347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Kızlarrrr öğretmenler gününüz kutlu olsun ben de sahurumu yaptım Muharrem ayının 9-10 yada 10-11. Günlerinde oruc tutmak çok sevapmis.. Allah kabul etsin inşallah....

Yüz üstü çok süründün ayağa kalk SAKARYA......
Diyoruz 54 diyoruz

günaydınlaar öğretmenlerimizin gününü kutluyoruumm hem de işini severek yapan canm topic arkadaşlarımın ayrıcaa kutluyoruumm
gün güzel geçsin inşalaahh konuşalm halledelim artık yoruldum bendeeee

Gunaydın Öğretmenim...
Bana ilk mesajların hep böyle başlıyordu.
Zaten tanışmamıza vesile olanda bu ortak noktamız değilmiydi?
O kadar konuştuk ki saatlerce,gecelerce,günlerce öğretmenliği..
Sınıfta komıklıkler..Öğrecilerin nasıl çıldırttığını bizi..Onlara vuramadığımızı bildiklerinden ''bak döverim''ithamına kıkır kıkır güldüklerini..Tanıştığımızda daha köyde kalıyordum.Sende öyle.Köydeki imkanszlıkları,yaşadığımız sıkıntıları..Hani bi 1 sene 9 ay kıdemliyim ya senden :) bununla çevirdiğimiz geyikleri.
Biliyorum ki aynı evin içinde yaşadığımzda ''yavrum benim şu yılık planları düzenlesene,kulup dosyasını indirsene'' diyeceğini hatta öğrencilerin not girişlerini bana yükleyeceğini de biliyorum.
Olsun.Ben okul bitipte eve geldiğimizde birbirimize bugün derste neler yaptık,müdürle nasıl takıştık,hangi öğretmene kime ne dedi,hangi veliye sinir olduk anlatmamızı dört gözle bekliyorum.
Şu anda şafak sayan(ki şu anda ara verdik saymaya) ve seni bekleyen yalnız ben ve ailen değil,bebelerin de şafak sayıyor.Bir an önce gelmeni bekliyor.
Ağustosta daha askere gitmeden bile ne dedik ''Ocakta karneleri yazmaya başladığında anliycaz ki bu askerlik biter''.
Artık bitsin ordaki günlerin ve asıl olman gerektiği yerde sınıfında,öğrencilerin karşısında tahtada ol.
Öğretmenler günün kutlu olsun Selçuk Öğretmenim.

günaydın kuzular öğretmenlerimizin gününü kutluyorum öncelikle ve bi öğrenci olarak dersin başına geçiyorum bi sonraki öğretmenler gününde herkesin sevdiğiyle olması ümidiyle

bende niyet ettim sahur yaptım ama tutamıyorum beklenen misafirim geldi hasta oldum karın ağırısyla uyandım oysa iki gün tutcaktım alllah kabul etsin canım

chelzy yine beni duygulandırdın canım inşalllah sevdiklerimize kavuşucaz hasret zor i hele ben 6 yıldır bu hasreti çekiyorm artık tam anlamıyla bir kavuşma istiyorum çok dayandım artık yeter bitsin hasret

6 yıldırr aahh seninle aynı duyguları paylaşıyorum giz ayrı şehirlerde yaşıyoruzz bizde zaten normaldee:2:

6 yıldırr aahh seninle aynı duyguları paylaşıyorum giz ayrı şehirlerde yaşıyoruzz bizde zaten normaldee:2:

canım biz üninin 1 senesini beraber okuduk ben mezun olup istanbula gittim benimkini bekledim işe girdim o zonguldaktas ben istanbulda allahtan istanbulda yaşıyorduda ayda 1 geliyordu bazen 3 ay görmediğim oluyordu projeler yüzünden öyle öyle geçti vakit

şimdi bana soruyolar sıkılmadınmı sonra diolar görmedi nasıl sıkılsın o diyenelrden daha çok gördüm sürekli aradı ne yediğimi ne içtiğimi hangi diziyi izlediğimi bildi ne zaman vapurdaym ne zaman eve geldim hepsinde yanımdaydı belki bu kadar konuşlmak yanlış gelcek ama ben hiç sıkılmadım oda hiç sıkılmadı bize askerliğin hasreti zor gelmedi telefnla bir msjla yetinmeyi bildik senelerce ama işte o telefon olaydı yanında yine beni merak edip çırpınmazdı bir msj atardım ama şimdi arıyor ben şuraya gidicem aşkım belki giderm belki gitmem diyorum yani askerde bile naptığımı ne ettiğimi biliyor her anında alıyor sağolsun

hastayım die duygularım yoğun ağlayıp duruyorum sanırsam bu regl sancılı geçicek bugün isyaaağnnnnnnnnnnnnnn

günaydın kızlar..tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum,özellikle topicteki öğretmen arkadaşlarımın ve onların askerde olan öğretmen sevdiklerinin..

gunaydın kızlar.. Nisanlım bugun carsıya cıkıcaktı ama hala ses seda yok telefonu da acılmadı cok merak ettım : (

ayrı şehirlerde sıkıntılar çok oluyo bir olayı yanındaki gbi anlatamıyorsun telefon bazen çok zor oluyo gerçekten. Benimde her anımı bilir her anı paylaşırız yanımda gbi nerde naptımı nasıl odumu vs. askerlik özlem yönünden banada çok ağır gelmiyo telefonla sık görüşmeler yapabilsek içimde sıkıntı patlamaları aza inerdi yaaa hele tartıştıysaak telefnda anlaşamadıysak benden huzursuzu yok artık hallanona kadar yemeden içmeden kesilir kendime çektirirm resmen konu ne olursa olsun en basit şeyde bilee
ağrı kesici falan içtinmi buarada benmki ilaçsız asla geçmeeezzzdee

bizde azda olsa sürtüşme yaşarız ama tel kapnınca benim yemeden içmeden kesilceğmi iblir hemen arar benim kötü bir huyum var aç kalırım günlerce bile akalbilirim ölü gibi dolanırım ortada mide bulantıları yaşarım yine yemem kimisi depresyona girince yerde yer ben yiyemem ilk çıktığmız zamanlarda çocukça bişiden kızıp ikimizde 1 ay aramamıştık biribirimizi oda okuldaydı istabula geldi ben 8 kilo vermişim 1 ayda gördü inanamadı nasıl zayıfım nasıl kötü görnyorudum gördüm ölü gibiydim allah yaşatmasın ben üzülünce direk ügçten düşüyorum

ağrı kesici henüz içmedim bişiler atıştırayım içeyim en iyisimi

Tüh canım ne yapalım artık diğer yıla :))) Senin bunu niyetlenmen bile sevabını verir

aynen canm bende sen gbi oluyorum işte hayattan kopuyorum direk herşey önemini yitiriyo çok kötüü huyumz

kızlarr ben bu ıphone a bıseyler yapıyorum ama umarım göçertmem :18:

bu arada öğretmenler gunu tebrıklerınız ıçın ayrı ayrı opuyorum hepinizii.tesekkur ederımm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…