347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Sevgilimi denetlemede atış takımına seçmişler karargahta en iyi atış yapan 5 kişiden biri olmuş. Şimdi denetlemede de düzgün atarsa bi ödül verirler heralde
Haftaya atış çalışmalarına başlayacak

Kızlar Selamlar,

Bugün İstanbul'da son günüm. Ankarayı da evimi de ailemi de çok özledim. Ama gene de bu şehirle vedalaşmak zor.. (

ıstanbula alısan kopamaz bıdaha, ankara da buyuksehır ama ıstanbul gıbı cıvıl cıvıl degıldır.. Gule gule gıt en kısa zamanda bıdaha gel bu sefer sevdıcegınle bırlıkte ınsallahhh...

Benim kocamın bir silahı bile yok neyse ben de evde bıçak bile vermezdim zaten :)

ıstanbula alısan kopamaz bıdaha, ankara da buyuksehır ama ıstanbul gıbı cıvıl cıvıl degıldır.. Gule gule gıt en kısa zamanda bıdaha gel bu sefer sevdıcegınle bırlıkte ınsallahhh...

saolasın canım inşallah onsuz hiç bişey anlamadım zaten istanbuldan Ama gene de iyi vakit geçti 2 ay...

saolasın canım inşallah onsuz hiç bişey anlamadım zaten istanbuldan Ama gene de iyi vakit geçti 2 ay...

Canım sen istanbula geleli 2 aymı oldu yaa şok oldum şuan zaman ne çabuk geçmiş sanki daha 2 hafta önce istanbulda tek başıma napıcam falan dediğini hatırlar gibiyim

İyiki iyiki iyiki iyiki iyikii ogretmen olmusumm.boylesine yogun sevgiyi,ilgiyi yasayabilecegim baska bi meslek olamazdi.Oyle suprizler hazirlamislarki sinifa girdim konfeti patlattilar:)Seviyorum cocuklarimi da bu meslegide.En paspal halde gelirsin "ogretmenim ne kadar guzelsinizle kendinizi prenses gibi hissedersiniz.Bagirir cagirirsiniz.10 dk gecmez gelir yanina iyi tenefuslerr ogretmenimmm der.herseyi unutmustur.sana alinmaz,darilmaz,trip yapmaz:)Kullanilmis bir kalem getirir.alin ogretmenim size hediyem der.herseyini paylasir.Gelir sikayete "ogretmenimmm ali bana bokkk dedi" der.boyle dogal ictendir.Aglattilar beni yaa.

çağla sen ankaradan istanbula geleli 2 ay oldu ve istanbula veda ediyorsun cidden vakit geçti askerlerimiz gelecekler son 54 kaldı çok mutluyum zaman nasılda hızlıca geçiyor

merci canım ben düğün fotocuları araştırıyorum nişanıda dış çekim yapıcaz kısmetse sen sanırsam dış çekimi ayarlamıştın fotorğrafçının ismini sölermisin canım

Canım sen istanbula geleli 2 aymı oldu yaa şok oldum şuan zaman ne çabuk geçmiş sanki daha 2 hafta önce istanbulda tek başıma napıcam falan dediğini hatırlar gibiyim

valla tam 2 ay oldu. 2 aydır bu koca şehirde yaşam mücadelesi veriyorum :)) Zaman geçti bi şekilde çok da güzel geçmedi babanemi kaybettim, ağır bi grip geçirdim vs.. Bu sefer çok iyi gelmedi yani İstanbul. Ama zaman daha hızlı geçti...

valla öyle oldu daha dün istanbulda toplanma planları yapıyoduk dimi :))

İstanbul sana bidaha gelişinde uğurlu gelir inş canım :)
Ama çok şaşırdım zamanı yiyip bitirmişiz su gibi akıp geçmiş meğer :)
Bundan sonrasıda böyle geçer inşallah

Günaydın kızlar, hayırlı cumalar. Zaman çok çabuk geçmiş dönüp bakınca oysaki yaşarken geçmiyordu sanki..

Bizimde şafak 62

Chelzy ve Mercicim öğretmenler gününüz kutlu olsun. Gerçekten çok güzel bir meslek seçmişsiniz, sizin gibi mesleğini severek yapan eğitimcilere ihtiyacımız var.

Kızlar English Home'a yeni battaniyeler gelmiş bugün kar taneleri ve geyikler var üzerinde yılbaşı konsepti hemen aldım bir tane ama arkadaşıma ev hediyesi. 2 ay önce evlendi nişanlımın kuzeni yarın ona götüreceğim zannediyorum bayılacak. Grili kremli ve kahveli kremli iki rengi var ben grilisini aldım bir bakın derim. Kendi evimede alacağım çok beğendi her gören. Yılbaşı da geliyor yılbaşında kullanırlar artık.

Son düzenleme:

bende bugün gördüm englısh homedekileri canım kendimede bişiler aldım ufak tefek ama olsun bide kokulu taşlardan aldım dolabım mis gibi gül koksun die

kendime tek kişilik battaniye alıcam çift kişilik var hep tek kişilik film izlerken felan örteriz güzel olur

slm benım eşim askere daha gitmedi ama gitcek mutlaka acaba aranızda eşiyle askere giden varmı?
eşin askerliğini yedek subay olarak yaparsa dışarda ev tutma imkanıda olursa gidebilirsin tabi canım
Kpss tercihlerimi yaptım bakalım artık hayırlısı

hayırlı uğurlu olsun canım tercihlerin Allah gönlüne göre versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…