Kızlarrrr öğretmenler gününüz kutlu olsunben de sahurumu yaptım Muharrem ayının 9-10 yada 10-11. Günlerinde oruc tutmak çok sevapmis.. Allah kabul etsin inşallah....
Yüz üstü çok süründün ayağa kalk SAKARYA......
Diyoruz 54 diyoruz
6 yıldırr aahh seninle aynı duyguları paylaşıyorum giz ayrı şehirlerde yaşıyoruzz bizde zaten normaldee:2:bende niyet ettim sahur yaptım ama tutamıyorum beklenen misafirim geldi hasta oldum karın ağırısyla uyandım oysa iki gün tutcaktım alllah kabul etsin canım
chelzy yine beni duygulandırdın canım inşalllah sevdiklerimize kavuşucaz hasret zor i hele ben 6 yıldır bu hasreti çekiyorm artık tam anlamıyla bir kavuşma istiyorum çok dayandım artık yeter bitsin hasret
6 yıldırr aahh seninle aynı duyguları paylaşıyorum giz ayrı şehirlerde yaşıyoruzz bizde zaten normaldee:2:
ayrı şehirlerde sıkıntılar çok oluyo bir olayı yanındaki gbi anlatamıyorsun telefon bazen çok zor oluyo gerçekten. Benimde her anımı bilir her anı paylaşırız yanımda gbi nerde naptımı nasıl odumu vs. askerlik özlem yönünden banada çok ağır gelmiyo telefonla sık görüşmeler yapabilsek içimde sıkıntı patlamaları aza inerdi yaaacanım biz üninin 1 senesini beraber okuduk ben mezun olup istanbula gittim benimkini bekledim işe girdim o zonguldaktas ben istanbulda allahtan istanbulda yaşıyorduda ayda 1 geliyordu bazen 3 ay görmediğim oluyordu projeler yüzünden öyle öyle geçti vakit
şimdi bana soruyolar sıkılmadınmı sonra diolar görmedi nasıl sıkılsın o diyenelrden daha çok gördüm sürekli aradı ne yediğimi ne içtiğimi hangi diziyi izlediğimi bildi ne zaman vapurdaym ne zaman eve geldim hepsinde yanımdaydı belki bu kadar konuşlmak yanlış gelcek ama ben hiç sıkılmadım oda hiç sıkılmadı bize askerliğin hasreti zor gelmedi telefnla bir msjla yetinmeyi bildik senelerce ama işte o telefon olaydı yanında yine beni merak edip çırpınmazdı bir msj atardım ama şimdi arıyor ben şuraya gidicem aşkım belki giderm belki gitmem diyorum yani askerde bile naptığımı ne ettiğimi biliyor her anında alıyor sağolsun
hastayım die duygularım yoğun ağlayıp duruyorum sanırsam bu regl sancılı geçicek bugün isyaaağnnnnnnnnnnnnnn
AL benden de o kadaaarr :18:gunaydın kızlar.. Nisanlım bugun carsıya cıkıcaktı ama hala ses seda yok telefonu da acılmadı cok merak ettım : (
ayrı şehirlerde sıkıntılar çok oluyo bir olayı yanındaki gbi anlatamıyorsun telefon bazen çok zor oluyo gerçekten. Benimde her anımı bilir her anı paylaşırız yanımda gbi nerde naptımı nasıl odumu vs. askerlik özlem yönünden banada çok ağır gelmiyo telefonla sık görüşmeler yapabilsek içimde sıkıntı patlamaları aza inerdi yaaahele tartıştıysaak telefnda anlaşamadıysak benden huzursuzu yok artık hallanona kadar yemeden içmeden kesilir kendime çektirirm resmen konu ne olursa olsun en basit şeyde bilee
ağrı kesici falan içtinmi buarada benmki ilaçsız asla geçmeeezzzdee
bende niyet ettim sahur yaptım ama tutamıyorum beklenen misafirim geldi hasta oldum karın ağırısyla uyandım oysa iki gün tutcaktım alllah kabul etsin canım
chelzy yine beni duygulandırdın canım inşalllah sevdiklerimize kavuşucaz hasret zor i hele ben 6 yıldır bu hasreti çekiyorm artık tam anlamıyla bir kavuşma istiyorum çok dayandım artık yeter bitsin hasret
gunaydın kızlar.. Nisanlım bugun carsıya cıkıcaktı ama hala ses seda yok telefonu da acılmadı cok merak ettım : (
bizde azda olsa sürtüşme yaşarız ama tel kapnınca benim yemeden içmeden kesilceğmi iblir hemen arar benim kötü bir huyum var aç kalırım günlerce bile akalbilirim ölü gibi dolanırım ortada mide bulantıları yaşarım yine yemem kimisi depresyona girince yerde yer ben yiyemem ilk çıktığmız zamanlarda çocukça bişiden kızıp ikimizde 1 ay aramamıştık biribirimizi oda okuldaydı istabula geldi ben 8 kilo vermişim 1 ayda gördü inanamadı nasıl zayıfım nasıl kötü görnyorudum gördüm ölü gibiydim allah yaşatmasın ben üzülünce direk ügçten düşüyorum
ağrı kesici henüz içmedim bişiler atıştırayım içeyim en iyisimi
günaydınlaarr nikitaa güzeel gün geçirmemiz dileğiyleeeeeee
yok canm aramadı kasıtlı bi aramamazlık değil sanıyorum ailesini de aramıyo çünkü 2 gündür çarşıya çıkar inşallah diye bekliyorum işte bi ümitaldebaran
canım sen naptın?İyimisin? Aradımı sevdiğin haber alabıldın mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?