Buda benden tüm 349. dönem yarenlerine gelsin
Eki Görüntüle 560328
evet şimdi onlar düşünsünn , olleeeyyy
Ay bu 1 Erkek 1 Kadın süper yaBiraz önceki muhabbeti izlemeniz lazımdı
Gaza geldim biri beni durdursun
Alllaallaallallalllaaalllaaalllaalllaaaama cidden azaldıkça daha bi heyecan basmaya başlıyo insanı , hele irde 349lar gitsinler , ooohhh miisss :118::118::118::118:
Sevgilim diyoki, dönüş günümde sabahtan uçakla gel beni al birlikte uçakla geri dönelim istanbula diyor.Çocuklaştı iyicee sanki karşılamaya gel der gibi bi rahatlıkla söylüyo yaa denizliden gidip onu alıcakmışım bide zaten günde bi gidiş bi dönüş uçağı var oda türk hava yolları. doğru düzgün uçuş bile yok oraya. Gidicem kalıcam oralarda dönemicem bidaha görücek ozaman
ahahahaa çok fenayız yaa gitsinler diye gün sayıyoruz resmen. ama düzen böyle yapıcak bişey yok
Sınavlarına 6 gün kaldı 349ların
bende herifime diyorumki 15 aralıkta eğer evci izni verirlerse geleyim , yoksa 16 ocakta geleyim , ellerimle teslim alayım seni
olsun kıızzz , yazıık istiyosa git alll
ahahahaa çok fenayız yaa gitsinler diye gün sayıyoruz resmen. ama düzen böyle yapıcak bişey yok
Sınavlarına 6 gün kaldı 349ların
yaa ben gidersem havaalanından çıkamamkii havalanıyla askeriyenin arası 50 km den fazla resmen şehir dışında havalaanı ve otobüs falanda yok. Gidip birliğinden alabilicek olsam giderdimdee bu şartlar altında gitmem baya saçma olucak sanki :))
Benim 2 tane arkadaşım var. Bunlar birbiriyle çıkıyordu. 4-5 ay önce ayrılmışlardı. Dün feyse resim koymuşlar barıştık diye. Çocuk askere gidecek 349'lardan. Kıza birden demek istedim ayrıl sen asker yolu gözlemek çok zor dönünce barışırsınız diye
Benim 2 tane arkadaşım var. Bunlar birbiriyle çıkıyordu. 4-5 ay önce ayrılmışlardı. Dün feyse resim koymuşlar barıştık diye. Çocuk askere gidecek 349'lardan. Kıza birden demek istedim ayrıl sen asker yolu gözlemek çok zor dönünce barışırsınız diye
heleki yeni barışmış bi çift için 2 katı zor olur herhalde bence onlar ayrılsınlar bu askerlik serüveninden sağlam çıkamazlar
Sevgilim diyoki, dönüş günümde sabahtan uçakla gel beni al birlikte uçakla geri dönelim istanbula diyor.Çocuklaştı iyicee sanki karşılamaya gel der gibi bi rahatlıkla söylüyo yaa denizliden gidip onu alıcakmışım bide zaten günde bi gidiş bi dönüş uçağı var oda türk hava yolları. doğru düzgün uçuş bile yok oraya. Gidicem kalıcam oralarda dönemicem bidaha görücek ozaman
bende aynen öyle düşünüyorum ya 15 aralıkta havalar bozmazsa son kez bi gidip göreyim*bende herifime diyorumki 15 aralıkta eğer evci izni verirlerse geleyim , yoksa 16 ocakta geleyim , ellerimle teslim alayım seni
olsun kıızzz , yazıık istiyosa git alll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?