Kızlar Selamlar,
Bugün İstanbul'da son günüm. Ankarayı da evimi de ailemi de çok özledim. Ama gene de bu şehirle vedalaşmak zor..(
Sevgilimi denetlemede atış takımına seçmişler karargahta en iyi atış yapan 5 kişiden biri olmuş. Şimdi denetlemede de düzgün atarsa bi ödül verirler heralde
Haftaya atış çalışmalarına başlayacak
ıstanbula alısan kopamaz bıdaha, ankara da buyuksehır ama ıstanbul gıbı cıvıl cıvıl degıldır.. Gule gule gıt en kısa zamanda bıdaha gel bu sefer sevdıcegınle bırlıkte ınsallahhh...
saolasın canım inşallah onsuz hiç bişey anlamadım zaten istanbuldanAma gene de iyi vakit geçti 2 ay...
Canım sen istanbula geleli 2 aymı oldu yaa şok oldum şuan zaman ne çabuk geçmiş sanki daha 2 hafta önce istanbulda tek başıma napıcam falan dediğini hatırlar gibiyim
çağla sen ankaradan istanbula geleli 2 ay oldu ve istanbula veda ediyorsun cidden vakit geçti askerlerimiz gelecekler son 54 kaldı çok mutluyum zaman nasılda hızlıca geçiyor
merci canım ben düğün fotocuları araştırıyorum nişanıda dış çekim yapıcaz kısmetse sen sanırsam dış çekimi ayarlamıştın fotorğrafçının ismini sölermisin canım
slm benım eşim askere daha gitmedi ama gitcek mutlakaacaba aranızda eşiyle askere giden varmı?
valla tam 2 ay oldu. 2 aydır bu koca şehirde yaşam mücadelesi veriyorum :)) Zaman geçti bi şekilde çok da güzel geçmedi babanemi kaybettim, ağır bi grip geçirdim vs.. Bu sefer çok iyi gelmedi yani İstanbul. Ama zaman daha hızlı geçti...
Kızlar English Home'a yeni battaniyeler gelmiş bugün kar taneleri ve geyikler var üzerinde yılbaşı konsepti hemen aldım bir tane ama arkadaşıma ev hediyesi. 2 ay önce evlendi nişanlımın kuzeni yarın ona götüreceğim zannediyorum bayılacak. Grili kremli ve kahveli kremli iki rengi var ben grilisini aldım bir bakın derim. Kendi evimede alacağım çok beğendi her gören. Yılbaşı da geliyor yılbaşında kullanırlar artık.
eşin askerliğini yedek subay olarak yaparsa dışarda ev tutma imkanıda olursa gidebilirsin tabi canımslm benım eşim askere daha gitmedi ama gitcek mutlakaacaba aranızda eşiyle askere giden varmı?
Kpss tercihlerimi yaptım bakalım artık hayırlısı
slm benim eşim dha gitmedi askere ama mutlaka gitcekacaba aranızda eşiyle askere giden varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?