347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

canımbenim eşimde ankarada ben şafağı 56 sayıyorum yanlış mı

canımbenim eşimde ankarada ben şafağı 56 sayıyorum yanlış mı

canım benimkine göre şafak 55 bana göre 54 hatta geçen gün 2 gün ekledi yani normal oda 56 diyor ama ben 54 diyorum bugün daha güzel sonra 2 eklerim olcaksa napalım 18 ocak çıkışı demi eşinin

sen napıyorsun eşin yanındaydı gittimi

Kütahya kare finebone yemek takımları öğretmenler günü kampanyası ile 1230 dan 749 tl ye düşmüş!!!
duyanlar duymayanlara duyursunlar

Nikitaa şimdi gördüm yazını.Çok fenasın sen
Ben daha senin levelda değilim sanırım.
Hala kavgada laf yetiştirme ,üste cıkma cabasındayım:)
Ama deneyeceğım bu taktıgı.Sevdim.
Noluyo sana ne içtin bende istiyorum aynısından der artık sevgilim :)

bende senin gibi sayıyordum ama eşim düzeltti dediğin gibi 54 daha güzel eşimde 18 ocakta çıkacak inşallah gönderdim canım 2,5 hafta oldu bu defa daha rahattı içim onu gönderdim bursaya geldim bende belki zaman daha çabuk geçer umudu ile

Yahuuuu ne silmesi ayol canımsınız siz benim. Bizimkine sinirlenip kapatmıştım, gönlümü alınca açtım.

Seni keseceğim zaten sen hiç konuşma. Sildim sanıp silmiş beni arkadaş Nikita'cım.

:):) hahah
bu da iyiymis aldebaran Allah iyiligini versin :) kusmus sana triplm :)

Canım benim iki tane var battaniyem biri günlük kullanım diğri çok özel bir şey taşlar boncuklar var üzerinde yatak örtüsü olarak bile örtülcek bir şey. Yılbaşı için olan bu geyiklileri de çok beğendim ama bu ay alamayacağım artık. Gönül istiyor ki bir anda hepsini al ama olmuyor maalesef.

slm hoşgeldin eşi askere giden ben varım da eşiyle askere giden yoktur almıyolar :))

hoşbulduk.dört yıllık bitirip uzun dönem gidince dısardan ev tutabiliyomussun ya öyle giden varmı varmı diye merak etmiştim ama eksik oldu sorum:)keske çantasına falan girip tüm askerligi boyunca yanında olabilsem:)

bende almayı düşünüyorum ama maaşımın yatmasına 8 gün kaldı bide yılbaşı indirimleri eminim olacaktır bekleyim diyorum bugün metroctiye gittim heryer yılbaşı temasıydı

bide kendimede ciciler alıcam yine halim kötü ama olsun hayat bişiler alınca güzel laaa laaaaaaa

Aynı kafadayız Giz'cim. Bende birşeyler alınca mutlu oluyorum çok. Almadan duramıyorum hele hele evlilik vakti yaklaştı artık sırf çeyiz alışverişi yapıyorum kafayı bozdum ki ben çeyizle huni takıp dolaşcam. Yatıyorum çeyiz kalkıyorum çeyiz.

Yakında bir çeyiz topikide ben açarsam şaşırma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…