347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Sevgilim diyoki, dönüş günümde sabahtan uçakla gel beni al birlikte uçakla geri dönelim istanbula diyor. Çocuklaştı iyicee sanki karşılamaya gel der gibi bi rahatlıkla söylüyo yaa denizliden gidip onu alıcakmışım bide zaten günde bi gidiş bi dönüş uçağı var oda türk hava yolları. doğru düzgün uçuş bile yok oraya. Gidicem kalıcam oralarda dönemicem bidaha görücek ozaman

Alllaallaallallalllaaalllaaalllaalllaaa ama cidden azaldıkça daha bi heyecan basmaya başlıyo insanı , hele irde 349lar gitsinler , ooohhh miisss :118::118::118::118:

ahahahaa çok fenayız yaa gitsinler diye gün sayıyoruz resmen. ama düzen böyle yapıcak bişey yok
Sınavlarına 6 gün kaldı 349ların

bende herifime diyorumki 15 aralıkta eğer evci izni verirlerse geleyim , yoksa 16 ocakta geleyim , ellerimle teslim alayım seni

olsun kıızzz , yazıık istiyosa git alll

ahahahaa çok fenayız yaa gitsinler diye gün sayıyoruz resmen. ama düzen böyle yapıcak bişey yok

evet artık onlarda 1 Aralıktan itibaren resmen askerlerr

evet düzen böyle birileri gidecekki diğerleri döneceeekk

bende herifime diyorumki 15 aralıkta eğer evci izni verirlerse geleyim , yoksa 16 ocakta geleyim , ellerimle teslim alayım seni

yaa ben gidersem havaalanından çıkamamkii havalanıyla askeriyenin arası 50 km den fazla resmen şehir dışında havalaanı ve otobüs falanda yok. Gidip birliğinden alabilicek olsam giderdimdee bu şartlar altında gitmem baya saçma olucak sanki :))

Benim 2 tane arkadaşım var. Bunlar birbiriyle çıkıyordu. 4-5 ay önce ayrılmışlardı. Dün feyse resim koymuşlar barıştık diye. Çocuk askere gidecek 349'lardan. Kıza birden demek istedim ayrıl sen asker yolu gözlemek çok zor dönünce barışırsınız diye

hmm anladım canım , o halde bırak kendisi gelsin o haldee

ben gidersem otobüsle gidecem , burdan akşam 9da binince sabah 5.30 ankara ordanda polatlı 1 saat , sabah 7 gibi varıyorumm

heleki yeni barışmış bi çift için 2 katı zor olur herhalde bence onlar ayrılsınlar bu askerlik serüveninden sağlam çıkamazlar

ayy acımasızca ama yinede süper fikirmiş haa

kızlarr ben kaçtımm , iyi geceler diliyorum herkese

hepimiz sevdiceklerimizi görelim rüyalarımızdaaa

heleki yeni barışmış bi çift için 2 katı zor olur herhalde bence onlar ayrılsınlar bu askerlik serüveninden sağlam çıkamazlar

Desemmi Yok yok karaçalı olmıyım :26: Görücek günü varsa görsün. Ay kızlar bugünki yazışmalardan sonra bu 349 lara karşı içimde bir psikopatlık depreşti Bu arada bizim üst devreler bizim için neler düşünmüş hele bakın. Şimdi hissettiklerimizle bunu anlayabiliyorum

yazık yaa kıyamam ben onlara

bende aynen öyle düşünüyorum ya 15 aralıkta havalar bozmazsa son kez bi gidip göreyim*

bencede çok mantıklı ya ben arkadaşlarıma söylüyorum zaten askerliğini yapmamış adamla yemeğe bile çıkmayın diye

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…