347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kızlar günaydınnnnnnnnn

merci , chelzy ve chickpeas ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN kızlarrrrrr.( eğer unuttuğum varsa kusura bakmasın nolur)

hımm bende sahur yaptım.Allah kabul etsin canım.masallah gece herkes buralardaymıs

Tüm öğretmenlerin özellikle de asker yolu bekleyenlerin öğretmenler günü kutlu olsun..

Öğretmenim canım benim canım benim
Seni ben pek çok pek çok severim
Sen bir ana sen bir baba
Herşey oldun artık bana

ayyyy çok teşekkür ederim canım benimmmm dün öğrencilerim de söyledi aynı şarkıyı banaaa

canım aşkımdan öğretmenler günü hediyemmmm
çok seviyorum ben onu askerdeyken bile unutmadı, yalnız bırakmadı beni
tüm öğretmen arkadaşlarımın öğretmenler günü kutlu olsun, benim öğretmenler günümü kutlayan herkese de burdan ççookkk teşekkür ediyorumm çok çok çok öpüyorum hepiniziiii...

vaaayyy çiçeğinde pek bir hoş canım

Mercicimmm çiçeğin çok güzel canım
Maşallahhhh nazar değmesin çok ince bir davranış

Ayy kızlar iftardan sonra bi baş ağrısı bi baş ağrısı sormayın gitsin
İftar yapmasaydım daha iyiydi

çok sevindim canım benim ama hasretin başladı yine ona da üzüldüm

sağol canım,evet malesef ama 54 gün SABIR başka çare yok.
bu arada çiçeğin çok güzel,sevdiğin mutlu etmiş seni ne güzel aferin ona

çok şükür hadi ama yine hasretlik başlayacak

hiç sorma,orda kaldığı 4 gün ikimizede çok iyi geldi.netten yüzünü görmek istediğin gibi sohbet edebilmek süperdi..

hepimizin hasterliği bitecek Allah'ın izniyle güzel günler bizi bekliyor kızlar..

kızlarrr bugün çeyizime bu kavanozlardan aldım boynerden, resimde pek hoş görünmüyolar ama normalde çok şıklar, üstlerinde de son kullanma tarihini girebileceğim numaralar var.
Korkmaz | Lezzet Uzmanı

1 haftadır evi otel gibi kullanıyorum. Heryer dağınık aniden misafir gelicek diye ödüm kopuyor Yarın olsada temizlik yapsam.

Öğretmenlerimizin ve adaylarının öğretmenler gününü kutluyorum.

1 haftadır evi otel gibi kullanıyorum. Heryer dağınık aniden misafir gelicek diye ödüm kopuyor Yarın olsada temizlik yapsam.

Öğretmenlerimizin ve adaylarının öğretmenler gününü kutluyorum.

boşver canım ya herkes hak verir zaten birazcık da dagınık kalsın ortalık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…