bende yarın gidip bakıcam tekrardan.ama bende kararsız kaldım canım
sorma yahahaha tribe bak yahu nerden aklına gelmiş beni beklemekten sıkıldın ha :))
kızlar ben iyikide geçen hafta aniden gitmişim bilet almış olsaydım yanardı komutan birine kızmış çarşılar iptal bizde seviniyorduk görüşücez die belki bir mucize olur diyor bu hafta cici cici çeyizler aldım evimiz için ona onlarıda göstericektim heveste etmiştim saçımı yine fönletcektim ama nerede nerede oturup ders çalışsam iyi ederim zaten doğru düzgün çarşımız olmadı ben gittiğimde bir oldu oda odur neyse bunada şükür
nikita buradaysan iphonla ilgili bişi sorcam ben internetten video izleyemiyorum hangi flashı kullanmalıyım adobe readeri yokmuş iphonun, mesela daha demin kk ya resim yükleyim dedim olmuyor
bide iphoneden pc ye attım 2 megabiyte kk ya yükleyim dedim site kaldırmadı fotosizerde küçülttüm
bunların başka yöntemelri varmıdır ecebaaaa
Pazar çarşımız kilitlenmiş. Lanetlerin kuruluş yıldönümüymüş. Pazar, pazartesi, salı, çarşambayı kilitlemişler.
üzülmeyin canım sonuçta onların güvenliği için..
benim askerimin bulunduğu yere sürekli taş falan atıyorlar hatta geçende nöbetteyken kulübesinin üstüne molotof gelmiş,sönmüş kendi kendine.kürtlerin adını kirletiyorsunuz diyormuş bizimkiler sus lan satılmış diyorlarmış,bir arakadaşları kürtçe konuşuyormuş onlarla,şerefsiz satılığı taşlayın diyorlarmış..bizimkiler hiç bir şey yapamıyorlar tabi..neler oluyor neler her gün bir macera üzülmiyim diye de çok anlatmıyor öyle ama ben ağzından laf alıyorum tabi.bide msnde görüştük ya ozaman anlattı hep bunları..
Kızlar bizimkiyle konuştuk biraz önce karadan geliş yasaklanmış mı ne öyle bir şeyler dedi. Helikopterle sevk yapılacakmış hep ktm'lere. Eğer ki hava da sis olursa helikopter havalanamazmış işte o zaman eksilere düşerlermiş yani askerlikleri bitmesine rağmen beklerlermiş. Umarım böyle bir şey olmaz.
Kızlar bizimkiyle konuştuk biraz önce karadan geliş yasaklanmış mı ne öyle bir şeyler dedi. Helikopterle sevk yapılacakmış hep ktm'lere. Eğer ki hava da sis olursa helikopter havalanamazmış işte o zaman eksilere düşerlermiş yani askerlikleri bitmesine rağmen beklerlermiş. Umarım böyle bir şey olmaz.
Allah korusun hepsini. Bir daha gidecek mi Van'a yakın zamanda?
canım ben daha ayarlamadım ama utkan kaynak diye düşünüyodum, geçen gün serhat serkan güzelsoyla görüştüm o yattı kafama büyük ihtimalle o olcak.çağla sen ankaradan istanbula geleli 2 ay oldu ve istanbula veda ediyorsun cidden vakit geçti askerlerimiz gelecekler son 54 kaldı çok mutluyum zaman nasılda hızlıca geçiyor
merci canım ben düğün fotocuları araştırıyorum nişanıda dış çekim yapıcaz kısmetse sen sanırsam dış çekimi ayarlamıştın fotorğrafçının ismini sölermisin canım
Kızlar English Home'a yeni battaniyeler gelmiş bugün kar taneleri ve geyikler var üzerinde yılbaşı konsepti hemen aldım bir tane ama arkadaşıma ev hediyesi. 2 ay önce evlendi nişanlımın kuzeni yarın ona götüreceğim zannediyorum bayılacak. Grili kremli ve kahveli kremli iki rengi var ben grilisini aldım bir bakın derim. Kendi evimede alacağım çok beğendi her gören. Yılbaşı da geliyor yılbaşında kullanırlar artık.
çok teşekkür ederimm canımmmm.... bugün velilerim geldi bana bi çiçek yaptırmışlar kocamannn, bide boynerden 6 kişilik yemek takımı almışlar çeyizimecanim bunun kendi video oynaticisinin adini bilmiorum ya adbe acmio her videoyu acamiyo yani real player di sanirim yanlis hatirlamiyosam
resim eklemek cok cok basit ama once bi sitede begendigin bi resmi alicaksan onun uzerine basili tutuyosun resmi kaydet cikio
sonra da bu her zmn eklediginiz yerden aynen bilg dan ekle yi seciyosun sonra o seni fotograflarima atiyor
ister siteden kaydettigin ister cektigin fotoyu yujleyebiliuorsun
bu arada vesilesi oldu, goruldugu gibi hic bir seyi anlatmayi beceremiyorum
bu sebeple bizi yasadigimiz bir cok seyi ogreten sabirla bizi yetistiren sevgili ogretmenlerimizin
OgREtmenNLER gununuz kutlu olsun ogreTenlerimizzz
chelzym mersim ve diger tum ogretmen kizcelerimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?