boşver canım ya herkes hak verir zaten birazcık da dagınık kalsın ortalık
Çok soğuk ya, oturduğum yer soğumasın diye koştura koştura yerime geri dönüyorumHareketsizlikten verdiğim kilolarıda geri alıcam diye korkuyorum. Yaz gelsin sıcak diye şikayet etmiycem söz
oy canım benim ya 50 küsür gün sonra sarılır ısınırsınız beraber
Oyyy oyy ağzından bal damlıyorHayal ettim mutlu oldum
bende aynı şeyleri hayal ediyorum valla ya çok özledim ona sarılmayı
O zaman geldiklerinde sarılalım sıkı sıkı.
Teletubbies'ler geldi aklıma
Bu diğer asker topiklerine bakıyorumda. Yeni askere giden bayanların üst devre bayanları yeni askere gidenlerin topiğine gidip biz sizin üst devreniz yazıyorlar. Yoksaammmmmmmmmmmmmmmm biz de mi böyle olucaz. Heyt biz sizin üst devreniziz
Bu diğer asker topiklerine bakıyorumda. Yeni askere giden bayanların üst devre bayanları yeni askere gidenlerin topiğine gidip biz sizin üst devreniz yazıyorlar. Yoksaammmmmmmmmmmmmmmm biz de mi böyle olucaz. Heyt biz sizin üst devreniziz
evettt hava atcasss onlaraaa349.lar bi başlasın askeree
349 'da eşimin arkadaşları var askere gidecek. Eşim askere giderken diyorlardı Ağustos'da askere mi gidilir 2 bayram geçireceksiniz askerde. Günler uzun felan diyorlardı. Dört gözle bekliyorum gitmelerini laflarımı hazırladım. İntikamım kötü olacak
şimdidenn başladık zaten 349 ların topiğinde bitek biz varızz resmen işgal ettik
bence en iyi dönemde gittiler , Ağustos en ideal zamandı bence
ahah bizim okulda var bi tane , ben durp durup şafak kaç diyorumm
Hadi ya bende diyorum bizim kızlar nerdeDemek 349 işgalindelermiş. Hemen gidip bakıyım neler olmuş
Kötüyüz biz kötüyüz kötüyüz herkesi hasta ederiz ederiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?