347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

boşver canım ya herkes hak verir zaten birazcık da dagınık kalsın ortalık

Çok soğuk ya, oturduğum yer soğumasın diye koştura koştura yerime geri dönüyorum Hareketsizlikten verdiğim kilolarıda geri alıcam diye korkuyorum. Yaz gelsin sıcak diye şikayet etmiycem söz

Çok soğuk ya, oturduğum yer soğumasın diye koştura koştura yerime geri dönüyorum Hareketsizlikten verdiğim kilolarıda geri alıcam diye korkuyorum. Yaz gelsin sıcak diye şikayet etmiycem söz

oy canım benim ya 50 küsür gün sonra sarılır ısınırsınız beraber

Bu diğer asker topiklerine bakıyorumda. Yeni askere giden bayanların üst devre bayanları yeni askere gidenlerin topiğine gidip biz sizin üst devreniz yazıyorlar. Yoksaammmmmmmmmmmmmmmm biz de mi böyle olucaz. Heyt biz sizin üst devreniziz

evettt hava atcasss onlaraaa 349.lar bi başlasın askeree

iyi geceler kızlarr

her geçen gün sevdiceklerimize 1 adım daha yaklaşıyoruzz

gün geçtikçe içim içime sığmamaya başlıyorr , oofff gel artık ocakk geelll ....

buarada tüm meslektaşlarımın ve öğretmen adaylarının Öğretmenler Günü kutlu olsunnn

ahahah şimdiden 349. dönem topicine sardırdık billeeee

evettt hava atcasss onlaraaa 349.lar bi başlasın askeree

349 'da eşimin arkadaşları var askere gidecek. Eşim askere giderken diyorlardı Ağustos'da askere mi gidilir 2 bayram geçireceksiniz askerde. Günler uzun felan diyorlardı. Dört gözle bekliyorum gitmelerini laflarımı hazırladım. İntikamım kötü olacak

bence en iyi dönemde gittiler , Ağustos en ideal zamandı bence

ahah bizim okulda var bi tane , ben durp durup şafak kaç diyorumm

şimdidenn başladık zaten 349 ların topiğinde bitek biz varızz resmen işgal ettik

2007hu huhu nerdesin. Aşağıdaki şarkıyı sana armağan ediyorum. Hadi gari hadi gari sende gel.

[video=youtube;uhO5CkMRXO0]http://www.youtube.com/watch?v=uhO5CkMRXO0[/video]

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…