çağla sen ankaradan istanbula geleli 2 ay oldu ve istanbula veda ediyorsun cidden vakit geçti askerlerimiz gelecekler son 54 kaldı çok mutluyum zaman nasılda hızlıca geçiyor
merci canım ben düğün fotocuları araştırıyorum nişanıda dış çekim yapıcaz kısmetse sen sanırsam dış çekimi ayarlamıştın fotorğrafçının ismini sölermisin canım
Eşiyle askere gitmeyi ben anlamadım:44:
gizcim benmkide boğa bağırıp çağırma kısmı doğru ama pişman olup özür dileme kısmı hiç yok ya nedeeeeeeeeeennn ah onuda bileydi tam olucaktıııkk
sanırsam evliyken diyo eşle gidilse keşke
canımbenim eşimde ankarada ben şafağı 56 sayıyorum yanlış mı
Evliyken gidilse mi dıyor acaba? Tam anlayamadım.Zaten benimki sadece merak .Soruyu cevaplayacak arkadaslarımız mevcut:)
ya benim esimde oyle ya koc erkekleri istee
ben de 8 seneir kaniksadim artik
o bagrinirken sacma sapan, kendimi bir gol evinin verandasinda bacaklarimi uzatmis kitap okurken sessiz bir ortamda hayal ediyorum :)
ya da alisveiste begendigim bi ayakkabiyi ya da kiyafeti evdeki esyalarimla kombinliyoim alip almamaya karar veriyrum:) dinlemiyorum yani:))))
sonra da o sakinlesiyor bana seninki gibi hic bsy olmamis gibi yaklasiyor, ben de aynen hic bsy duymadigim icin sinirli olmuuorum,
sonra da bana dio ki askim iliskimiz cok guzellesiyo her gecen gun artik eskisi gibi uzun surmuyo kavgalarimiz:)
ama kendine hic sormuyor acaba nedennn :))))))
sikma sen canini cnm bnm uzme kendini daha da fazla
canım benimkine göre şafak 55 bana göre 54 hatta geçen gün 2 gün ekledi yani normal oda 56 diyor ama ben 54 diyorum bugün daha güzel sonra 2 eklerim olcaksa napalım 18 ocak çıkışı demi eşinin
sen napıyorsun eşin yanındaydı gittimi
Yahuuuu ne silmesi ayol canımsınız siz benim. Bizimkine sinirlenip kapatmıştım, gönlümü alınca açtım.
Seni keseceğim zaten sen hiç konuşma.Sildim sanıp silmiş beni arkadaş Nikita'cım.
bende bugün gördüm englısh homedekileri canım kendimede bişiler aldım ufak tefek ama olsun bide kokulu taşlardan aldım dolabım mis gibi gül koksun die
kendime tek kişilik battaniye alıcam çift kişilik var hep tek kişilik film izlerken felan örteriz güzel olur
bana triplendi sandım amaç başkaymış:):) hahah
bu da iyiymis aldebaran Allah iyiligini versin :) kusmus sana triplm :)
valla öyle oldu daha dün istanbulda toplanma planları yapıyoduk dimi :))
slm hoşgeldin eşi askere giden ben varım da eşiyle askere giden yoktur almıyolar :))
eşin askerliğini yedek subay olarak yaparsa dışarda ev tutma imkanıda olursa gidebilirsin tabi canım
bende oluyomus diye duydum gidenler memnun mu nasıl diye merak ettim bizde öyle yapmayı planlıyoruzda
bende oluyomus diye duydum gidenler memnun mu nasıl diye merak ettim bizde öyle yapmayı planlıyoruzda
Canım benim iki tane var battaniyem biri günlük kullanım diğri çok özel bir şey taşlar boncuklar var üzerinde yatak örtüsü olarak bile örtülcek bir şey. Yılbaşı için olan bu geyiklileri de çok beğendim ama bu ay alamayacağım artık. Gönül istiyor ki bir anda hepsini al ama olmuyor maalesef.
bende almayı düşünüyorum ama maaşımın yatmasına 8 gün kaldı bide yılbaşı indirimleri eminim olacaktır bekleyim diyorum bugün metroctiye gittim heryer yılbaşı temasıydı
bide kendimede ciciler alıcam yine halim kötü ama olsun hayat bişiler alınca güzel laaa laaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?