347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Kızlar sizinkilerin çıkış tarihleri belli olmuş mu? Benim saymama göre en başından beri Ocak'ın 13'ü şafak 1 oluyordu. 14'ü çıkış yapacak askeriyeden diyordum öyleymiş gerçekten.

Ben teslim oldukları 12 Ağustos tarihinden itibaren geri sayım yapıyordum. Doğruymuş. Ve şafağın 1 olduğu güne doğan güneş diyecekmişiz. Çünkü saat 17:00 olduğunda mesai bitecek yani bizimkilerinde askerlikleri bitecekmiş. Saat 17:00'ten sonra aslında serbestlermiş ama güvenlik nedeniyle ertesi gün salınacaklarmış. Çok mutluyum şuan bunlar konuşuluyorsa bitti artık bu askerlik.

349. dönemlerin sınavına da hiç bir şey kalmadı. Ben bu topiği açtığımda da ortada ne sınav vardı, ne sınav yeri.

349. Dönem için sınava 7 gün 15 saat 35 dakika kaldı. (01.12.2012 - 03.12.2012)
349. Dönem sınav sonuçlarının açıklanmasına 16 gün 06 saat 35 dakika kaldı.
349. Dönem için birliğe teslim olmaya 18 gün 23 saat 35 dakika kaldı.

aa belli olmuş mu 14 ü mü çıkış 17- 18 kafam karıştı yaaaaa

349 döneme az kaldı veeee aralık 16 terfi sınabıma odakladım o günden sonra bizim için son 30 olcak çok mutluyum zaman hızlıca geçiyor gözlerim dolu dolu oluyor bu haftayıda yedik haftaya 158 in 5 ne veda edicez

bitiyor bitiyor yehuuuuuuuu

o zaman ilk seni depücez tripliiii ama bizim depük gecemize gelceksinnn

Gizcim gelmem mi ya gelmem mi hele bir gelsin o günler. Şimdiden heyecanlandım ben gerçekten zaman çok çabuk geçiyor 5 rakamının bitmesine ne kaldı ki şurda zaten 1'de az sayı var. Bu hafta bitti sayılır artık. Bugün son iş günüm. Haftamız 7'ye düşüyor ve Aralığın son günü haftamız 2. Şaka gibi geliyor hala ama sadece 2.

Bizim öyle bebişim sizinkileri bilmiyorum ama askerlik 5 ay 5 günse izin kullanmayan ve yol izni 2 gün olanların hepsinin bizimkiyle bir çıkması gerekiyor.
herşey aynı yol iznini saymazsak 16 olabilir belki aaahh sen böle konuşunca gerçekten yaklaştığını hissettimmm yaaaaa ne güzeeeeeeell

bizimki 18 ocak senin bu yazıyı okuyunca çok mutlu oldum ya artık evde eşimle uyumak uyanmak ve hiç ayrılmamak istiyorum

Bellii olmuş muuu terhis zamanı ???İnşallahh dediğin tarihtir ve - lere düşmeden tam gününde çıkarlar.

Bellii olmuş muuu terhis zamanı ???İnşallahh dediğin tarihtir ve - lere düşmeden tam gününde çıkarlar.
superr
benim esimin de 16 ocak cikis trihi:)
kagidi gelmisss
biletini de aldik
gelsin o gunler
es triple meye basladi sen skldin beni beklemekten dyip duruyoo :)

kızlar ben iyikide geçen hafta aniden gitmişim bilet almış olsaydım yanardı komutan birine kızmış çarşılar iptal bizde seviniyorduk görüşücez die belki bir mucize olur diyor bu hafta cici cici çeyizler aldım evimiz için ona onlarıda göstericektim heveste etmiştim saçımı yine fönletcektim ama nerede nerede oturup ders çalışsam iyi ederim zaten doğru düzgün çarşımız olmadı ben gittiğimde bir oldu oda odur neyse bunada şükür

nikita buradaysan iphonla ilgili bişi sorcam ben internetten video izleyemiyorum hangi flashı kullanmalıyım adobe readeri yokmuş iphonun, mesela daha demin kk ya resim yükleyim dedim olmuyor

bide iphoneden pc ye attım 2 megabiyte kk ya yükleyim dedim site kaldırmadı fotosizerde küçülttüm
bunların başka yöntemelri varmıdır ecebaaaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…