİs gibi devam eder.

Aware

Ne kadar sanslisiniz.benim dogup buyudugum memleketimdir bornova.cok guzel yerde yapiyor askerligini.
Bizimki izmire ciksaydi eve 2 haftada bir giderdim kesin

ya benim esimde oyle ya koc erkekleri istee
ben de 8 seneir kaniksadim artik
o bagrinirken sacma sapan, kendimi bir gol evinin verandasinda bacaklarimi uzatmis kitap okurken sessiz bir ortamda hayal ediyorum :)
ya da alisveiste begendigim bi ayakkabiyi ya da kiyafeti evdeki esyalarimla kombinliyoim alip almamaya karar veriyrum:) dinlemiyorum yani:))))
sonra da o sakinlesiyor bana seninki gibi hic bsy olmamis gibi yaklasiyor, ben de aynen hic bsy duymadigim icin sinirli olmuuorum,
sonra da bana dio ki askim iliskimiz cok guzellesiyo her gecen gun artik eskisi gibi uzun surmuyo kavgalarimiz:)
ama kendine hic sormuyor acaba nedennn :))))))
sikma sen canini cnm bnm uzme kendini daha da fazla

Son düzenleme:
nikita çok hoşsun ya gülümsettin beniii ne güzel çözüm bulmuşsun ilişkinize en yararlı çözüm bencee tebrikleer gerçekteen tanıyıp ona göre davranmak gibisi yoktur ben yapamasamda yapanlara imreniyorum

Canım benim çok mantıklı bende evlenince deneyeceğim bunu ama bizde daha çok bağıran ben olurum herhalde. O hayal etse böyle daha iyi olur sankim.

Bir de dua edin sizin ki Koç. Benim ki Yay ben ne yapayım. Vah halime.

gunaydin triplicanimm
sen fce i mi kapadin bakimm goremedim seniii
beni mi sildin yoksa :)

Yahuuuu ne silmesi ayol canımsınız siz benim. Bizimkine sinirlenip kapatmıştım, gönlümü alınca açtım.

tepkiler aynıı tripliii gör göörr

Seni keseceğim zaten sen hiç konuşma. Sildim sanıp silmiş beni arkadaş Nikita'cım.

ahahahah çok güzel ama bu yöntem denennir kiii :)))))

yaa ben napayım benimki boğaa köpürürde köpürür istediği olmazsa caz yapar benim ilişkimde ben çok hırçındım düzeldim o ise hep bağıran bense hep susan ve pozitif olan insan oldum kalbim kırılır ama hemende onarılır azcık kinliyim yanii onu çıkarır meze niyetine yedirirrm arada, hiçbirşeyi unutmam ama unutmadığım dtaylar cnaımı acıtmaz benimkide unutmaz üzüldüğünü hep söler kıyamam

bağırıryor çağırıyor ama çokta duygusaldır kendileri hemen özür diler kalp alır pişman olur allahtan :))))) bense günlerce trip yapabilcek potansiyele sahibim

gizcim benmkide boğa bağırıp çağırma kısmı doğru ama pişman olup özür dileme kısmı hiç yok ya nedeeeeeeeeeennn ah onuda bileydi tam olucaktıııkk

gunaydın kızlarrrr :) benımkı de ne zaman kavga etsek bı gun sonra hıcbısey olmamıs gıbı davranıyo burcu ıkızler. Erkeklerın ortak huyumu bu acaba

bebişiiimmmmm seviyorum seniiiiii özür dileriimmm çok çok çoookk

banada hiçbişey yokmuş gibi davranılsın ya bizde roller farklııııııııııı

Affedildiniz efenim bir daha olmasın. :13:

Aslında sadece erkeklerin değil insanların genel karakteristik özeliği bu canım kaçan kovalanır misali işte. Genelde trip atan taraf kızlar olunca koşan taraf erkekler oluyor.

gizcim benmkide boğa bağırıp çağırma kısmı doğru ama pişman olup özür dileme kısmı hiç yok ya nedeeeeeeeeeennn ah onuda bileydi tam olucaktıııkk

canım ama çok evcimenler ve çok iyi bir baba oluyorlarmış ordan yırtalım bide benimki dünyadaki en kıskanç adam

anlatayımda gülün biraz

cumartesi günü bebekleri seviyoruz gezerken ikimizde englısh homede çeyiz bakarken benimki gitti cupcake temalı bebiş cicilere baktı buldu giz hemen bebişimiz olsun sen burdan alırsın kesin demi dedi geleym evlenelm hemen bebiş olsun dedi hee ok dedim sonra döndüm bebekten bile kıskanırsın sen beni ben en çok bebeği sevcem ama dedim oda hayır yaa o ayrı ben ayır olcam ben diyormuyum en çok bebişi sevcem die neden enleri o kapıcak kiii dedi

bebişe aşkım derim ama dedim maksat soğusun yani hemen bebek yapmayalım die demezmi ablamada kızıyorum minik gize aşkım diyor gizide alıştıryolar sen çocuğumuza aşkmö deme aşkın benim çocuğa böle şeler deme ben yanlış buluyorum dedi

bende doğmamış çocuğa don biç bide kıskan hıh sevgi sözcüklerimede karış ben yapmıcam çocuk hemen dedim

sonra havaşın arabasına binerken minik bebek gördük yeni, yürümeye başlamış azcıkta şımarık sarışın yeşil gözlü ben sarışın bebeklere ölüyorum önümüze oturdular hava alanına gidiceklerdi bebiş bize bakıyoo ben ona benmkide oyun yapıyooo geliyooo sürekli haliykle çok ilgilendik oturdu yerine önden aradan bakıyooo benimkide hadi benle ilgilen hep bebek hep bebek dedi bende ok aşkım hadi uyuyalım dedim gözünü kapatırdım kendi gözlerimi açtım göz kaş işaretiyle bebeği güldürüyorum

o sırada bir hostes geçtii yanımıza oturdu ben böleyim hostesteki bacağa baka kaldım benmkini cama yaklaştırdım hadi uyyalım dedim o sıra bebek gülüyooo benimde gülmem geliyoo ama benimki kızıcak açtım gözümü bebeğe oyun yaparken benimki yakaladıı beni hani uyuyodun bide başım omzunda onun ell eleyiz ama ben muzipim

bak giz eğer bidaha minik bebek gülerse sen oyun yaptığında valla yan tarafa bir göz kayması yaşıcam dedi ben böleyim ne alakası varki ben bişi yapmadım derken benimki benle ilgilenmiyorsun dilersen bende senle ilgilenmiyim canım

bende ne kıskançsın çocuk mocuk yok sana büyümüyorsun sen kıskanç şey dedim benimkide yahuu dar vakitte benle ilgilenmiyorsun kızmakta haklıyım bütün gün ufak tefek çocuklara baktın bana güldüğünden başka güldün geniş zamanımız olsa git kumda yuvarlan demezmi

erkek milletinin genel huyu kalp kırdıktan sonra bişey yokmuş gibi dawranırlar ve nedense biz alttan alıyoruz genelde..asker olunca insan birşeyde diyemiyor,sus pus ediyorlar insanı.. bizimki sevemedi izmiri,zaten çarşı iznine de çıkmıyor istemiyorum..çarşıya çıkanlara genelde nöbet tutturuyorlar kıyamıyorum

Bende de var bir koç

Kızlar Selamlar,

Bugün İstanbul'da son günüm. Ankarayı da evimi de ailemi de çok özledim. Ama gene de bu şehirle vedalaşmak zor.. (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…